2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar gaz damlası ile biberon konusu geçmiş
Ben lansinoh biberondan çok memnunun sitesinden özelliklerine bakabilirsiniz
Avent kullandım başta düzgün tutamadılar
Çok acıkmışlarsa ağızlarının yanından sızdırmıyorlar ama az açlarsa yandan sızma oluyor ben biberondan deilde kendilerinden dolayı yandan sızdığını düşünüyorum :)

Gaz ilacı zinko biogaiga supsimplex kullandım işe yaramadı şimdi aguline kullanıyorum fark etti biraz hergün kaka yapıyor iştah açtı gazı rahat çıkarıyor karın agrısı biraz azaldı ... nasıl desem gün işinde 18 saat ağlıyorsa bu ilaçla 10 saat ağlıyor darda olan varsa kullansın

Canım bizimde kırkımız çıktı bugün hala lohusa bunalımımıdır nedir kendimde değilim ,sürekli bir yetersizlik duygusu,sürekli ben nasıl bakıcam korkusu geçmiycek mi bu his diye ağlıyorum,kaynana derdi bende de var ve biz birlikte yaşıyoruz,o kadar zor ki ...Allah yardımcımız olsun duacınızım, işe başlıyınca kim bakıcak bebeklerine

Canim tane kimyon al aktardan cayini yap ic cocugada verebilirsin cok iyi oluyor gaz sancisi olursa serbet yap 1 cay kasigi kadar ver oda sanciya iyi geliyor

Canım bende senin gibiyim. Kızım çığrından çıkmış durumda. Biran önce evime dönmek istiyorum artık. Resmen bunalımdayım. Sen öğretmenmiydin? Benimde ocakta bitiyor izin ama sanırım ücretsize ayrılcam. Bakıcı bulursam açıkcası çalışmak istiyorum çünkü bunalıyorum evde.

Memurum cnm valla çalışmak iyi gelecek bunalıma girdim saçımı taramak bile istemiyorum ki fönsüz gezmezdim normalde ... bizler nkdr iyi olursa bebeklerde iyi olur .. benim kaynanam baktı kızıma bunlarada o bakacak hergün bize gelme heveslisi zaten 2 ay evimdeyim Doğum yapınca sadece 3 gün yalnız kalabildim ondada gelmek için can attı .. bende diyorum madem gelecek bari işe yarasın çocuklara baksın bende işe gideyim zaten 8 de gidip 12 de gelcem eve en fazla 2 kez mama yerler o arada .. ama yinede hiç bşyden emin olamıyorum :)
Allah kolaylık versin gerçekten zor ben annemde iki günden fazla kalamazdım 2 haftadır kalıyorum 1.5 ay daha kalcam ve hiç eve gitmek istemiyorum hem kaynanam bizden çıkmıyor lafları bitmiyor hemde yalnız zorlanıyorum sinirlerim yıpranıyor

Canim tane kimyon al aktardan cayini yap ic cocugada verebilirsin cok iyi oluyor gaz sancisi olursa serbet yap 1 cay kasigi kadar ver oda sanciya iyi geliyor
Tane deilde öğütülmüşü denedim işe yaramadı kimyonlu rezene çayı aldım işe yaramadı hiç bşy yaramıyor öyle böyle gaz deil kızımda gazlıydı ama hiç bukdr yormamıştı beni

Tane deilde öğütülmüşü denedim işe yaramadı kimyonlu rezene çayı aldım işe yaramadı hiç bşy yaramıyor öyle böyle gaz deil kızımda gazlıydı ama hiç bukdr yormamıştı beni
Tane olanida dene canim istersen belki o ise yarar bebislerede ver birazcik

Tane olanida dene canim istersen belki o ise yarar bebislerede ver birazcik

valla bende cok zorlanıyorum canım kayinvalidem sagolsun hiç yalniz birakmadi ama yemek ev isi yaptı tek bide denk gelirse cocugun birine ben emzirdikten sonra mama verdi uyku gündüz hic yok gece de toplam 4bucuk saat parçaları toplarsak

Valla bana uyku lazım ben uykumu alayım çocuklarada bakarım. Mesela kaynanamda bizde yemek yaptı uyuduktan evi temizledi falan ama ben zaten temizlikçi alıyorum yemekte bi yapar 3-4 gün aynısını yedirir .. bana uyku lazım alsın çocukları yanımdan 4 saat uyuyayım bomba gibi olurum onuda yapmadı .. bi kaç kez aldı 1-2 saat uyudum emzir diyip getirdi ... annem öyle deil gece uyumuyorum zaten sabah 6 da alıyor 12 ye kdr uyuyorum öyle dinç oluyorum ki gecelerin uyumamak koymuyor bana :) kısacası biri yardım etmek istiyorsa ikiz annesine 3-4 saat baksın o anne uyusun ondan mutlusu olmaz :)

Aynen valla bende onu istiyorum bende mi annem e gitsem :)

Mesajları okudukça hem rahatlıyorum hem korkuyorum.27 hafta bitmek üzere 3.hamileliğim 12 yaşında bir kızım 7 yaşında oğlum var.isteyerek hamile kaldım ve çok şükür ikizler.doğduklarında yetememekten bunalmaktan korkuyorum.Allahım pişman mıyum diyorum sonra bi de vicdan azabı yapıyorum.pakistanda yaşıyoruz görev nedeniyle.aileler Türkiye’de .yardımcım var evde eşim de sağolsun çok yardımcı.ama kaygılanmaktan alamıyorum kendimi.

Sorma canım ya acemilikte var bende hık dese panikliyorum ,kayınvalidem var ama zaten aram yok onunla ,bakıcı bulduk Allah’tan 7 ye kadar rahatlatıyor beni ama ben alışamadım sanırım henüz anne olmaya
Bende iyi bir bakıcı arıyorum canım merhametli ve tecrübeli olması önceliğim. Kayınvalidem ile beraber bakacaklar. Kızlarım bazen birlikte ağladıklarınla elim ayağıma karışıyor ben bunları Nasıl büyütücem diyerek ağlama moduna giriyorum. Allahtan kayınvalidem var yardım edip moral veriyor. Kızlarımdan biri çok sabırsız mamayı acele içiyor bazen Boğaz'ına alıyor ben vermeye korkuyorum kayınvalidem yediriyor ona. Diğer kızım çok uysal ve şirin ona mamasını ben veriyorum.

Maşallah :) bence kaygılanma Allah yardım eder inşallah... Zor ama bi o kadar da güzeldir bence
Benim ikiz değil ama takip ediyorum burayı :) tüp bebek falan değil sanırım

Maşallah :) bence kaygılanma Allah yardım eder inşallah... Zor ama bi o kadar da güzeldir bence
Benim ikiz değil ama takip ediyorum burayı :) tüp bebek falan değil sanırım
Yok tüp bebek değil.Rabbimden bebiş istedik Rabbim 2 tane nasip etti çok şükür

Otri bebeyi günde kaç defa kullanıyorsun bizim dr günde 1 dedi burındaki damarlara zarar verir fazla kullanmak gibi birşeyde hatırlıyorum o yüzden serum fizyolojik sıkıyorum nemli kalsın diye
günde 1 kez yapıyorduk burun damarlarına zarar verme ihtimali olduğu için şimdi yapmıyoruz fizyolojik serum yapıyoruz. Dün hafif burnum aktı emzirdiğim için bugün kızlarımın burunları dolu. Birkaç kez fizyolojik serum sıktık.

Selam kizlar nasilsiniz bende 17.10.17de 37.5 haftalik doğum yaptim çok şukur bebişler sağlikli evimizede geldik bugun 5 gunluk olduk valla dun uyuduk ondan onceki gunler hiç uyumadik ama Allahima çok şukur hiç şikayetçi degilim uyuduklari zaman nezaman uyanacak fiye ozluyoruz kardeşim sağolsun beraber bakiyoruz ikizlere kesinlikle yardimci şartmiş uslu bebekler olsa bile tek bakmak çok zor.

Topik 2017 taze lohusa anneleri olmuş :)) hepimizin dertleri aynı yaa. Çok iyi anlıyorum. Bizimkiler de çok gazlı. Emzirdikten sonra 30 40 dk ıkınıyorlar. Sürekli mıkır mıkırlar. Uykuya dalmaları çok zor oluyor. Kızımın biri 4 gündür ishal zaten yavrum günlerdir ne çekti. Günde 2 en fazla 3 kere kaka yapan bebek her alt açışta ortalığı batırıyor. Çok sulu fışkırtıyor. Böyle değildi. Sadece anne sütüyle besleniyorlar. Anne sütüyle beslenen bebeklerin sıvı olurmuş zaten ama bu çok sulu. Doktor rengi yeşil olursa tekrar gelin tahlil yapalım demişti. Rengi sarı şu an o yüzden kontrole kadar bekledim. Yarın aylık kontrolümüz var doktora tekrar sorucam ishalini. Beslenmesinde hiç sıkıntı yok. Gayet istekli içiyor sütü. Altı temiz karnı tok olduğunda keyfi de yerinde. Sadece gaz rahatsızlığı oluyor. Çocuk rahatsız mı değil mi anlamıyorum. Off ne zormuş vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…