2017 de İkiz Annesi Olucaklar

rabbim sabır versin. yazacak başka birşey bulamıyorum gecenin 2si tam da efkara bağlamışken
çok üzüldüm inan kardeşim.
Allah razı olsun canm çok zormus nazara geldim fazla anlatıp nazar değirmenin sizde insanlar bi Maşallahı diyemiyor hiç bi şey demiyorum çok çok zormuş doğum yaptm Allahım inşallah sizlere kucaklariniza almayı nasip eder

Hepinize çok teşekkür ederim kızımın suyu patlaynca oğlumu da aldılar ne olur sizler dikkat edin 227grm oğlum.205gr kızımdi gelişimleri herşeyi çok iyiydi ağrıyla uyandm birden suyum geldi 25haftalik olsaydık kuvezde fln yasardi ama yiyecek ekmekleri yokmuş genetikte araştırılıyor bu hafta içi defnedicez

cok gecmıs olsun ne denır bılemedım canım rabbımden geldıler onaa gıttıler allh hyrlı bebekler versın tekrar ınsllh

allahım ne insanlar var yarabbım dengesız dolu komsulaar aldıklarına bakalım besıge felan dıe ıkı dakka gırdıler ıcerı aralarında bırı ay keske bırı erkek olsaydı kız olmasaydı tuh görüyonmu bak keske felan yapıyo cok almıssın kıyafetleri az alsaydın bezı mamasını alırdın zamnla dıe baladı kovacaktm nerdeyse ya rabbımın bana verdıgı emanetler ben kızımlada dogacak kızlarımlada saglıcakla buyutup keyıf ıcındeyken mıllete ne oluyosa cıldırdım resmen sanane be kadın snane benım ıkız kızlardan erkek ıstıyosan gıt yap dogur dedım töbe töbe

Oyle dengesiz insanlar var canim banada doktor iki kiz falan diye tahmin yaptiginda yaaa neyse olsun bdahaki erkek olur gibi seyler diyolardi cok sinirleniyodum oysa ben kiz olsaydida ikisi yine cok seviyodum evladin kizi erkegimi olurmus insanlar cok sacma dusuncedeler. Cok fazla muhattap olma bosver

Amaaaan boşver canım.insanlar artık o kadar dengesiz ki... ağızlarından çıkana hiç dikkat etmiyorlar... e haliyle biz de hassasız bu aralar...
Benim de bol giyinince henüz çok belli olmuyor karnım... o yüzden yakınlarım hariç kimseyle paylaşmadım... bir sürü can sıkıcı yorum yapıyorlar... hoş, kuzularımızın başımızın üstünde yeri de... onlar gelsin sağlıcakla bir koklayalım...

İyi demişsin çok isteyen otursun kendi yapsın erkek. Böle herşeye bir yorum boş kınuşmalar bende deliriyorum resmen duyunca. Hepsini terslemek geliyor içimden fazla muhatap olmamak lâzım

he aynen valla sıkılyo ınsan laflardan benımde karnım cok buyuk degıl aaa 7 aylık olcaklr cokmu ufak ne dıe yorum gelınce ızımda boyleydı masllh 4.500 dogdu dıom susuyolar ankı onlara neyse patavatsızlar valla

herseye bı yorumları oluyo canm aynen evlat ayrımı yapılırmı ya kız erkek dıe ay kocana yoldas dedılermı sız yapın bıze verın ozmn dıom bazen karnım cok buyuk degıl ona bıle bı yorum ay cokmu kucukler y ddıe bende yo kızımda boyleydı 4.500 dogdu dıom hııı yapıyolar bogazlıyasım gelıyo valla

Onu banada diyolarrrrr... Karnim kucukmus ikiz olmasina ragmen bu kdr kucuk karin bi sorun mu var ki kilo alamiyolar demekki falan diyolar. Aslinda boylarida kilolarida cok iyi karinlami alakali bu durum. Bana diyen kadinda hamilelikte yemis yemis 10 kilo dogumdan snra kendine kalmis cocuklarda cok zayf dogmus olcek gozuyle bakmislar. Cok yemeyle alakasi yok bunun ama anlatamiyosun

ay bıde onlar var ikiz deyince millet ne sanıyosa yarım dunya felanmı beklıyolar bızı acaba dıkkt edıyoz halıyle onlar gbı yeye yeye 30 kılo al bebe dogsun 2 kılo dogumda kaldı ne kalması essek gıbı yemeseydın kalmazdı normal olurdun dıycen aslında

Haha dogru diyosunnn :)) her yerde var yani kuzum aynilari her yerde kimse dusunerek konusmuyo bos konusuyo anladiklarini bildiklerini saniyolar ama hic bisey bildikleri yok cahillik baska bisey degil. Takmamak lazim ama oda elde degil

Haha dogru diyosunnn :)) her yerde var yani kuzum aynilari her yerde kimse dusunerek konusmuyo bos konusuyo anladiklarini bildiklerini saniyolar ama hic bisey bildikleri yok cahillik baska bisey degil. Takmamak lazim ama oda elde degil
ben boynuma tabela yaptırcam uzerınede hamılelıgım kılolarım gobegım ve bebjıslerım hakkında yorum yapmayın aksı taktırde dogunca boklu bezlerımzı kapınıza koyarız onlar bızım kaygısı sızın mı bak ma ole uza dıe bı yazı yaptırsam ammada kapak olur ha valla patavatsız dengesızler :)

Haha yaptir yaptr anca o zaman susarlar belki

Haha yaptir yaptr anca o zaman susarlar belki
aynen valla ay bıde bunun lohusalıgı var geırler cıldırtmaya oyle tuutm boyle tut acmı acaba doyuyomu arılıkmı oldu ayyy zayıfmmı aclıktan aglıyo kesın felan gelde kudurma :) bıde sütün varmı derler he var yogurtmu yapacan sagıyım mı dıesı gelıyo ınsanın :)

Bide sen yasamissin bi cocugun var yani sana bile yapiyosalar bunu pess

Bide sen yasamissin bi cocugun var yani sana bile yapiyosalar bunu pess
oooo bunlar daha ıyı gunlerımız dıom yaa bıde dogum olsunda bak neler dıolr ayy cok bakımsız kalmıssın kaşlarını felan aldırsan yada bos ver felan yapıyolr ha gece uykuları duzene sok yahu bebek o daha nasıl duzene sokcam gelıp yanagını uyurken mıncıklarlar cocuklrı varsa ay kucagına alsınmı derler derlerde derler en guzeelı kendı aklın valla mamaı verecen ver emzırcenmı emzır sutun az sa kımseye sorma doktora sor al daya mamayı kımene valla kendı aklınla harekt edecn onlarada kapı acmıycan :)

Katiliyorum cnmm :) kapilarimi acmasak kimseye

merhaba herkese,bn de insallah haziranda ikiz annesi olcam..daha 2.ayimne zmn cinsiyeti ogrenirim,merak ediyoruz ya da hic fark etmez,saglikli olsunlar kafii..
tekli gebeliklerdeki gibi 4.ayda falan ogrenilir mi yoksa yerleri dar falan ya daha gec mi ogreniriz,sacmalamis olabilirim mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…