- 23 Mayıs 2016
- 456
- 859
- 33
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.441
gozun aydin canm hyrli plsun saglicakla al kucagina insllh ben cok.gec ogrendim terdutte kaldi doktor ama bazen 16 17 belki daha erken ogrenen var doktorun tecrubesine bagli yani hadi hyrlisi olsnmerhaba herkese,bn de insallah haziranda ikiz annesi olcam..daha 2.ayimne zmn cinsiyeti ogrenirim,merak ediyoruz ya da hic fark etmez,saglikli olsunlar kafii..
tekli gebeliklerdeki gibi 4.ayda falan ogrenilir mi yoksa yerleri dar falan yadaha gec mi ogreniriz,sacmalamis olabilirim mazur görün
amin.insallah tesekkur ederim..peki belirti meselesi 2tane olduğu icin fazlasiyla olur mugozun aydin canm hyrli plsun saglicakla al kucagina insllh ben cok.gec ogrendim terdutte kaldi doktor ama bazen 16 17 belki daha erken ogrenen var doktorun tecrubesine bagli yani hadi hyrlisi olsn
Est. Can'ım ne saçmalaması:) benim 12.haftada tahmin ettiler,16haftada net söylediler.ama tahminleri doğru çıkıyor genellikle...merhaba herkese,bn de insallah haziranda ikiz annesi olcam..daha 2.ayimne zmn cinsiyeti ogrenirim,merak ediyoruz ya da hic fark etmez,saglikli olsunlar kafii..
tekli gebeliklerdeki gibi 4.ayda falan ogrenilir mi yoksa yerleri dar falan yadaha gec mi ogreniriz,sacmalamis olabilirim mazur görün
amin insallah,hepimizinEst. Can'ım ne saçmalaması:) benim 12.haftada tahmin ettiler,16haftada net söylediler.ama tahminleri doğru çıkıyor genellikle...
Sağlıcakla gelsin bebişlerin
Benimkiler 16 da net belli oldu cnm. Ama gitmeden önce karnım tok idrara sıkışık girdim doktorum öyle istedi daha güzel görünür dedi. Öyle de oldu ben tok olunca kıpır kıpır heryerlerini gosterdiler maşallah. Bir de şekerli şeyler yiyince iyice coşuyorlarmerhaba herkese,bn de insallah haziranda ikiz annesi olcam..daha 2.ayimne zmn cinsiyeti ogrenirim,merak ediyoruz ya da hic fark etmez,saglikli olsunlar kafii..
evt bu tatli yiyince daha net oluyor,olayini duymustum:))Benimkiler 16 da net belli oldu cnm. Ama gitmeden önce karnım tok idrara sıkışık girdim doktorum öyle istedi daha güzel görünür dedi. Öyle de oldu ben tok olunca kıpır kıpır heryerlerini gosterdiler maşallah. Bir de şekerli şeyler yiyince iyice coşuyorlar))
bazen oluyo sanırım cnmamin.insallah tesekkur ederim..peki belirti meselesi 2tane olduğu icin fazlasiyla olur mu
Bana 11.haftamda tahmin yapmisti. 18De kesin olarak soyledi dogru cikmisti. Ama ara ara tahminleride oldu ilk 11.haftada 1 kiz 1 erkek dedi. Sonra ikisinede hep kiz dedi. 18.haftada net soylediginde kiz erkek dedi. 20.haftada detayli ultrasondada kiz erkek oldugu kesinlesti.evt bu tatli yiyince daha net oluyor,olayini duymustum:))
Masallah allah tamamina erdirsin canimkızlar günaydın,
keseleri görmüştük zaten kalp atışlarını da duyduk çok şükür, ikiz olduğu kesinleşti, 7+4 günlüğüz bugün, doktor gelişimleri iyi dedi
amin canım inşallah , allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasip ederMasallah allah tamamina erdirsin canim
Maşallah ne güzel Allah kucağına almayıda nasip etsin.kızlar günaydın,
keseleri görmüştük zaten kalp atışlarını da duyduk çok şükür, ikiz olduğu kesinleşti, 7+4 günlüğüz bugün, doktor gelişimleri iyi dedi
Amin canım inşallah, allahım kucağımıza almayı da nasip eder inşallahMaşallah ne güzel Allah kucağına almayıda nasip etsin.
Merhaba cnm,hayirli olsn.kızlar günaydın,
hyrdr insllh cnm ay sok oldm ndn acaba dikkt et rbbm bisey vermesn bebislere ayyy cok uzuldm cnm gelir gelmz cvp yazBenim kirmizi lekelenmem.var kizlar hamileligimde ilk defa yasiyorum ve cok korkuyorum 3.45te randevum var dua edin insallah bisey olmaz.
çok teşekkürler, sana da hayırlı olsun, ben çalışıyorum, nasıl bakacağız diye düşündük amaMerhaba cnm,hayirli olsn.
bnm de gecen hafta kesinlesti,kalp atislarini duyduk..
Ama korkmaya basladim,nasil bakicaz biz,calisiyor musun sen de?
canım naptın ne dedı doktor meraklandım vallaBenim kirmizi lekelenmem.var kizlar hamileligimde ilk defa yasiyorum ve cok korkuyorum 3.45te randevum var dua edin insallah bisey olmaz.
Cok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladicanım naptın ne dedı doktor meraklandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?