2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş. İlk günler uslu oluyorlar canım. Biz uyanmalarını beklemiyorduk kendimiz uyandırıp besliyorduk. Kardeşinin yrdcı olması çok güzel kesinlikle bir değil iki yrd cı şart.

Maşallah daha bugün aklımdan geçmiştin canım. Haberini bekliyordum bugünlerde. Gözün aydın Hayırlısıyla almışsın bebişlerini kucağına. İlk günler ben çok zorlandım. Bizde sistem yeni yeni oturmaya başlıyor. Bana da iki kişi yardımcı oluyor da az nefes alıyorum. Yoksa mümkün değil gerçekten.

Kızlar biz 4 gün önce evolvia dan sma mamaya geçtik şimdilik kızlar severek içiyorlar. Biz bugün 34 günlük olduk benim kanamam halen devam ediyor bitmesini dört gözle bekliyorum ped takmaktan bıktım artık Sizin de devam ediyor mu kanama?

Sağ olun arkadaşlar iyi dilekleriniz için darısı hamile atkadaşlara inşallah

Benim 1 ay sürdü bitti 3 haftadır haftada 1 kez 1-2 gün kan geliyor sanırım hala düzene giremedi vücudum hormonlarım

Yardımcın varsa hiç korkma tek başına gerçekten olmuyor ama yardım eden varsa sorun olmaz:)

Kızlar bugün tam 35 haftalık oldum doktor herşey yolunda giderse doktor 37 haftada almak istiyor bebekleri benimde düşüncem neden 38 hafta da olmasın ki dogum bu hafta kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor az bi zaman kaldı benim haftama yakın olanlar varmi

Nasılsınız kızlar dogum yapanlar hayırlı olsun dogum yapacaklar biraz daha dinlenin bebisler dogduktan sonra dinkenmek zor biraz biz 4 aylık olduk sükür gaz sorunlarımız biraz azaldı gün gectikce iyiye gidiyoruz benimkiler gündüzleri pek uyumuyor ama geceleri biraz daha rahatladım bazen birer kere kalkıyorlar bazen biri hiç kalkmıyor ama uyutana kadar zor oluyor E Ececim senin bebisler nasıl oldu merak ediyorum senide

Selam kızlar bizde bugün 37 günlüğüz. Kızımda hala sarılık devam ediyor. İlk kızımda da 3 ay sürdüğü için bu sefer götürmedim. Yarın kontrole götüreceğim ikisini de. Kilo alımları iyi olduğu için çok dert etmedim bu sefer sarılığı. Oğlumunda gözlerde kaldı tek. Ona küvezde ışık vermişler. Bizim gibi olup sarılığı olan var mı hala?

Bizim ikisindede sarılık vardı küvezde hergün Işın aldılar 2 aylık olunca geçti büyük kızımda biraz daha uzun kalmıştı sarılık .. dediğin gibi sarılık için götürmedim ilk kızdan deneyimli olunca ... ortalama zaten sarılık 2-3 ay içinde tamamen bitiyor

Ay mşlh gece hiç kalkmıyorlarmı nazar değmesin ben görürmüyüm acaba o günleri :) 2 kez kalkmalarına razıyım hatta :) gündüz uyumamaları önemli deil İnan gece uykusu gibi olmuyor hiç bşy :)

Kızlar ben hep aptamil verdim hiç mama değiştirmedim ilk başlarda çok kusuyorlardı kabızda oluyorlardı şimdi ikiside düzene girdi ama gazları hala çok acaba mamayı deiştirsemmi ama tam kusma ve kabızlık çözülmüşken mamayı deiştirince hepsi sil baştan olurmu

Ayy canım inşAllah.. annem çok moralimi bozuyor, yarın kontrol var çocuğu küveze alırlar vs..çok uyuyor diyor. Hayırlısı ile evime geçseydim.

Ay mşlh gece hiç kalkmıyorlarmı nazar değmesin ben görürmüyüm acaba o günleri :) 2 kez kalkmalarına razıyım hatta :) gündüz uyumamaları önemli deil İnan gece uykusu gibi olmuyor hiç bşy :)
Hic kalkmıyor degiller canım ya arada ikiser kez kalktıklarıda oluyor tabi yeni yeni düzen oturmaya basladı insallah hic kalkmadıgı günleri görürüm gündüz uykusuda önemli o zamanda aglama nöbetimiz tutuyor hiç bir iş yapamıyorum yoruluyorum aksam oluncada pilim bitiyor sizde görürüsünüz canım saglıklı olsunlarda daha önce erken dogmasınlar diye söyleniyorduk simdi de uyumuyorlar diye
Niye mama degiştirceksin canım kilo almaları normalse degistirme bence

gazları çok diye ama deiştirince ne olacağıda belli deil ben yine devam edeyim zaten 1 ay daha geçse azalır inş gazları .. kilo alımları iyi baya zaten ondan değiştirmek istemiyorum ama gaz bizi mahvetmiş aguline gaz ilacı kullanıyorum 4-5 gündür biraz iyi gibiler
Ayy canım inşAllah.. annem çok moralimi bozuyor, yarın kontrol var çocuğu küveze alırlar vs..çok uyuyor diyor. Hayırlısı ile evime geçseydim.
Boşver sen büyükler herzaman moral bozarlar :)
Benim ikizler normalden çok kilo aldılar kaynanam mama şişirdi mal olcak bu çocuklar demeye getiriyor .. zayıf olsalardı onada laf söylerdi .. allahın izini ile hiç bşy olmaz mşlh uyuyorlar zaten büyük kısmını uyuma ile geçirmeliler gazları Yok demekk

Bizde cok gaz ilacı kullandık simdi nurse harveys kullanıyorum iyi geldi zaten dr da azalmış gazları artık fazla verme dedi
Bizimkilerde bana diyordu fazla mama verme obez olcaklar diye sinir oluyordum az versem bu sefer aglıyorlar zaten anne sütüyle doymuyorlar dr ne obezi istahlılar dedi istedikleri kadar yedirebilirsin dedi ondan sonra bir daha lafı olmadı her sey laf söz oluyor valla

Aynen ısrarla az veriyorlar çocuk ağlayıp duruyor sonra kucakta gezdiriyorlar şimdide kucağa alıştılar .. doymayınca uyumuyorlar durmuyorlar
En çok milletin karışıp akıl vermelerinden bıktım 3 çocuk anasıyım hala karışıyorlar :)

Gaz için nurse veriyorum canım bizde baya işe yaradı. Oda uyutuyormuş dediklerine göre.yarın bakalım götürcem ne diyecekler sarılık için.

Kızlar slm, kontrole götürdüm, şükür yolunda herşey. Sarılık içinde sıkıntı yok dediler. Kilo alımları iyi. Kasım ayı içinde kalça ultrasonu için gün verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…