- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.541
Bende bebelac gold veriyorum çocuklar seviyor bende memnunum bence biraz kulanin belki sizin bebeklerde sever,bende hastanede bebelac vermişlerdi sonra benda onu verdim degiştirim diye duşundum başta baktim kizlar seviyor ondan sonra değiştirmedim.Kızlar mama ben en başından beri evolvia kullandım. Geçen annem bebelac gold aldırdı. Onuda içtiler. Ama sanırım evolviaya devam edeceğim. Ya da similac deneyeceğim. Onuda iyi diyorlar. Kararsız kaldım bende
Bende bebelac gold kullaniyorum sma alim deneyim dedim bebelac kadar istahli icmediler tat olarak bebelac cok guze geliyor 3 olcek icen cocuk 2 olcek zor iciyordu tadina bakim dedim cok fark var aralarinda geri bebelac gold gectim keyifleri yerine geldiBende bebelac gold veriyorum çocuklar seviyor bende memnunum bence biraz kulanin belki sizin bebeklerde sever,bende hastanede bebelac vermişlerdi sonra benda onu verdim degiştirim diye duşundum başta baktim kizlar seviyor ondan sonra değiştirmedim.
Aynen canim bebeklerden trlefon,tv ye vakit olmuyor ancak yatdigim zaman 5,10 dakka firsat buluyorum zor ama keyifli bi iş bizimkisi Allah olmayanlara versin inşallahİyi pazarlar herkese sayfaları çocuklardan takip edemiyorum doğum yapanlara hayırlı olsun ve kolay gelsin hamile arkadaşlar bol gezin imkan buldukça ve bol bol uyuyun lütfen çok yorucu ama bit o kadar çok güzel allahım kimsenin yuvasını evlatsız birakmasin
Tepkin normal canim yakin zamana kadar ben neler söyledim cocuklara simdi hatirlayip gülüyorum yeni yeni iyiyizOfff kızlar çok üzgünüm gece ıyumadı bizimkiler sinirlendim,uykusuzluktan mıdır hala lohusa depresyonunu atlatamadıgımdan mıdır nedir başbelaları falan dedim kızlara şimdi vicdan azabından ölüyorum kızdınız mı bana diye gönüllerini almaya çalışıyorum
Canım tepkin normal uykusuzluk insanı çileden çıkarıyor ve ister istemez ağzından çıkanı kulağı duymuyor bende tatlı belalarım diyorum kendin kasindin diyorum kendime vs konuşuyorum sonra sen gibi özür dileyip opucuklere boğuyorum kuzularimi ileriyi düşün canım hep böyle kalmayacaklar.Offf kızlar çok üzgünüm gece ıyumadı bizimkiler sinirlendim,uykusuzluktan mıdır hala lohusa depresyonunu atlatamadıgımdan mıdır nedir başbelaları falan dedim kızlara şimdi vicdan azabından ölüyorum kızdınız mı bana diye gönüllerini almaya çalışıyorum
Canım ben 15 günlük hasta etmiştim üzülme herşey bizim için onlarda böyle böyle dünyaya alisacaklarBebeklerim üst solunum yolu enfeksiyonu oldudaha 2 aylıklar. Fena öksürüyor ikisi de. Hastalıklarla bu kadar erken tanışmalarına çok üzülüyorum. Neyi yanlış yaptım bakamadım diye yiyorum kendimi. Son günlerde psikolojim iyi değildi zaten. Doktordan geldiğimden beri ağlıyorum.
Canım benimkilerde öyle şuan. Bugün doktora gittik ama birşey vermedi. Ciğerleri temiz dedi. İnşAllah artmaz. Ablaları kreşten hastalık getirdi. Bizim artık kış böyle geçerBebeklerim üst solunum yolu enfeksiyonu oldudaha 2 aylıklar. Fena öksürüyor ikisi de. Hastalıklarla bu kadar erken tanışmalarına çok üzülüyorum. Neyi yanlış yaptım bakamadım diye yiyorum kendimi. Son günlerde psikolojim iyi değildi zaten. Doktordan geldiğimden beri ağlıyorum.
Gecmis olsun canim. Bizde 1 aylik olmadan olduk hava verdiler igne yaptilar hastalik bu olur ne kadarda korusakta uzulmeBebeklerim üst solunum yolu enfeksiyonu oldudaha 2 aylıklar. Fena öksürüyor ikisi de. Hastalıklarla bu kadar erken tanışmalarına çok üzülüyorum. Neyi yanlış yaptım bakamadım diye yiyorum kendimi. Son günlerde psikolojim iyi değildi zaten. Doktordan geldiğimden beri ağlıyorum.
seher0607 sizden yardım istiyorum tifGünaydın kizlar
buraya yeni girdim sistemi bilmiyorum özelden bana yazabilirmisiniz yardımınıza ihtiyacım varGünaydın kizlar
Canım ben 15 günlük hasta etmiştim üzülme herşey bizim için onlarda böyle böyle dünyaya alisacaklar
Canım benimkilerde öyle şuan. Bugün doktora gittik ama birşey vermedi. Ciğerleri temiz dedi. İnşAllah artmaz. Ablaları kreşten hastalık getirdi. Bizim artık kış böyle geçerne kadar dikkat etsekte oluyor o nedenle suçlama kendini. Elbette hasta olacaklar, Rabbim acil şifalar versin.
Sağolun kızlarGecmis olsun canim. Bizde 1 aylik olmadan olduk hava verdiler igne yaptilar hastalik bu olur ne kadarda korusakta uzulme
Bizimkilerin birinde de var o durum benzer şeyler söyledi doktorumuzSelam kizlar bizde dun tipa goturduk bebekleri kordiyolojiye doktor b8raz ufurum var ama zarar verecek kadar degil bu normal çok çocuklarda olur zamanla kapanir dedi,hatta ikizinide bakti ikisindede aziçik varmiş canini sikma korkulacak bişey yok dedi çok şukur rahatladim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?