- 23 Nisan 2016
- 305
- 293
- 53
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.301
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş. İlk günler uslu oluyorlar canım. Biz uyanmalarını beklemiyorduk kendimiz uyandırıp besliyorduk. Kardeşinin yrdcı olması çok güzel kesinlikle bir değil iki yrd cı şart.Selam kizlar nasilsiniz bende 17.10.17de 37.5 haftalik doğum yaptim çok şukur bebişler sağlikli evimizede geldik bugun 5 gunluk olduk valla dun uyuduk ondan onceki gunler hiç uyumadik ama Allahima çok şukur hiç şikayetçi degilim uyuduklari zaman nezaman uyanacak fiye ozluyoruz kardeşim sağolsun beraber bakiyoruz ikizlere kesinlikle yardimci şartmiş uslu bebekler olsa bile tek bakmak çok zor.
MaşallahSelam kizlar nasilsiniz bende 17.10.17de 37.5 haftalik doğum yaptim çok şukur bebişler sağlikli evimizede geldik bugun 5 gunluk olduk valla dun uyuduk ondan onceki gunler hiç uyumadik ama Allahima çok şukur hiç şikayetçi degilim uyuduklari zaman nezaman uyanacak fiye ozluyoruz kardeşim sağolsun beraber bakiyoruz ikizlere kesinlikle yardimci şartmiş uslu bebekler olsa bile tek bakmak çok zor.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş. İlk günler uslu oluyorlar canım. Biz uyanmalarını beklemiyorduk kendimiz uyandırıp besliyorduk. Kardeşinin yrdcı olması çok güzel kesinlikle bir değil iki yrd cı şart.
Sağ olun arkadaşlar iyi dilekleriniz için darısı hamile atkadaşlara inşallahMaşallahdaha bugün aklımdan geçmiştin canım. Haberini bekliyordum bugünlerde. Gözün aydın Hayırlısıyla almışsın bebişlerini kucağına. İlk günler ben çok zorlandım. Bizde sistem yeni yeni oturmaya başlıyor. Bana da iki kişi yardımcı oluyor da az nefes alıyorum. Yoksa mümkün değil gerçekten.
Benim 1 ay sürdü bitti 3 haftadır haftada 1 kez 1-2 gün kan geliyor sanırım hala düzene giremedi vücudum hormonlarımKızlar biz 4 gün önce evolvia dan sma mamaya geçtik şimdilik kızlar severek içiyorlar. Biz bugün 34 günlük olduk benim kanamam halen devam ediyor bitmesini dört gözle bekliyorum ped takmaktan bıktım artık Sizin de devam ediyor mu kanama?
Yardımcın varsa hiç korkma tek başına gerçekten olmuyor ama yardım eden varsa sorun olmaz:)Mesajları okudukça hem rahatlıyorum hem korkuyorum.27 hafta bitmek üzere 3.hamileliğim 12 yaşında bir kızım 7 yaşında oğlum var.isteyerek hamile kaldım ve çok şükür ikizler.doğduklarında yetememekten bunalmaktan korkuyorum.Allahım pişman mıyum diyorum sonra bi de vicdan azabı yapıyorum.pakistanda yaşıyoruz görev nedeniyle.aileler Türkiye’de .yardımcım var evde eşim de sağolsun çok yardımcı.ama kaygılanmaktan alamıyorum kendimi.
Bizim ikisindede sarılık vardı küvezde hergün Işın aldılar 2 aylık olunca geçti büyük kızımda biraz daha uzun kalmıştı sarılık .. dediğin gibi sarılık için götürmedim ilk kızdan deneyimli olunca ... ortalama zaten sarılık 2-3 ay içinde tamamen bitiyorSelam kızlar bizde bugün 37 günlüğüz. Kızımda hala sarılık devam ediyor. İlk kızımda da 3 ay sürdüğü için bu sefer götürmedim. Yarın kontrole götüreceğim ikisini de. Kilo alımları iyi olduğu için çok dert etmedim bu sefer sarılığı. Oğlumunda gözlerde kaldı tek. Ona küvezde ışık vermişler. Bizim gibi olup sarılığı olan var mı hala?
Ay mşlh gece hiç kalkmıyorlarmı nazar değmesin ben görürmüyüm acaba o günleri :) 2 kez kalkmalarına razıyım hatta :) gündüz uyumamaları önemli deil İnan gece uykusu gibi olmuyor hiç bşy :)Nasılsınız kızlar dogum yapanlar hayırlı olsun dogum yapacaklar biraz daha dinlenin bebisler dogduktan sonra dinkenmek zor birazbiz 4 aylık olduk sükür gaz sorunlarımız biraz azaldı gün gectikce iyiye gidiyoruz benimkiler gündüzleri pek uyumuyor ama geceleri biraz daha rahatladım bazen birer kere kalkıyorlar bazen biri hiç kalkmıyor ama uyutana kadar zor oluyor E Ececim senin bebisler nasıl oldu merak ediyorum senide
Ayy canım inşAllah.. annem çok moralimi bozuyor, yarın kontrol var çocuğu küveze alırlar vs..çok uyuyor diyor. Hayırlısı ile evime geçseydim.Bizim ikisindede sarılık vardı küvezde hergün Işın aldılar 2 aylık olunca geçti büyük kızımda biraz daha uzun kalmıştı sarılık .. dediğin gibi sarılık için götürmedim ilk kızdan deneyimli olunca ... ortalama zaten sarılık 2-3 ay içinde tamamen bitiyor
Hic kalkmıyor degiller canım ya arada ikiser kez kalktıklarıda oluyor tabi yeni yeni düzen oturmaya basladı insallah hic kalkmadıgı günleri görürüm gündüz uykusuda önemli o zamanda aglama nöbetimiz tutuyor hiç bir iş yapamıyorum yoruluyorum aksam oluncada pilim bitiyorAy mşlh gece hiç kalkmıyorlarmı nazar değmesin ben görürmüyüm acaba o günleri :) 2 kez kalkmalarına razıyım hatta :) gündüz uyumamaları önemli deil İnan gece uykusu gibi olmuyor hiç bşy :)
Hic kalkmıyor degiller canım ya arada ikiser kez kalktıklarıda oluyor tabi yeni yeni düzen oturmaya basladı insallah hic kalkmadıgı günleri görürüm gündüz uykusuda önemli o zamanda aglama nöbetimiz tutuyor hiç bir iş yapamıyorum yoruluyorum aksam oluncada pilim bitiyorsizde görürüsünüz canım saglıklı olsunlarda daha önce erken dogmasınlar diye söyleniyorduk simdi de uyumuyorlar diye
Niye mama degiştirceksin canım kilo almaları normalse degistirme bence
gazları çok diye ama deiştirince ne olacağıda belli deil ben yine devam edeyim zaten 1 ay daha geçse azalır inş gazları .. kilo alımları iyi baya zaten ondan değiştirmek istemiyorum ama gaz bizi mahvetmiş aguline gaz ilacı kullanıyorum 4-5 gündür biraz iyi gibilerHic kalkmıyor degiller canım ya arada ikiser kez kalktıklarıda oluyor tabi yeni yeni düzen oturmaya basladı insallah hic kalkmadıgı günleri görürüm gündüz uykusuda önemli o zamanda aglama nöbetimiz tutuyor hiç bir iş yapamıyorum yoruluyorum aksam oluncada pilim bitiyorsizde görürüsünüz canım saglıklı olsunlarda daha önce erken dogmasınlar diye söyleniyorduk simdi de uyumuyorlar diye
Niye mama degiştirceksin canım kilo almaları normalse degistirme bence
Boşver sen büyükler herzaman moral bozarlar :)Ayy canım inşAllah.. annem çok moralimi bozuyor, yarın kontrol var çocuğu küveze alırlar vs..çok uyuyor diyor. Hayırlısı ile evime geçseydim.
Bizde cok gaz ilacı kullandık simdi nurse harveys kullanıyorum iyi geldi zaten dr da azalmış gazları artık fazla verme dedigazları çok diye ama deiştirince ne olacağıda belli deil ben yine devam edeyim zaten 1 ay daha geçse azalır inş gazları .. kilo alımları iyi baya zaten ondan değiştirmek istemiyorum ama gaz bizi mahvetmiş aguline gaz ilacı kullanıyorum 4-5 gündür biraz iyi gibiler
Boşver sen büyükler herzaman moral bozarlar :)
Benim ikizler normalden çok kilo aldılar kaynanam mama şişirdi mal olcak bu çocuklar demeye getiriyor .. zayıf olsalardı onada laf söylerdi .. allahın izini ile hiç bşy olmaz mşlh uyuyorlar zaten büyük kısmını uyuma ile geçirmeliler gazları Yok demekk
Aynen ısrarla az veriyorlar çocuk ağlayıp duruyor sonra kucakta gezdiriyorlar şimdide kucağa alıştılar .. doymayınca uyumuyorlar durmuyorlarBizde cok gaz ilacı kullandık simdi nurse harveys kullanıyorum iyi geldi zaten dr da azalmış gazları artık fazla verme dedi
Bizimkilerde bana diyordu fazla mama verme obez olcaklar diye sinir oluyordum az versem bu sefer aglıyorlar zaten anne sütüyle doymuyorlar dr ne obezi istahlılar dedi istedikleri kadar yedirebilirsin dedi ondan sonra bir daha lafı olmadı her sey laf söz oluyor valla
Gaz için nurse veriyorum canım bizde baya işe yaradı. Oda uyutuyormuş dediklerine göre.yarın bakalım götürcem ne diyecekler sarılık için.gazları çok diye ama deiştirince ne olacağıda belli deil ben yine devam edeyim zaten 1 ay daha geçse azalır inş gazları .. kilo alımları iyi baya zaten ondan değiştirmek istemiyorum ama gaz bizi mahvetmiş aguline gaz ilacı kullanıyorum 4-5 gündür biraz iyi gibiler
Boşver sen büyükler herzaman moral bozarlar :)
Benim ikizler normalden çok kilo aldılar kaynanam mama şişirdi mal olcak bu çocuklar demeye getiriyor .. zayıf olsalardı onada laf söylerdi .. allahın izini ile hiç bşy olmaz mşlh uyuyorlar zaten büyük kısmını uyuma ile geçirmeliler gazları Yok demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?