2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Sizede maşallah canım sizde büyümüşsünüz ben1 haftadır kaynanamın yanından evime geçtim 1 tane de oğlumvar sizler Nasil bakıyosunuz ben zorlaniyorum
Bende senin gibiyim 5 yasinda bi oglum daha var bende tek bakiyorum gunduz neyse ama gece cok zor sacimi basimi yolasim geliyor cildiriyorum oturup aglayasim geliyor allah yardimci oluyor 1 bebege tek basina bakamiyor insanlar rabbim biz ikiz annelerineguc versin tek istegim gece uykusu duzene girsin

Benimde oğlum 3 yaşında Allah yardimcimiz olsun evet zor gerçekten bide benimkiler üşüttüler dr git gel baya yoruldum benimde aglayasim geliyo ama onları verenede şükürler olsun zaman hızla geçsin istiyorum kendimi çok yanliz hissediyorum buraya yazmak rahatlatiyo...beni

Uykuuu sadece uyku istiyorum
Bazen gün geçtikçe her şey daha kötü oluyor diyorum.
Ben hiç çekinmeden ağlıyorum valla iyi geliyor.

Uykuuu sadece uyku istiyorum
Bazen gün geçtikçe her şey daha kötü oluyor diyorum.
Ben hiç çekinmeden ağlıyorum valla iyi geliyor.
Canım bende fenayım, annem gitti 1 haftadır ve ben perişan oldum. 1 haftada 3 kilo vermişim dediğin gibi büyüdükçe daha zor oluyor sanki. Birde benim büyük var. Ev çocuk derken helak oluyorum.

Canım bende fenayım, annem gitti 1 haftadır ve ben perişan oldum. 1 haftada 3 kilo vermişim dediğin gibi büyüdükçe daha zor oluyor sanki. Birde benim büyük var. Ev çocuk derken helak oluyorum.
İkizler harici çocuk zordur eminim ben düşünemiyorum. Böyle bile çok kötüyüm. Dediğin gibi ben de kilo verdim canım. Gören üzülüyor. Aynaya bakasım bile kalmadı. Kendi görüntümden korkuyorum. Çökmüşüm resmen. Bebeklerin birinde süt alerjisi çıktı. Perişan oldum günlerdir .

Uykusuzluk berbat cidden valla benim suan mutfak savaş alanına döndü ama çocuklar durmuyor diye gitmiyorum kv gelirse esim çocuklar a gönlü tutar da bakarsa yada cocuklar asiri aglamqzsa temizlerim yoksa duruyo napiyim

Uykusuzluk berbat cidden valla benim suan mutfak savaş alanına döndü ama çocuklar durmuyor diye gitmiyorum kv gelirse esim çocuklar a gönlü tutar da bakarsa yada cocuklar asiri aglamqzsa temizlerim yoksa duruyo napiyim
Benimde mutfak savas alaniydi komsum geldi temizledi ne dua ettim kadina

Nasıl anlaşıldı canım? Geçmiş olsun. Bende oğlandan şüpheleniyorum. Yüzü hep alerji gibi ve kuru, deri soyuluyo gibi. Sizde belirtiler nasıldı? Yazabilirmisin

Nasıl anlaşıldı canım? Geçmiş olsun. Bende oğlandan şüpheleniyorum. Yüzü hep alerji gibi ve kuru, deri soyuluyo gibi. Sizde belirtiler nasıldı? Yazabilirmisin
Sağol canım. İkinci aydan beri ishali var. Bazen yeşil sümüksü kaka yapıyordu. Son 1 aydır daha kötüleşti. Kan da gelmeye başladı kakasıyla

Kızlar mrb benim kızlar 104 günlük oldu çok ağlaklar biri kucağımda iken diğeri ağlıyor elim ayağım şaşıyor bende ağlıyorum ikiz Bebek bakmak çok zor ne uyku ne yemek düzenim kaldı 60 kg ya düştüm ilk kiloma. 1 hafta gündüz kendim baktım her gün ağlıyordum. Gecelerimiz de kabus en fazla yarım saat tablet yada tv bakıyorlar sonra hemen ekşiyorlar kayınvalidemi geceleri dört gözle bekler oldum. Çok şükür bakıcı buldum 1 haftadır gündüzleri birlikte bakıyoruz kızlar alıştı kahvaltımı öğle yemeğimi düzgünce yer oldum. Kızların gelişimleri boy ve kg güzel Dedi Dr umuz 10 gün önce rota virüsü aşımızı olduk.

Canım çok fazla veriyorsun sanki kuzularının karın Ağrı'sı oluyor mu? Ben 70 cc veriyorum günde 7-8 kere uyumadan öncede mutlaka emiyorlar. 2 gündür 2 şer kaşık papatya suyu veriyorum sakinleşsinler diye. Rezene benim kızın birinin karnını çok ağrıtıyor rezene vermiyorum. 2 aydır omnivit herb baby günde 2 kez 4 damla veriyorum bağırsakları rahatlıyor maflor günde 1 kez 5 damla veriyorum Dr umuz yazmıştı. Baya faydasını gördüm gazları güzel çıkıyor günde 1 kes kaka yapıyorlar

Merhaba ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu bu gün 12.gun test yaptık 694 çıktı ikiz olabilirmi
Kesin ikiz tebrikler benim 601 idi 14 üncü gün 1598 oldu. İkiz bebeğe hamile olduğumu öğrendiğim an çok sevinmiştim.gözünü korkutmak istemem canım Şimdi her günüm ağlak geçiyor bakımları çok zor. Ama bir gülüşleri yetiyor çok şükür Allah iyiki vermiş diyorum.

Teşekkürler bende burda okuduklariman değer yüksek olunca ikiz oluyormuş diye hayrlisi olsun yarın tekrar test yaptiricam işte bakalım

Biz özel anneleriz olacak o kadar :) bende kv bagimlisi oluyorum sanirim gidecegi gun bi oturup aglamadigim kalio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…