2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selammm kızlar ben geldim Nasılsıniz bebekler nasıl benim ikizler 4 aydan 11 gün aldılar gelişimleri iyi maşallah ama ben Bitigim sürünüyorum ilk günden beri tek bakiyorum

Selammm kızlar ben geldim Nasılsıniz bebekler nasıl benim ikizler 4 aydan 11 gün aldılar gelişimleri iyi maşallah ama ben Bitigim sürünüyorum ilk günden beri tek bakiyorum
Canım maşallah sana, nasıl tek baktın? Ben hayatta yapamam. Şimdi eve geçeceğim artık ve giderken annemi götürüyorum yanımda. En azından 3 aylık olana kadar yanımda kalsın

Kızlar selam bir türkü girip yazamadım geçen pazartesi yani 16 ekimde Doğum yaptım kız 1700 oğlan 2800 doğdu. Kızı kuvöze aldılar ama sadece zayıf olduğu için solunum için makinaya bile bağlamadılar çok şükür. Kuvözde çıkarmak için 1900 olmasını bekliyorlar. Sürekli anne sütü veriyorum sanırım onun sayesinde çabuk toparladı cumaya çıkaracağız inşallah. Oğluşum iyi bol bol emiyor uyuyor ve büyüyor çok şükür :)

AYY canım maşallah bebişlerine. Aklımdaydın

Kızlar Allah aşkına karnı doyup altı temizlenince sizin bebekleriniz ağlamadan yatıyor mu? İbizde mi sıkıntı var hep kucak hep ilgi

Kızlar Allah aşkına karnı doyup altı temizlenince sizin bebekleriniz ağlamadan yatıyor mu? İbizde mi sıkıntı var hep kucak hep ilgi

Nerdeee. Alt açıp besliyorum. Gazlarını çıkarıp yatırıyorum. Sonrasında 30 40 dk ıkınma ağlama seansları oluyor. Hatta bugün yatırdıktan sonra diğer beslenme saatine kadar hiç uyumadılar sürekli mıkır mıkır. Ağlıyorlar kucağa almadan da susmuyorlar. Bizim bütün sıkıntımız gaz

Canım inan hepimiz aynıyız. Oğlan bi uykuda bide memede susuyor. Kızda coştu bu gece. Tek bakanlar Allah yardımcınız olsun nasıl bakıyorsunuz?

Canım inan hepimiz aynıyız. Oğlan bi uykuda bide memede susuyor. Kızda coştu bu gece. Tek bakanlar Allah yardımcınız olsun nasıl bakıyorsunuz?
Canım aksam 7 ye kadar bakıcı var ama o gidince tek bakıyorum,hiç nir derdi yok gaz da değil problem bu çocuklar hep kendisiyle ilgilenilsin kucakta olsun istiyor,altın temiz karnın tok sağa sola bak tavana bak ,yat dinlen yok :)))illa kucak kocamdan fayda yok gece yarısı işten gelio ,biri dizimde biri kucağımda 5. 6 saatimiz böyle,bakıcı alıştırdı gerçi her ağladığında kucağa almaya,sabah o gelince öğlene kadar uyuyorum o ara ağlamasınlar diye alıyor kucağına ,dizine ,cahil kadın yapma desende yapıyor,artık bende çocuklarda ona uyduk alışmışlar bir kere.eskiden yeğenlerim falan bebekken yatardı dertleri yokken ,bunlara hep ilgi ,duş alamıyorum bazen günlerce saçımı taramadıgım oluyor,yemeği bile biri kucağımda ayakta yedim bugün ,akrabaların kuzlarının gözü korktu bizimde ikiz olursa naparız diye:) isyan değil ama çok zor (

Gaz için sab simplexden fayda gördüm,hayatımda düzenli yaptıgım tek şey onu saatinde vermek bu ara:))bir bebek yatagında rahat yatmak varken niye eciş bücüş kucakta olmak ister:))) bakıcı alıştırdı bunları ağlatmıycam diye o gidince ben çekiyorum gündüz ikimiz idare ediyoruz ama akşam tekim çok zorlanıyorum,eşim grce yarısı geliyor işten,ondan da fayda yok Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

Amiin :) Biz de iki gündür biogaia ya başladık. İşe yaramazsa o damla da aklımda deneyeceğim. Benimkileri de annem kucağa alıştırdı aynı şekilde. Ben ona bırakıp uyuduğumda bebekler de annemin kucağında uyuyor tek olunca zor gerçekten. Benim eşim de geç geliyor annem sağ olsun o yanımda devamlı.

Kızlar bişey sorucam. Sütüm yetmiyor artık doymuyor benimkiler. Bugün mamaya başlıyoruz. Doktor önce emzir sonra bir ölçek mama ver dedi. Bu şekilde yeter mi acaba. 33 günlüğüz. Siz kaç saatte bir kaç ölçek veriyorsunuz.

Selam taze anneler acil yardima ihtiyacim var 3 gundur bebekler buyuk çişini yapamiyor sabahlara kadar kivranib ağlayib çikiyor bebişlerim neyapsam olur bildiginiz varmi aranizda

Canim bize doktor 3 saatda 1 verin dedi yeni doğduğunda 25 ml den başlatdi ger gun 2ml artirin dedi,ama 3 saati bekliyamiyorlar aciktiklari zaman beli ediyorlar olçekde içdiklerine gore artırıyoruz şu an 50ml veriyorum jendileri beli ediyor bebekler zaten şu kaka problemimiz olmazsa her şey yolunda yapamayinca ikınib surekli ağliyor yavrularim

Canım bizde 38 günlüğüz bende emzirip ardından mama veriyorum. Genelde 60 ml yapıyorum ama bazen 30 içiyorlar bazen hepsini. Değişiyor yani.

Selam taze anneler acil yardima ihtiyacim var 3 gundur bebekler buyuk çişini yapamiyor sabahlara kadar kivranib ağlayib çikiyor bebişlerim neyapsam olur bildiginiz varmi aranizda
Canım günde bir kere 1 çay kaşığı halis zeytinyağı koy dedi dr mamalarına bağırsakları yumuşuyor heralde,birde çok önerilmiyor ama ateşölçerin metal ucuyla popoyu hafif uyar yada zeytinyagıyla kakanın çıktıgı yere elinle masaj yap dedi,gerçi bunlarda her zaman etkili olmuyor ama zeytinyağını dene zararı yok bütün dr lar öneriyor

Cnm bende 1.5 aylıkken mamaya başladım şimdi memeyi emmek istemiyorlar zorla veriyorum inş 6 aya kdr emerler ..ikiz olunca sadece meme ile doğmaları imkansız ama mamaya başlayıncada memeden soğuyorlar

Bizim de tek problem kaka ve gaz canım çok zorlanıyorlar. 30 cc mama az geliyor sanırım. Ben de arttıracağım. Bir de bize 4 saatte bir 30 cc dedi doktor. Benimkiler imkanı yok doymaz o kadarla :)

Canım bizde 38 günlüğüz bende emzirip ardından mama veriyorum. Genelde 60 ml yapıyorum ama bazen 30 içiyorlar bazen hepsini. Değişiyor yani.
Mamadan önce 10 dakikaya kadar emzirip üstüne biberonla yine sütümden veriyordum canım. Memede çabuk yoruluyorlar çünkü. Biberon kolaylarına geliyor. Bu şekilde emdikten sonra 50-70 cc arası süt içiyorlardı. Doktor 30 cc mama deyince bana az geldi. Acaba 30 cc mamanın doyuruculuğu 50-70 cc sütten daha mı fazla oluyor. Yoksa ölçü olarak doyuruculukları aynı mı. Eğer öyleyse benim de 60 lık hazırlamam lazım mamayı. Bugün 30 cc verdim ama doymadılar yani belli.

Cnm bende 1.5 aylıkken mamaya başladım şimdi memeyi emmek istemiyorlar zorla veriyorum inş 6 aya kdr emerler ..ikiz olunca sadece meme ile doğmaları imkansız ama mamaya başlayıncada memeden soğuyorlar
Ah keşke sütüm yetse de mamaya gerek olmasa canım. Çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Dediğin gibi iki bebeğe yetmek imkansız. Mama öncesi emzirmeye ve sağmaya devam edicem. Ne kadar süt alabilirseler onlar için o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…