- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.581
Canım bende senin gibiydim benimde şimdi biraz kaldı ben doğumdan sonra korse giydim inşallah kalan göbekte gider ama zamanla gider benceKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda,doğumdan çikinca karnimda 1 bebek varmiş gibiydi 10,15 gunde indi ama yinede karnim var sizin nezaman indi yoksa kaliyormu bu gobek
Benim de aralık sonu gibi inşallah..33. Haftanın içindeyim...çantalarına 3 er tane takım koydum...ev çok uzak değil gerekirse getirtirim dedim.Merhaba arkadaşlar çoğu kişi doğum yaptı burda Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kısmetse bende ocakta doğum yapacağım siz kaç haftada hazırlıklarınızı tamamladınız daha çanta falan hazırlamadim geç mi kaldım acaba birde kıyafet olarak kaç takım olsa yeter
Ben korse giymeye korkuyorum sezeryandan dolayi patlar matlar diyeCanım bende senin gibiydim benimde şimdi biraz kaldı ben doğumdan sonra korse giydim inşallah kalan göbekte gider ama zamanla gider bence
Ben hastaden geldikten sonra taktım hemen sorun olmadı ilk doğumumda da takmıştım ondan rahattım canim bi dene istersenBen korse giymeye korkuyorum sezeryandan dolayi patlar matlar diye
sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah bende hazırlamaya başlıcam çantayı eksikleri tamamlayıncaBenim de aralık sonu gibi inşallah..33. Haftanın içindeyim...çantalarına 3 er tane takım koydum...ev çok uzak değil gerekirse getirtirim dedim.
Kullanma canim biz 4ay 1haftalik olduk daha 3gundur kullaniyoruz cok erken sadece d vitamini verKızlar bebişler 2,5 aylık oldu dokturumuz demir damlası verdi huzursuzluk mide bulantısı yapar dedi,zaten gazdı kabızlıktı birde bu eklensin istemiyorum,siz kullanıyormusunuz ??
Bizede verdi doktor 4 aylığız ama kullanmıyorum hem gazları var hem kabızlar Demir damlasıda iyicene kabız yapıyor 7 aylık gibi vermeye başlıycam gaz kabız olayları bitsin biKızlar bebişler 2,5 aylık oldu dokturumuz demir damlası verdi huzursuzluk mide bulantısı yapar dedi,zaten gazdı kabızlıktı birde bu eklensin istemiyorum,siz kullanıyormusunuz ??
Bende vermemeye karar verdim sizleri okuyunca dediğin gibi gazları geçsin bir zaten iki günde bir kaka yapıyorlar birde onun yapacağı kabızlık eklenmesin ,birde kucakcı bizimkiler doktor demir damlası da huzursuz yapar dedi ,hepsi üst üste hepimizi yoracakBizede verdi doktor 4 aylığız ama kullanmıyorum hem gazları var hem kabızlar Demir damlasıda iyicene kabız yapıyor 7 aylık gibi vermeye başlıycam gaz kabız olayları bitsin bi
Öyle gerçekten zaten 1 yaşına kdr kansızlık varmı yokmu belli olmadığından her bebeğe veriyorlarmış doktorlar .. zaten 4 aylığız ama 4 sene gibi geçti bide üstüne bunun sıkıntısını yaşamayalım :)Bende vermemeye karar verdim sizleri okuyunca dediğin gibi gazları geçsin bir zaten iki günde bir kaka yapıyorlar birde onun yapacağı kabızlık eklenmesin ,birde kucakcı bizimkiler doktor demir damlası da huzursuz yapar dedi ,hepsi üst üste hepimizi yoracak
Yok CNm ay ay bebek gelişimlerine bak hepsinde 4-5 ayda elleri keşfetme var benimkiler acıktıgındada elini ağzına götürüyor acıkmadıgındada.. normalmiş yani üzülme yetememezlik herzaman hissediyor insan ikisi ağlarken birini alınca kucağıma digerine bşyler anlatıyorum o sıra vicdan yapıp:) zor zamanlar yürüdükleri zaman çabuk gelsin inş:)Arkadaşlar kızlarım 84 günlük oldu birkaç gündür ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyorlar tabi ağızlarına sığmayınca sinirlenip ağlamaya başlıyorlar,birşeyler okudum netten ilgiye ihtiyaç duyan bebekler yaparmış çok üzüldüm,lohusa depresyonundan çıkamadım hala başka olumsuzluklarda var hayatımda ruh halim dalgalı şimdi bunu okuyunca acaba benim yüzümden mi ,yeterince ilgilenemiyormuyum diye iyice stres oldum zaten kucağa alıştılar bakıcı gidince yetemiyorum onlara kayınvalidemden fayda yok ,aksine hoşuna gidiyor bakamamam ,sizin bebekleriniz de var mı bu el emme olayı?
Benim bebisler 3.ayda basladi canim emmeye ilk başlarda ac diye düşünüyordum ama arastirinca bunun bi kesif olduğunu ve dahasi emme refleksinden dolayi böyle yaptıklarını öğrendim cidden mama yedikten hemen sonra bile emiyorlar canını sıkma stres daha cok karamsar yapio asil o zaman yetemiyosun ciddenArkadaşlar kızlarım 84 günlük oldu birkaç gündür ellerini yumruk yapıp emmeye çalışıyorlar tabi ağızlarına sığmayınca sinirlenip ağlamaya başlıyorlar,birşeyler okudum netten ilgiye ihtiyaç duyan bebekler yaparmış çok üzüldüm,lohusa depresyonundan çıkamadım hala başka olumsuzluklarda var hayatımda ruh halim dalgalı şimdi bunu okuyunca acaba benim yüzümden mi ,yeterince ilgilenemiyormuyum diye iyice stres oldum zaten kucağa alıştılar bakıcı gidince yetemiyorum onlara kayınvalidemden fayda yok ,aksine hoşuna gidiyor bakamamam ,sizin bebekleriniz de var mı bu el emme olayı?
Yok CNm ay ay bebek gelişimlerine bak hepsinde 4-5 ayda elleri keşfetme var benimkiler acıktıgındada elini ağzına götürüyor acıkmadıgındada.. normalmiş yani üzülme yetememezlik herzaman hissediyor insan ikisi ağlarken birini alınca kucağıma digerine bşyler anlatıyorum o sıra vicdan yapıp:) zor zamanlar yürüdükleri zaman çabuk gelsin inş:)
Zor valla ben bukdr zorlanacağımı hayal bile etmemiştim oysa çocuklara aşık yüreği geniş bi insandım ben bile pert oldum :)Kızlar nasıl oyalıyorsunuz bebeklerinizi tek başıma ne yapacağımı şaşırıyorum acemilikte var gündüz bakıcı varken kucak mucak vakit geçiyor,ama akşam eşim çok geç geliyor işten o gelene kadar ağlıyorlar bir ona bir ona derken iyice geriliyorum oyuncak falan almalı mı çıngırak falan aldım ama ilgilerini çekmiyor,konuşuyorum iki dakika sonra
sıkılıyorlar,kucaga alsam sorun yok ama iki bebek tek kucak olmuyor off offfvicdan konusunda yalniz degilsin bazen basim dönüyor oglan mizmiz alıyorum kucagima kiz karsimda onun gözlerine bakarak oglana dil döküyorum minnak kızım da kendine sanip gülüyor bana
Canım bende dinletiyorum ama görsel bişey izletmiyorum bence görsel bişey izleme hele de cizgifilm ve reklam ilk 1 sene vok önemli otizm ve dikkat dağınıklığı yapıyorZor valla ben bukdr zorlanacağımı hayal bile etmemiştim oysa çocuklara aşık yüreği geniş bi insandım ben bile pert oldum :)
Bizimkiler 4 aylık tam 1-2 haftadır çıngıraktan oyuncaktan anlıyorlar bi oyuncak sabit tutuyorum onu tutmaya çalışıyorlar
İkisi aynı anda ağladığında ve durduramadıgımda tabletten kırmızı balık videosunu açıyorum bakıyorlar 5-10 dk oyalanıyorlar .. oyun halısı kendi evimde kaldı burda olsa biraz oyalanırlardı.. ben tek başıma dayanamadım anneme geldim 2 aydır annemdeyim . Bu günler geçer umarım bende insanım benimde dinlenmeye yemek yemeye ihtiyacım var kemiklerim sızlıyor vallahi :)
Canım benimkiler de sürekli kucak istiyor şarkılar oyuncaklar vs ile ilgilerini çekiyorum.kv arada gidiyor ve tek bakiyorum işin sırrı rahat olmakta stres bebeklere de geçiyor o yüzden rahat ol bence birazKızlar nasıl oyalıyorsunuz bebeklerinizi tek başıma ne yapacağımı şaşırıyorum acemilikte var gündüz bakıcı varken kucak mucak vakit geçiyor,ama akşam eşim çok geç geliyor işten o gelene kadar ağlıyorlar bir ona bir ona derken iyice geriliyorum oyuncak falan almalı mı çıngırak falan aldım ama ilgilerini çekmiyor,konuşuyorum iki dakika sonra sıkılıyorlar,kucaga alsam sorun yok ama iki bebek tek kucak olmuyor off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?