- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.461
Cok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladi
O endişeler hiç bitmiyor malesef.ben de ayda bir gidiyorum,o bir ay bitmek bilmiyor :)Merhaba kizlar bende 10 haftalik hamileyim ikiz oldugu için daha bi endiseliyim su ilk zamanlar bi gecse rahatlayacagim 8. Haftada gittim dr.a hersey yolunda demişti herhangi bi sıkıntım olmadigi icin 4 hafta sonra çağırdı ama bu ara bana cok uzun geldi daha sıkı takip edilmesi gerekmezmi acaba kac haftada bi gidiyosunuz sizler?
Cok sagol cnmçok geçmiş olsun
evet calisiyorum bn deçok teşekkürler, sana da hayırlı olsun, ben çalışıyorum, nasıl bakacağız diye düşündük amaallahım onlara bakmamız için güç verecek, sen çalışıyor musun
Bende 10 gündür öksürüyorum malesef astım başladı nedense fısfıs verdi ama geçmiyor keçi boynuzu pekmezi ve c vitaminli meyve yiyorum ve bol su her dk su nerdeyse hafifliyor sonra geri başlıyor çözemedim ama azaldı.Ya kizlar bisey daha sormak istiyorum kuru öksürük basladi son bi haftadir acaba zencefil yesem bebeklere zarari olur mu yada oneriniz var mi?
ılac krem yadırcam cok kasınıyom bıde afedesın puturlu peynır kesıgı akıntım var amn bebekler ıyı olsunlarda meraklanmıstım vallaha allah korusun onları ve bızlerı ınsallhCok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladi
ılac krem yadırcam cok kasınıyom bıde afedesın puturlu peynır kesıgı akıntım var amn bebekler ıyı olsunlarda meraklanmıstım vallaha allah korusun onları ve bızlerı ınsallhCok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladi
Cnm bnmde oyleee akintim var ve bende kasiniyorum. Tuvaletten snra pembe pembe damla seklinde kan geliyodu 2 damla fln ama yinede korkmustum meger baya ilerlemis heralde cunku alttan muayne etti doktor dun ciglk attm hayatmda ilk defa o kadar canim yandi meger mantardan dolayiymis. Fitil verdi onu bile dun tam koyamadim cnm o kdr yandi oldugu kdr biraktim. Cok sık ic camasarini degis gun icinde cnm bide utule diyolarda onu yapamiyorum ben pek ya useniyorum cok. Bebeklerim 25 cm olmus oglum 419 kizimda 390 gram falandi kizim birazck kucuk teyzesi minyon. Bide erkek bas asagi kiz popo ustu duruyomus oyle dedi. Ciger gelistirici igne icin 30.hafta dedi ama bana biraz gec gibi geldi. Sen konustun mu hic doktorunlacok sukur canım amn bısey olmasın bendede mantar var sımdı saglıkocagından
ılac krem yadırcam cok kasınıyom bıde afedesın puturlu peynır kesıgı akıntım var amn bebekler ıyı olsunlarda meraklanmıstım vallaha allah korusun onları ve bızlerı ınsallh
canım cok dıkkt et bendede olmustu ara ara bazen normal adet kanamsına önüsmüştü igne yapıyodu her gıttıgımde serum felan takılıyodu sen kendını yorma uzan kalma bence dıkkt et bısey olmaz ınsllhbnm yine kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ama bn cok uzuluyorumnolcak boyle.dualarinizi bekliyorum.
bende yanma olmuyo ama kasıntım cok fazla akıntı eslıgınde sureklı iç camasır degısıyom doktora en son gıttgme 30 haftalarda yaparız cıger gelıstırcıyı dedı bende haftaya gıdıcem sıklastryım bıraz kontrollerımı dıorum ayda bı cagırıyo normalde doktorum ama ınsan tedırgın oluyo hele bbu akıntılrda sızıntı halınde suyumuzda eksıle bılıyomus bılemezmısız genede dıkkt edelım cok sık ıdrara gıdıyom bende enfeksyon mantar ıkısı bırden bıde allahtan yanmam yok dıkkt et canım senınkı baya ılerlemıs baksana kanama bıle olmus bazen enfeksyon ve mantarlar erken doguma bıle neden olabılıyoCnm bnmde oyleee akintim var ve bende kasiniyorum. Tuvaletten snra pembe pembe damla seklinde kan geliyodu 2 damla fln ama yinede korkmustum meger baya ilerlemis heralde cunku alttan muayne etti doktor dun ciglk attm hayatmda ilk defa o kadar canim yandi meger mantardan dolayiymis. Fitil verdi onu bile dun tam koyamadim cnm o kdr yandi oldugu kdr biraktim. Cok sık ic camasarini degis gun icinde cnm bide utule diyolarda onu yapamiyorum ben pek ya useniyorum cok. Bebeklerim 25 cm olmus oglum 419 kizimda 390 gram falandi kizim birazck kucuk teyzesi minyon. Bide erkek bas asagi kiz popo ustu duruyomus oyle dedi. Ciger gelistirici igne icin 30.hafta dedi ama bana biraz gec gibi geldi. Sen konustun mu hic doktorunla
insallah cnm Allah razi olsn..yatiyorum inan surekli, sabah crinone jeli yaptiktan sonra cok sivi acik renk bi kan bacaklarimdan asagiya birden akticanım cok dıkkt et bendede olmustu ara ara bazen normal adet kanamsına önüsmüştü igne yapıyodu her gıttıgımde serum felan takılıyodu sen kendını yorma uzan kalma bence dıkkt et bısey olmaz ınsllh
merhaba,insallah cnm Allah razi olsn..yatiyorum inan surekli, sabah crinone jeli yaptiktan sonra cok sivi acik renk bi kan bacaklarimdan asagiya birden aktielim ayagim titredi..insallah bisey olmaz. buarada ultrason kagidinda bebegin olculeri olur mu? bakiyorum da bisey anlamiyorum,o anki heyecan stresle dr a bisey de soramiyorum
Bendedee var enfeksiyon ikisi birlikte antibiyotik vermisti. Evet benmde cok akintim oluyo bazen diyorum suyuda olabilirmi ki. Dun olctu sularini iyi dedi simdilik. Evet enfeksiyon erken doguma sebep oluyomus bende oyle duydum. Rabbim zamaninda hayirlisiyla kucaklarimiza versin insallah. Demek seninde 30.haftalarda dedi demek oyle oluyomus banada oyle dedi. Git git beni 2 haftada bir cagriyodu snra 3e cikardi smdi 4 haftada bir gel diyo ama ben yinede 3 haftada bir falan gidiyorumbende yanma olmuyo ama kasıntım cok fazla akıntı eslıgınde sureklı iç camasır degısıyom doktora en son gıttgme 30 haftalarda yaparız cıger gelıstırcıyı dedı bende haftaya gıdıcem sıklastryım bıraz kontrollerımı dıorum ayda bı cagırıyo normalde doktorum ama ınsan tedırgın oluyo hele bbu akıntılrda sızıntı halınde suyumuzda eksıle bılıyomus bılemezmısız genede dıkkt edelım cok sık ıdrara gıdıyom bende enfeksyon mantar ıkısı bırden bıde allahtan yanmam yok dıkkt et canım senınkı baya ılerlemıs baksana kanama bıle olmus bazen enfeksyon ve mantarlar erken doguma bıle neden olabılıyo
saglık ocagına ılac yazdırdım valla üromisin tek toz verdi bıde krem yazdızalaın dıe cuma tekrar gel enfeksyon olmus edı ay cok kasınıyomBendedee var enfeksiyon ikisi birlikte antibiyotik vermisti. Evet benmde cok akintim oluyo bazen diyorum suyuda olabilirmi ki. Dun olctu sularini iyi dedi simdilik. Evet enfeksiyon erken doguma sebep oluyomus bende oyle duydum. Rabbim zamaninda hayirlisiyla kucaklarimiza versin insallah. Demek seninde 30.haftalarda dedi demek oyle oluyomus banada oyle dedi. Git git beni 2 haftada bir cagriyodu snra 3e cikardi smdi 4 haftada bir gel diyo ama ben yinede 3 haftada bir falan gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?