2017 de İkiz Annesi Olucaklar

2. Ay aşılarımızı olduk bugün. Şimdilik ateş yok. Olursa ne kadar sonrasında çıkmaya başlar acaba? Fitil bulunduruyorum yanımda. İnşallah çıkmaz
Bizim çıkmamıştı 2.ay aşısında siz bilirsiniz ama bence fitil yerine carpol verin ciksa bile çok çikıcagini dusunmuyorum cnku agrisini huzursuzlugunuda aliyo hem. Ara ara tüm gün kontrol edin

2. Ay aşılarımızı olduk bugün. Şimdilik ateş yok. Olursa ne kadar sonrasında çıkmaya başlar acaba? Fitil bulunduruyorum yanımda. İnşallah çıkmaz
Asidan bir kac saat sonra cikmaya baslayacaktir tabi her bebekte ayni degil bazi beveklerin atesi cikmiyor ates ciktiktan sonra 38.5 olduktan sonra fitil aldiriyorum ama 38,5 düsükse bekliyorum atesi olmasa bile huysuzsa bile fitil vermemi önermisti doktor

Slm kizlar nasilsiniz bebislerim dogdu 8 mayista simdi 7. ayimizi bitirmek üzereyiz ama benimkiler hala desteksiz oturmuyorlar sürekli yerde uzanip emeklemeye calisiyorlar benim bebisler 36. haftada dogdular sagliklilar cok sükür oturmamalari isteksiz olmalari kafama takiliyor

Bizim çıkmamıştı 2.ay aşısında siz bilirsiniz ama bence fitil yerine carpol verin ciksa bile çok çikıcagini dusunmuyorum cnku agrisini huzursuzlugunuda aliyo hem. Ara ara tüm gün kontrol edin
Sağlık ocağındaki hemşire fitili önerdiği için ondan aldım canım. Calpol mu alsaydım
6 saat oldu canım aşı vurulalı. Şimdilik çok şükür ateş yok ama huzursuzlar durup durup ağlıyorlar. Hemşire bize de 38.5 olursa fitil yaparsın düşürür dedi.

Bilemedmki smdi bende canim bizede carpol onerdildi hic fitil atmadim daha ben sen yine bildigin gbi yap ama öyle onerildiyse cikmaz insallah atesleri hicbiseye herek kalmaz:)

Merhaba aslinda 6aydan sonra oturamazlarsa bi doktora gitmeyi öneriyorlar kas gelisimine bakiyorlar sanirim ama düzeltilmiş olarak 6aylik sayilir sizinkilerde erken geldikleri icin ikizlerde bazi konularda geride kalma olabiliyor sen yinede icin rahat etsin istiyorsan bi doktora danişabilirsin

Bize hep 38,5 olmadan fitil vermeyin dediler calpol düşürmüyorsa fitil diyor dr

Aşıdan sonra benim kızımda ateş oldu. 38,2 olunca ben yarım fitil verdim. Oğlumda ateş yapmadı aşılar. İlk aylarda doktorlar şuruptan çok fitili öneriyorlar ağrı kesici, ateş düşürücü olarak. Ben şurupta aldım tabi evde kalsın her ihtimale karşı

Kizlar siz yardimsiz bebisleri yikayabiliyo musunuz
Merhaba kucukken lavaboda yikamistim havlu koyup ama artk cok haraketliler oyuzden yikanmaz.bikere kuvetlerinde yikadim filesiz suyun icinde kalsin diye filesiz zor oluyo ama fileyle kolayca yikanir bence gecenlerde beraber girdik dusa cok keyifliydi ama esim diger bebege bakti o soydu getirdi flan o yalniz yikamaz sayilmaz oyuzden ama biri varken deneyin mutlaka cok keyif alicaksiniz :)çok uzattım ama tekken en iyi yapilicak olan küvetleeinde fileyle yikamak bence

kv gidio da kendim nasil yaparim diye düşünmüştüm deniyim bi teşekkür ederim :)

Sizlere sormak istedigim.bisey var 19haftalik oldular benimkiler siz ne zaman ek gidaya yani biseyler tattirmaya basladiniz doktorlar 6aydan ince onermiyor biliyorum ama cevremdekiler cok baskici alismaz sonra diyorlar :/

Sizlere sormak istedigim.bisey var 19haftalik oldular benimkiler siz ne zaman ek gidaya yani biseyler tattirmaya basladiniz doktorlar 6aydan ince onermiyor biliyorum ama cevremdekiler cok baskici alismaz sonra diyorlar :/
Bence yanlış düşünüyorlar sen anne sütü ne devam et mama takviyesi yapiyosan ona da devam et benim bıcırlar mamayi pek begenmedikleri icin 2haftadir günde 1yada 2kez arı mama veriyorum doktorumuz onermedi ama cocuklar ac kaliyo yoksa caresiz kaldim yogurt verdim cok az sadece tadimlik 3gun sonra armut oda 3gun ve 3gun elma ama dedigim gibi benim bebekler mamayi da istemiyo mecbur kaldim gunde 1tatli kasigini gecmeyecek sekilde ver sende 4bucuk ayliksiniz nasilsa

Sagol canim cevabin icin haklisin biraz daha bekleyeyim oturmazlarsa doktora danisayim

Kizlar ne zaman kucaginiza yada destekle oturtmaya basladiniz 6.ayi bekliycek miyiz biz 4bucuk aylik olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…