2017 de İkiz Annesi Olucaklar

gozun aydin canm hyrli plsun saglicakla al kucagina insllh ben cok.gec ogrendim terdutte kaldi doktor ama bazen 16 17 belki daha erken ogrenen var doktorun tecrubesine bagli yani hadi hyrlisi olsn

Est. Can'ım ne saçmalaması:) benim 12.haftada tahmin ettiler,16haftada net söylediler.ama tahminleri doğru çıkıyor genellikle...
Sağlıcakla gelsin bebişlerin

Benimkiler 16 da net belli oldu cnm. Ama gitmeden önce karnım tok idrara sıkışık girdim doktorum öyle istedi daha güzel görünür dedi. Öyle de oldu ben tok olunca kıpır kıpır heryerlerini gosterdiler maşallah. Bir de şekerli şeyler yiyince iyice coşuyorlar ))

evt bu tatli yiyince daha net oluyor,olayini duymustum:))

evt bu tatli yiyince daha net oluyor,olayini duymustum:))
Bana 11.haftamda tahmin yapmisti. 18De kesin olarak soyledi dogru cikmisti. Ama ara ara tahminleride oldu ilk 11.haftada 1 kiz 1 erkek dedi. Sonra ikisinede hep kiz dedi. 18.haftada net soylediginde kiz erkek dedi. 20.haftada detayli ultrasondada kiz erkek oldugu kesinlesti.

kızlar günaydın,
keseleri görmüştük zaten kalp atışlarını da duyduk çok şükür, ikiz olduğu kesinleşti, 7+4 günlüğüz bugün, doktor gelişimleri iyi dedi

ankaradaki arkadaşlar ayrıntılı ultrason nereye gittiniz. eyüp ekici 600 istiyo ya delirmiş milllet.

kızlar günaydın,
keseleri görmüştük zaten kalp atışlarını da duyduk çok şükür, ikiz olduğu kesinleşti, 7+4 günlüğüz bugün, doktor gelişimleri iyi dedi
Merhaba cnm,hayirli olsn.
bnm de gecen hafta kesinlesti,kalp atislarini duyduk..
Ama korkmaya basladim,nasil bakicaz biz,calisiyor musun sen de?

Benim kirmizi lekelenmem.var kizlar hamileligimde ilk defa yasiyorum ve cok korkuyorum 3.45te randevum var dua edin insallah bisey olmaz.

Merhaba cnm,hayirli olsn.
bnm de gecen hafta kesinlesti,kalp atislarini duyduk..
Ama korkmaya basladim,nasil bakicaz biz,calisiyor musun sen de?
çok teşekkürler, sana da hayırlı olsun, ben çalışıyorum, nasıl bakacağız diye düşündük ama allahım onlara bakmamız için güç verecek, sen çalışıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…