2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım seninde

3 katmı arttı değerlerin.normal yollamı tüp bebekmi uyguladın.benim olursa normal yolla olacak.meraktan çatlıyorum.çok tşk ederim yazın için.bebeklerini sağlıkla büyüt inşş
Tüp Bebek yada aşılama degil canim pcos vardi onun tedavisine basladik bide catlatma ignesi hamile kaldım evet 3er kat artti hep....tesekkur ederim canim sende ins

Doğumdan hemen ikimhafta sonra hepsini verdim ama hayat biraz normale dönünce 7 kilo aldım:)))

Canım bende dogumdan sonra kilo verdim ama bi süresonra geri aldim ben korse giydim dogumdan sonraki günler bana faydasi oldu bizde 3 ayi bitireli 10 gun oldu benim kizlarda memede süt az olduğundan emmek istemiyorlar Ben de biraz zorluyorum az da olsa emsinler ama genelde mama agirlikli gidiyoruz

Biri doğumdan sonraki kilolardan ve göbekten mi bahsetti doğumdan sonra ilk 1 ay hamile kaldığım kilonun altına düştüm sonra da aman süt olsun diye ne bulursam yedim şükür süt oldu ama üstüne 10 kilo aldım bide üstüne doğum sontaşı sıcak ve terleme yüzünden korse giymedim ve sarkik buruş buruş bi göbek var ve spor yapmaya vakit de yok olsa ilk yapacağım şey kendime bakim yapmak olurdu sanırım kendimi çok çirkin ve bakımsız hissediyorum

Yanliz degilsin canim simdiden okula baslasinlar sunu yapicam bunu yapicam diye hayal kuruyorum dusun yani

Biri kendini bakımsız ve çirkin hissettiğindenmi bahsetti al bendende okadar ben hamileligimde 29 kg aldım:)) 20si gitti sadece oyle kaldım veremiyorum dedigin gibi sıcaktan bunalmaktan korsede giyemedim neolucak bu kilolar bilmiyorum

Ayni fikirdeyim canım

Arkadaşlar merhaba.cok uzun zamandir kulübe giremiyorum. Önce iş tempon yüzünden sonra hamilelik sorunları falan derken hep okumaya çalıştım ama yazmak için yeni firsat oldu.8 aylik ikizlerim var bir kiz bir erkek. Haziran da ucretsiz iznim bitiyor ise dönmek zorundayım.memurum. ikizlerinize kendinizmi bakıyorsunuz yoksa yardimci olanlar varmi? Ben 3 ay annemle beraber baktik sonra yatili bakici arayışına girdik bugüne kadar 2 bakici değiştik ikiside ikiz bebek bakamadılar.simdi tekrar ariyorum bakici ben calismaya baslayinca annemle beraber bakacak ama annem cok genç degil 65 yasinda yani cok aktif olamaz.sadece yardimci olur. Ikiz bebeğe tek bakici bakabilirdi sizce bazıları olmaz imkansız falan diyo fikrinizi ve tecrübelerinizi soylermisiniz.Hepimizin çocuklarını Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin ve inşallah hepsi iyi insanlarla karşılaşsınlar.

canim kv var benim ama cocuklara kendim bakıyorum aslinda bakici da yapar yemek saati annen yardim eder uykuya da yardim ederse bisey kalmiyo zaten geriye ben zor da olsa hakkindan geliyorum ama bakici yapamasa bile annenle yardimlasirlar

Amiin insallah Allah hepimizin çocuklarını korusun.Ben en başından beri tek bakıyorum biri olunca düzenim bozuluyo gibi geliyo annenin yaşıda var tabi tek idare edemeyebilir enerji isteyen bi durum ama uygun buldugun bi bakıcıyla idare edebilirler diye düsünüyorum.

o buruş buruşluk 7. aya girince geçti çok şükür

Merhaba ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor. İkizlerle hayat bizde 4.aya gireceğiz 1 hafta sonra zaman cabuk geçiyo yogun tek bakiyorum ben ayrca bi oglum daha var bizden böyle sizi merak etttim

Merhaba ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor. İkizlerle hayat bizde 4.aya gireceğiz 1 hafta sonra zaman cabuk geçiyo yogun tek bakiyorum ben ayrca bi oglum daha var bizden böyle sizi merak etttim
Bende senin gibiyim cnm 5 bucuk yasindada oglum var tek bakiyorum sabah nasil oluyor aksam nasil anlamiyorum soranlara diyorum baba bitmeyen mesai yazmislar biz 6 aylik olduk kizlardan biri bugun donmeyi ogrendiek gida seruvenine basliycaz biraz hasta gibiler bendede boyle son hizda gidiyoruz iste

Kizlar takdir ediyorum tek başınıza nasil bakıyorsunuz ikizlere? Birde 3.cocugunuz daha var ben mümkün değil yetişemiyorum ikiside kucakta uyuyor 8 aylik olduk. Hiç oturmak istemiyorlar hep kucakta gezmek istiyorlar

Kizlar takdir ediyorum tek başınıza nasil bakıyorsunuz ikizlere? Birde 3.cocugunuz daha var ben mümkün değil yetişemiyorum ikiside kucakta uyuyor 8 aylik olduk. Hiç oturmak istemiyorlar hep kucakta gezmek istiyorlar
Cok zor canim ama baska care yok rabbim sabrini veriyor bisekilde

Nasil uyutuyorsunuz ? Bizde en büyük problem uyumalari.kucakta evi dolaşarak üyüyorlar kol falan kalmadi artık gittikçe ağırlasiyorlar
Her sekilde uyutuyorum canim vallakizlarin istedigine gore. yarim saat oncesinde en az yataklarina koyuyorum ninni aciyorum pispisliyorum poposunu yada sirtini biri yuz ustu yatarak daha rahat uyuyor digeri sirt ustu bazen ayakta bazen pusette salliyorum ellerini tutup gozunu kapatiyorum uyuyorlar oyle uyku egitimo verdim bir ara kendileri uyusun diye oglumun pedegoguyla konustum soyledikleri kararimi degistirdi ozellikle dikat ettigim sey 2.bucuk en fazla 3 saat uyanik tutuyorum 2 saat uyutup kaldiriyorum kendisi kalkmazsa boyle onlarda bende daha az sitrese giriyoruz

Maşallah size bizim uyku malesef en fazla 15dk gündüzleri gece 12ye kadar boyle sonra sürekli ağlamaca ve 6:30 da uyanma seklinde 7ay bitti bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…