- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.661
Bende senin gibiyim 5 yasinda bi oglum daha var bende tek bakiyorum gunduz neyse ama gece cok zor sacimi basimi yolasim geliyor cildiriyorum oturup aglayasim geliyor allah yardimci oluyor 1 bebege tek basina bakamiyor insanlar rabbim biz ikiz annelerineguc versin tek istegim gece uykusu duzene girsinSizede maşallah canım sizde büyümüşsünüz ben1 haftadır kaynanamın yanından evime geçtim 1 tane de oğlumvar sizler Nasil bakıyosunuz ben zorlaniyorum
Benimde oğlum 3 yaşında Allah yardimcimiz olsun evet zor gerçekten bide benimkiler üşüttüler dr git gel baya yoruldum benimde aglayasim geliyo ama onları verenede şükürler olsun zaman hızla geçsin istiyorum kendimi çok yanliz hissediyorum buraya yazmak rahatlatiyo...beniBende senin gibiyim 5 yasinda bi oglum daha var bende tek bakiyorum gunduz neyse ama gece cok zor sacimi basimi yolasim geliyor cildiriyorum oturup aglayasim geliyor allah yardimci oluyor 1 bebege tek basina bakamiyor insanlar rabbim biz ikiz annelerineguc versin tek istegim gece uykusu duzene girsin
Canım bende fenayım, annem gitti 1 haftadır ve ben perişan oldum. 1 haftada 3 kilo vermişimUykuuu sadece uyku istiyorum
Bazen gün geçtikçe her şey daha kötü oluyor diyorum.
Ben hiç çekinmeden ağlıyorum vallaiyi geliyor.
İkizler harici çocuk zordur eminim ben düşünemiyorum. Böyle bile çok kötüyüm. Dediğin gibi ben de kilo verdim canım. Gören üzülüyor. Aynaya bakasım bile kalmadı. Kendi görüntümden korkuyorum. Çökmüşüm resmen. Bebeklerin birinde süt alerjisi çıktı. Perişan oldum günlerdirCanım bende fenayım, annem gitti 1 haftadır ve ben perişan oldum. 1 haftada 3 kilo vermişimdediğin gibi büyüdükçe daha zor oluyor sanki. Birde benim büyük var. Ev çocuk derken helak oluyorum.
Bende agliyorum bir sekilde bosaltmak gerekiyor hava sogudu dort duvar icinden sikikdim biran once yazi bekliyorumUykuuu sadece uyku istiyorum
Bazen gün geçtikçe her şey daha kötü oluyor diyorum.
Ben hiç çekinmeden ağlıyorum vallaiyi geliyor.
Benimde mutfak savas alaniydi komsum geldi temizlediUykusuzluk berbat cidden valla benim suan mutfak savaş alanına döndü ama çocuklar durmuyor diye gitmiyorum kv gelirse esim çocuklar a gönlü tutar da bakarsa yada cocuklar asiri aglamqzsa temizlerim yoksa duruyo napiyim
Nasıl anlaşıldı canım? Geçmiş olsun. Bende oğlandan şüpheleniyorum. Yüzü hep alerji gibi ve kuru, deri soyuluyo gibi. Sizde belirtiler nasıldı? Yazabilirmisinİkizler harici çocuk zordur eminim ben düşünemiyorum. Böyle bile çok kötüyüm. Dediğin gibi ben de kilo verdim canım. Gören üzülüyor. Aynaya bakasım bile kalmadı. Kendi görüntümden korkuyorum. Çökmüşüm resmen. Bebeklerin birinde süt alerjisi çıktı. Perişan oldum günlerdir.
Sağol canım. İkinci aydan beri ishali var. Bazen yeşil sümüksü kaka yapıyordu. Son 1 aydır daha kötüleşti. Kan da gelmeye başladı kakasıylaNasıl anlaşıldı canım? Geçmiş olsun. Bende oğlandan şüpheleniyorum. Yüzü hep alerji gibi ve kuru, deri soyuluyo gibi. Sizde belirtiler nasıldı? Yazabilirmisin
Olabilir canım benim 12.gün 219 14.gün 696 çıkmıştı hayırlı olsunMerhaba ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu bu gün 12.gun test yaptık 694 çıktı ikiz olabilirmi
Şu komsuyla beni tanistirsanaBenimde mutfak savas alaniydi komsum geldi temizledine dua ettim kadina
Benim mutfağımda aynı oluyor akşam yemeğimizi zor yiyoruz kızlardan bulaşıkları aceleyle makinaya atıyorum aceleden çok tabak çanak kırmaya başladım.Şu komsuyla beni tanistirsana
Canım çok fazla veriyorsun sanki kuzularının karın Ağrı'sı oluyor mu? Ben 70 cc veriyorum günde 7-8 kere uyumadan öncede mutlaka emiyorlar. 2 gündür 2 şer kaşık papatya suyu veriyorum sakinleşsinler diye. Rezene benim kızın birinin karnını çok ağrıtıyor rezene vermiyorum. 2 aydır omnivit herb baby günde 2 kez 4 damla veriyorum bağırsakları rahatlıyor maflor günde 1 kez 5 damla veriyorum Dr umuz yazmıştı. Baya faydasını gördüm gazları güzel çıkıyor günde 1 kes kaka yapıyorlarBir de beslenme sonrası mide gazı çıkmazsa dediğin gibi çıkarma oluyor canım. Benimkileri ben baya zorlamışım sanırım :) 90-100 cc süt ve mama içiyorlar hatta kızımın biri fazla iştahlı sütte 135 e kadar çıktığı oluyor bazen. Günde 2- 3 kere mama veriyorum.
Kesin ikiz tebrikler benim 601 idi 14 üncü gün 1598 oldu. İkiz bebeğe hamile olduğumu öğrendiğim an çok sevinmiştim.gözünü korkutmak istemem canım Şimdi her günüm ağlak geçiyor bakımları çok zor. Ama bir gülüşleri yetiyor çok şükür Allah iyiki vermiş diyorum.Merhaba ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transfer edildi 5.gun embriyosu bu gün 12.gun test yaptık 694 çıktı ikiz olabilirmi
Teşekkürler bende burda okuduklariman değer yüksek olunca ikiz oluyormuş diye hayrlisi olsun yarın tekrar test yaptiricam işte bakalımKesin ikiz tebrikler benim 601 idi 14 üncü gün 1598 oldu. İkiz bebeğe hamile olduğumu öğrendiğim an çok sevinmiştim.gözünü korkutmak istemem canım Şimdi her günüm ağlak geçiyor bakımları çok zor. Ama bir gülüşleri yetiyor çok şükür Allah iyiki vermiş diyorum.
Hayırlı olsun bende ikiz diyorumTeşekkürler bende burda okuduklariman değer yüksek olunca ikiz oluyormuş diye hayrlisi olsun yarın tekrar test yaptiricam işte bakalım
Biz özel anneleriz olacak o kadar :) bende kv bagimlisi oluyorum sanirim gidecegi gun bi oturup aglamadigim kalioKesin ikiz tebrikler benim 601 idi 14 üncü gün 1598 oldu. İkiz bebeğe hamile olduğumu öğrendiğim an çok sevinmiştim.gözünü korkutmak istemem canım Şimdi her günüm ağlak geçiyor bakımları çok zor. Ama bir gülüşleri yetiyor çok şükür Allah iyiki vermiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?