- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.641
Biz 4 bucuk aylıktı kucagımızda oturttuyorduk 5 bucuk aylıkken destekli oturtturmaya basladım yarim saat falan 3 gün sonra 6 olcaz ins.Kizlar ne zaman kucaginiza yada destekle oturtmaya basladiniz 6.ayi bekliycek miyiz biz 4bucuk aylik olduk
Bende oturabilirler diye düşündüm ama sizle de fikir alış verisi yapiyim dedim maşallah kocaman olmus senin yumurcaklar da :)Biz 4 bucuk aylıktı kucagımızda oturttuyorduk 5 bucuk aylıkken destekli oturtturmaya basladım yarim saat falan 3 gün sonra 6 olcaz ins.
Büyüdükce daha da zorlasiyor sanki sürekli kucak ve oynamak istiyorlar birde tek bakiyorum cok zor oluyorBende oturabilirler diye düşündüm ama sizle de fikir alış verisi yapiyim dedim maşallah kocaman olmus senin yumurcaklar da :)
ben cok aglamadikca kucaga almamaya çalışıyorum canim çocuklara bende tek bakıyorum kv vardi ama sadece ev isi yemek yapiodu dun oda gitti isler de benim yani yemek suanlik gecistiriyoruZ olmazsa aksamdan yapcam yarinin yemegini sadece aksam bitaz uyuyolar gündüz hep ayaktalar bence sende unuttur kucagi cok zor oluyoBüyüdükce daha da zorlasiyor sanki sürekli kucak ve oynamak istiyorlar birde tek bakiyorum cok zor oluyor
Sizde büyümüşsünüz baya
Mümkün oldugunca almamaya calısıuorum zaten oyuncaklarla falan gecistirmeye çalisıyorum zaten benimkilerde gündüz uyumazlar ama uyumak icinde aglarlar toplasan iki saati gecmez uykularıben cok aglamadikca kucaga almamaya çalışıyorum canim çocuklara bende tek bakıyorum kv vardi ama sadece ev isi yemek yapiodu dun oda gitti isler de benim yani yemek suanlik gecistiriyoruZ olmazsa aksamdan yapcam yarinin yemegini sadece aksam bitaz uyuyolar gündüz hep ayaktalar bence sende unuttur kucagi cok zor oluyo
Benimkiler de toplam 1bucuk saat anca uyuyolar gündüz. ..sipalar is görecekler sankiMümkün oldugunca almamaya calısıuorum zaten oyuncaklarla falan gecistirmeye çalisıyorum zaten benimkilerde gündüz uyumazlar ama uyumak icinde aglarlar toplasan iki saati gecmez uykuları
Heyecan mutlaka olur ama panik yapmayın. Maşallah hafta olarak iyisiniz. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :)İyi geceler kızlar...bugün dr haftaya cuma için 22 sine gün verdi.36 hafta 3 gün oluyor inşallah...utanarak söylüyorum 3.doğumum ama ben yine de korkuyorum...tabi bunda panik bir tip olmamın da etkisi var.çok çok dua edin e mi?rahatlamam ve sağlıkla kucağımıza almamız için...
Hayırlı ömürlü olsun canım bebeklerin hiç üzme kendini geçen haftadaMerhaba Cuma günü 32+6 günlükken doğum yaptım.bebeklerim şuan küvözdeler,oğlum solunum desteği alıyor.1750 gr doğdu.Kızım 1650 gr doğdu sadece toparlanması ve emme refleksi için küvözde kalıyor.Aynı durumu yaşayan var mı? Oğlum için çok üzülüyorum
Canim benim de kizim kaldi kuvozde o zamnlarr cok ağladım strese girdim ama simdi iyi ki kalmis diyorum cunku oglum cok geç toparlandiMerhaba Cuma günü 32+6 günlükken doğum yaptım.bebeklerim şuan küvözdeler,oğlum solunum desteği alıyor.1750 gr doğdu.Kızım 1650 gr doğdu sadece toparlanması ve emme refleksi için küvözde kalıyor.Aynı durumu yaşayan var mı? Oğlum için çok üzülüyorum
Hayırlı ömürlü olsun canım bebeklerin hiç üzme kendini geçen haftadaAvrenim Doğum yaptı 31. Haftasında onunda kilosu fazla olan bebeğinin solunum problemi vardı dr lar 1ay kalır küvezde demişlerdi 1haftada çıktılar maşallah içini ferah tut sende bol bol dua edelim
Canim benim 15dk da bitmisti dikisle yarim saat anca sürüyor..Rabbim güç kuvvet versin yavrularini saglikla al kucagina inşallahYarın 11 gibi doğumum var inşallah..çok çok dua edin ne olur!!bir de ortalama ne kadar sürüyor sezeryan..spinal olacağım inşallah...
Allah razı olsun...İnşallah bakalım...Canim benim 15dk da bitmisti dikisle yarim saat anca sürüyor..Rabbim güç kuvvet versin yavrularini saglikla al kucagina inşallah
Yazan olmayinca bende pek buraya gelmedim canim maşallah size kocaman olmussunuz bizde 5ay 1haftalik olduk ek gidaya erken başladımSlm kızlar nasılsınız çoktandır kimse girmiyo bebişleriniz iyidir umarım bizde 55 günlük olduk
Sizede maşallah canım sizde büyümüşsünüz ben1 haftadır kaynanamın yanından evime geçtim 1 tane de oğlumvar sizler Nasil bakıyosunuz ben zorlaniyorumYazan olmayinca bende pek buraya gelmedim canim maşallah size kocaman olmussunuz bizde 5ay 1haftalik olduk ek gidaya erken başladım
kayinvalidem ev isi yemek yapti ben full çocuklarla ilgilendim canim simdi yok yine sadece cocuklara bakıyorum ama cok bitkin uykusuzumSizede maşallah canım sizde büyümüşsünüz ben1 haftadır kaynanamın yanından evime geçtim 1 tane de oğlumvar sizler Nasil bakıyosunuz ben zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?