- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.561
Canım süt çoğaltmak için bol su iceceksin yok ot yok bilmem ne kürü falan filan yalan. Bol şu içmek sütü cogaltiyor ha dersenki hava soğuk canım istemiyor diye tatlı ye o zaman sanai su içme isteği gelir bol suyunu içersiçersinBiz 3 aylik olduk sutum eskisi kadar gelmiyor birsuru gaz cikariyorlar halen gazdan duramiyorlar sabahtan aksama kadar sagim ne kadar cikiyor bakim dedim en fazla 10 olcek olmusdur iki gogsumden onerisi olan varmi sutu cogaltmak icin bana hava emiyorlar gibi geliyor sut gelmeyince ne kadar dogru bilemiyorum artik
Sagol canim bol su tuketiyorum tatli yemeyen ben tatlisiz duramaz oldum sen sagarakmi besliyorsun emziriyormusunCanım süt çoğaltmak için bol su iceceksin yok ot yok bilmem ne kürü falan filan yalan. Bol şu içmek sütü cogaltiyor ha dersenki hava soğuk canım istemiyor diye tatlı ye o zaman sanai su içme isteği gelir bol suyunu içersiçersin
Canım benim çocuğum yok hayırlısıyla inşallah aşılama yaptracagimSagol canim bol su tuketiyorum tatli yemeyen ben tatlisiz duramaz oldum sen sagarakmi besliyorsun emziriyormusun
Rabbim sanada hayirli evlatlar nasip etsin canim kalbine gore versinCanım benim çocuğum yok hayırlısıyla inşallah aşılama yaptracagim
Amin canım hayırlısıyla inşallahRabbim sanada hayirli evlatlar nasip etsin canim kalbine gore versin
Bizim çocuklarda da var kardiyoloji ye yönlendirdi çocuk doktorumuz ama daha goturmedik 6.ayını doldursun o zaman baktırıriz dedik zaten doktor çok az dedi 1 yıla kapaniyormus kilo aldikcaSelam kizlar bizde dun tipa goturduk bebekleri kordiyolojiye doktor b8raz ufurum var ama zarar verecek kadar degil bu normal çok çocuklarda olur zamanla kapanir dedi,hatta ikizinide bakti ikisindede aziçik varmiş canini sikma korkulacak bişey yok dedi çok şukur rahatladim .
Bizde yani bende durum hiç parlak değil canım. Bebişler hasta olmuşlardı. Çok şükür iyiler ama ben çok yoruldum artık. Hamileliğimin son 3 ayını yatarak geçirmiştim zaten. Şimdi de sadece doktor kontrolleri için dışarı çıkıyorum. Aylardır gezdiğim tek mekan hastane. Çok bunaldım artık. Eşimle vakit geçirmeyi bile özledim. Akşam 9 da işten geliyor. Sonra ben uyuyorum. Adamı günde iki saat görüyorum. Bebekler iyi olsun sabret diyorum ama bazen telkin de işe yaramıyor toparlayamıyorum.Kizlar nasilsiniz artik kimse firsat bulub yazmiyor arada bi bakiyorum nevar neyok diye kimseler yok boş zamanlarda yazişib duralim yoksa başka forum açildimi
Çok geçmiş olsun canim hayirlisiyla bebekleri hastalandirmadan şu kişdan bi çiksak baya toparlaniriz inşallah hepimizin ayri ayri bi sikintimiz var benimde kardeşim yanimda arada bi dişari çikiyoruz arabaya koyub yoksa hapis hayati gibi insan bunalima giriyor ister istemez zaten bebekler arabada,đişarda ağlamiyor sende bi dene canim yoksa kendini sikintidan hasta edersin kendinide duşunmen lazim sen iyi olki bebişlere iyi bakasin bu gunlerde gecer zaten gunler çabuk geçiyor bugun bizimde 40 miz çikdiBizde yani bende durum hiç parlak değil canım. Bebişler hasta olmuşlardı. Çok şükür iyiler ama ben çok yoruldum artık. Hamileliğimin son 3 ayını yatarak geçirmiştim zaten. Şimdi de sadece doktor kontrolleri için dışarı çıkıyorum. Aylardır gezdiğim tek mekan hastane. Çok bunaldım artık. Eşimle vakit geçirmeyi bile özledim. Akşam 9 da işten geliyor. Sonra ben uyuyorum. Adamı günde iki saat görüyorum. Bebekler iyi olsun sabret diyorum ama bazen telkin de işe yaramıyor toparlayamıyorum.
Canim bu kaynanalardan çektigimiz nedir bizimya benimki kaynimda kaliyor hersene kişin bizde kalirdi. ben doğum yapib geldim 5 gunde beni delirtdi depresyona soktu 15 yilda çocugum olmuş ne oğluna ne bana çocuklarin mutlulugunu yaşatmadi 5 gun sonra benimle kavga edib bidaha gelmem diye gitdi,ama nerdee 15 gun geçmeden yine geldi yok evragini unutmuşda falan fistan yerini hazirlamaya gelmiş geri gitdi,ama heran bavulunu alib gelebilir diye odum kopuyor Allahin ne diyelimki şu çenesine mukayit olsa baş8m ustunde yeri var ama yok durmiyor ben doğurub geldim aaa hiç çocuklari besleyememişin kendin almiin kiloyu ben 5 er kilo doğururdum diyor eltimde bunlar ikiz ikisini kilosu 5 kiloyu geçihor zaten dedi,Allahim cani içinde olsun kilo alinir demiyor sir beni uzmek için nerde olumsuz laf varsa bulub soyledi bana ooof anlatsam roman olur yani hepimizin sikintilari var ama bebiler bizin mutlulugumuz,yaşam sevincimizBende haftasonları ablama abime gifiyorum da biraz nefes alıyorum,ama baskasının evinde zor bir laf edecekler diyede çekiniyorum ablam aile apartmanında oturuyor kaynanası alıp alıp geliyor çocuklarını diye laf eder mi sbimin karısı keza öyle diye düşünmekten burda da içim rahat değil,kendi evimde kaynanam var onunla hiç rahat depilim eşimde annesiyle olmsktan hoşlanmıyor,biz evdeyken işim var deyip kaçıyor evden biz ablamdayken yanımızdan ayrılmıyor, ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor ölene kadar bu kadın bize dert yani,sene 2017 yer İstanbul ve ben kaynanayla yaşıyorum:)))ve çok mutsuzum
Nasıl böyle konuşabiliyor ya hayret ediyorum kendi kuzusunun kuzuları onlar birde 15 yol sonra gelmişler.Canim bu kaynanalardan çektigimiz nedir bizimya benimki kaynimda kaliyor hersene kişin bizde kalirdi. ben doğum yapib geldim 5 gunde beni delirtdi depresyona soktu 15 yilda çocugum olmuş ne oğluna ne bana çocuklarin mutlulugunu yaşatmadi 5 gun sonra benimle kavga edib bidaha gelmem diye gitdi,ama nerdee 15 gun geçmeden yine geldi yok evragini unutmuşda falan fistan yerini hazirlamaya gelmiş geri gitdi,ama heran bavulunu alib gelebilir diye odum kopuyor Allahin ne diyelimki şu çenesine mukayit olsa baş8m ustunde yeri var ama yok durmiyor ben doğurub geldim aaa hiç çocuklari besleyememişin kendin almiin kiloyu ben 5 er kilo doğururdum diyor eltimde bunlar ikiz ikisini kilosu 5 kiloyu geçihor zaten dedi,Allahim cani içinde olsun kilo alinir demiyor sir beni uzmek için nerde olumsuz laf varsa bulub soyledi bana ooof anlatsam roman olur yani hepimizin sikintilari var ama bebiler bizin mutlulugumuz,yaşam sevincimiz
Üzülme canım sene 2017 yer Trabzon bende kv ile oturuyorum en azından bu yıl daha belli değil devamı ama galiba sonraki seneler de ardından gelebilir hayırlısı AllahtanBende haftasonları ablama abime gifiyorum da biraz nefes alıyorum,ama baskasının evinde zor bir laf edecekler diyede çekiniyorum ablam aile apartmanında oturuyor kaynanası alıp alıp geliyor çocuklarını diye laf eder mi sbimin karısı keza öyle diye düşünmekten burda da içim rahat değil,kendi evimde kaynanam var onunla hiç rahat depilim eşimde annesiyle olmsktan hoşlanmıyor,biz evdeyken işim var deyip kaçıyor evden biz ablamdayken yanımızdan ayrılmıyor, ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor ölene kadar bu kadın bize dert yani,sene 2017 yer İstanbul ve ben kaynanayla yaşıyorum:)))ve çok mutsuzum
Demir damlasini 4 aylikken veriyorlar normalde sana erken vermis sanki biz 3 aylik olduk sadece d vitaminiKızlar bebişler 2,5 aylık oldu dokturumuz demir damlası verdi huzursuzluk mide bulantısı yapar dedi,zaten gazdı kabızlıktı birde bu eklensin istemiyorum,siz kullanıyormusunuz ??
Canim belki gazi coktur gaz sancisi olunca ememiyor bebisler uyku zamanlari dene mutlaka daha sakin oluyorlar birazda ac birakki memeye itiraz edemesin benceOff kızlar ya kızım mama ve biberondan dolayı artık beni emmek istemiyormeme reddini birgün bekliyordumda çok erken oldu sanki. Daha 2 ayı yeni geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?