2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Üye
Sevgili ikiz anneleri ve anne adayları...Şuan 5+4 hamileyim.İlk doktor kontrolümü 4+6 da vajinal ultrasonla oldum.Doktor tam muayeneyi bitiriyorduki ikinci bir kese olduğunu farketti.İki kese var ama yinede ne olur ne olmaz ümitlenme kaybolabilir dedi.Biri 0.58 diğeri 0.42 idi.Sonra baygınlık geçirip iki gün sonra tekrar doktora gitmek zorunda kaldım.Bu defa karından ultrasonla baktı.Büyük olanı yine kolayca buldu ama diğerini biraz zor buldu ilk randevumuzdaki gibi ve yine diğerinden küçüktü.Dedi ki gebeliğin tekiz devam edecek gibi ama belli de olmaz,saklanmışta olabilir,görünmemişte olabilir .Vajinal baksaydık daha net belli olurdu ama bunun için vajinal bakmaya gerek yok,zamana bırakalım,bir hafta on gün sonra gelirsin dedi.Ama gelin görün ki benim içim içimi yiyor.Eğer hayırlsıysa Rabbim ikisinide bize bağışlasın çok istiyorum Bu konuda benzer tecrübe yaşayanlar varsa bi yorum yazarlarsa çok mutlu olurum.Çok uzun oldu şimdiden hakkınızı helal edin...

1haftaya netlesir canim benim de 3.gidiste ikiz dendi

kızlar merhaba.benim oğlanlarda 3 ay 10 günlükler.ancak 10 gün önce emmeyi bıraktılar.Ancak hem emmiyorlar hem de mamayı hem kolay almıyorlar.biberonla mamayı almaya başlatana kadar ne taklalar atıyoruz.içerkrn de söylene söylene içiyorlar.her beslenme zamanı kabus gibi.çok ağlıyolar.mamayı mıbeğenmiyolar ki.sma veriyorum.bide 1 ay önce aventin biberonunda iki delikliye geçtik.çok uzun sürüyodu bitirmeleri mamayı.belki iki delikten dolayı memeyi bıraktılar.çok üzülüyorum.hem memeyi bıraktılar.hem mamayı çok zor içiyorlar.ne yapsam ki.bir delikliye geçsem şimdi onu da istemezler gibi.1 ay oldu öbürünü kullanalı.ya da mamayı mı değiştirmeliyim?

Benimkilerde ozamnlarda birakmislardi hala deniyorum arada ama almiyolar sagiyorum ama cok azaldi firsat bulamadgim icin ben golden goat kullaniyorum iciyolar benmkiler ama bebelac i seviyolar genelde bebekler tatli oldugu icin deneyebilirsiniz bi

Canim tatli olan mamayi dene bence aptamil hayir demiyolar mesela ama bizde cok gaz yapti memeyi de gerekirse uykuda ver 1dk bile emseler yeter icsinler aman kuzular benimkileri de uykuda veriyorum bazen almiyolar bazen aliyolar

Smanin tadi cok kotu cnm denemek icin aldim senin dedigin gibi zor emiyorlardi tadina bakim dedim migdem bulandi benim kizlarda bazen birakacak gibi oluyorlar vermiyorum mama mecburen emmek zorunda Kaliyorlar ayaga kalkip emiziriyorum ziplata ziplata birakmasin diye her yolu deniyorum sen erken gecmissin iki delikli biberona ben lansolin yavas akis kullaniyorum 4 bucuk ayliklar suan

Bende aptamil kullanıyorum başından beri çokşükür gazları az oldu ben aventin biberonunu kullanıyorum 1 delikli şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı önce emziriyorum doymuyorlar arkasindan mama veriyorum 2 aylık olduk

benimkiler de o aylarda bıraktı maalesef çokta zorlandım suan 7. aydayız hala uyanıkken almıyorlar ;( inş sizin kısa sürelidir .. karanlıkta beslemeye çalış dikkatlerini dağıtacak bi şey olmasın en kötü ihtimal uykuya dalar dalmaz ver alırlar uykuda

kızlar benim kızlarım 7. aylarindalar yavaş yavaş meyve püresi vermeye başladım ek gıdaya başlayan anneler siz neler verdiniz prematüre doğan bebeklerinize ?

Sizlere sormak istedigim.bisey var 19haftalik oldular benimkiler siz ne zaman ek gidaya yani biseyler tattirmaya basladiniz doktorlar 6aydan ince onermiyor biliyorum ama cevremdekiler cok baskici alismaz sonra diyorlar :/
bende merak ediyorum canim bu konuyu 6. ayımız bitti yeni yeni başlayacağız inş sırf prematüre ikizler icin ek gıda topigi olsa kesk'e

bende merak ediyorum canim bu konuyu 6. ayımız bitti yeni yeni başlayacağız inş sırf prematüre ikizler icin ek gıda topigi olsa kesk'e
Merhaba kizlar en sonki doktor kontrolümüzde sordum doktorumuza 5ayligiz bize baslayabilirsiniz dedi çoğunlukla mamayla besleniyorlar cunku emmedikleri icin cok azaldi sütüm yani demek istedigim.emziren anneler icin gecerli olmayabilir büyük ihtimal.meyve sularından baslayin hazmı kolay oldugu için bi 10gün sonra falan posalariylada verebilirsin dedi bi 15 gün sonrada sebzelere gecebilirsin 6.aydada yogurtla kahvaltiya baslarsin dedi.bakalim daha az az tattiriyorum.meyvelerden bende haftaya falan sebzelere gecmeyi dusunuyorum

Canım uykuda ver memeyi. Benimde 3. Aydan beri kızım almıyor memeyi ben uyutup veriyorum. Bazen uykuda bile almıyor. Çok üzülüyorum ama yinede pes etmemeye çalışıyorum.

2017 ikiz anneleri artık uğramıyorsunuz hiç. Fırsat olmuyor sanırım. Bebeklerin uykuları artık düzene girmiştir umarım. Tek bakanların tdcrübelerini merak ediyorum

Tek bakiyorum birinin uykusu duzene girse digerinin girmiyor gece ayni anda uyanmaya basladilar ikisiyle ayni anda bas etmekte cok zorlaniyorum farkli odada uyuyorum esime telefon edip yanima cagiriyorum simdi birde faranjit olmusum hem kendimi iylestirmeye calisiyorum onlara bulasmasin diye oturdugum yerde uyuya kaliyorum ozel ihtiyaclarimi yerine getiremiyorum rabbim hepimize bol sabir nasip etsin isimis cok zor ama herseye degiyor hayret ediyorum bazen rabbim. Nasil sabir vermissin insanlar 1 cocuga 2 kiso bakiyorl zorlaniyor biz iki cocukla onlardan daha az sikayetciyiz diyorum ve dahada gucleniyorum

Bizim uykular düzene girmeye başladı çok şükür zaman zaman bozulsada,ben akşam yediden sonra tek bakıyorum,ikisi aynı anda uyanırsa mama yapana kadar ağlıyorlar sonra biberonları ağızlarına verip alttan battaniye ile destekliyorum kendileri emiyor çok zaman,bazen o ara altlarına bile bakıyorum,gece gaz çıkarmayı bıraktım gündüz çok pırtlatıyotlar gerçi:))) eşim hiç kalkmıyor gece başlarda yatak odasına anne yanı almıştım uyanırda kalkıp yardım eder diye aksine sinirlenip uyyuyamamaktan şikayet edince kızları odalarına aldım ,bende orda yattım biraz alışınca bebişler kamera koydum ,yatak odasına geri döndüm iki oda arasında geçiyor hayatım ama ilk zamanlara göre iyi durumdayım 4 aylık oldu benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…