- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.781
Bizde oyleydik canim teni duzene girdi uyku egitiminden sonraMaşallah size bizim uyku malesef en fazla 15dk gündüzleri gece 12ye kadar boyle sonra sürekli ağlamaca ve 6:30 da uyanma seklinde 7ay bitti bizimde
Canım uyku egitimi verirken aglamadilarmi? Bende denedim yatır ağlayinca kaldır tekrar yatır sistemiyle ama ağlayinca dayanamadım benimkiler bir kendileri bidaha toparlanamiyolar.bizimkileri uyutmasam uykulari sıkışsın diye beklesem cız cıźzzz inanılmaz huysuz oluyolar ne oyun oynatabiliyorum ne bişey. Sen nasil bekletiyosun?Her sekilde uyutuyorum canim vallakizlarin istedigine gore. yarim saat oncesinde en az yataklarina koyuyorum ninni aciyorum pispisliyorum poposunu yada sirtini biri yuz ustu yatarak daha rahat uyuyor digeri sirt ustu bazen ayakta bazen pusette salliyorum ellerini tutup gozunu kapatiyorum uyuyorlar oyle uyku egitimo verdim bir ara kendileri uyusun diye oglumun pedegoguyla konustum soyledikleri kararimi degistirdi ozellikle dikat ettigim sey 2.bucuk en fazla 3 saat uyanik tutuyorum 2 saat uyutup kaldiriyorum kendisi kalkmazsa boyle onlarda bende daha az sitrese giriyoruz
Agladilar canim ama asiri bir agglama olmadi muzik actim oksadim sevdim yanlarindan ayrilmadim kendi baslarina birakamadim simdi onlar nasil istiyorsa saglayarak yatakta yada kucakta uyutuyorum biri yuz ustu uzun yatiyor digeri sirtustuCanım uyku egitimi verirken aglamadilarmi? Bende denedim yatır ağlayinca kaldır tekrar yatır sistemiyle ama ağlayinca dayanamadım benimkiler bir kendileri bidaha toparlanamiyolar.bizimkileri uyutmasam uykulari sıkışsın diye beklesem cız cıźzzz inanılmaz huysuz oluyolar ne oyun oynatabiliyorum ne bişey. Sen nasil bekletiyosun?
En bastan anlatir misin sana zahmet nasıl yaptin en ince detaylari filan paylasabilir misin artik odalarini ayirmak istiyorum ve sallanmadan uyusunlar istiyorumAgladilar canim ama asiri bir agglama olmadi muzik actim oksadim sevdim yanlarindan ayrilmadim kendi baslarina birakamadim simdi onlar nasil istiyorsa saglayarak yatakta yada kucakta uyutuyorum biri yuz ustu uzun yatiyor digeri sirtustu
Biz 8in icindeyiz canim..Merhaba hanimlar ikizler buyutukce gruptan sesler kesildi nasil gidiyor biz 6 aylik olduk emekleme oturma yok halen biri donebiliyor bazen buyudukce daha zorlasiyor bas etmek sizde durumlar nasil
Insallah guvenilir birini bulursun canim bakici isi zor insanlara guvenmek zor bu zamandaBiz 8.5 ay olduk.kizda erkekte oturuyor ama sürünme namına hiçbişey yok. Direk yuruyecekler diye düşünüyorum bizdede ek gıda problemi var oglan ne kahvaltıyı nede öğlen yemeğini yemiyo. Kiz yiyo cok şükür onda sorun yok.ama oğlan ağzını bir kilitliyor açtırma aşkolsun.bide yanlışlıkla ağzını açmış olsada versem bir lokma bişey hemen öğürmeye basliyo bakici problemim hat safhada işe basliycam memurum bakici bulmam şart ama doğdukları andan itibaren 3 tane geldi gitti Allah iyilerle jarsilastirsin
Teşekkür ederim inşallahInsallah guvenilir birini bulursun canim bakici isi zor insanlara guvenmek zor bu zamanda
Evet ben kullanıyorum doğduklarından beri hepsini denedim ama similac az gaz yaptiKizlar aranizda similac mama kullanan varmi memnunmusunuz
Bebelac gold kullaniyorum erimiyor similac kullanmayi dusunuyorum bebelac tatli yadirgarlarmi kararsiz kaldimEvet ben kullanıyorum doğduklarından beri hepsini denedim ama similac az gaz yapti
Bebelac biz de denemiştik. Erimiyor diye komple çöpe atıyordum. İşin sırrı mama suyunu normalden daha sıcak yapmak ve çok çalkalamak. O zaman da çok köpürüyor gerçi. Suyu sıcak koyunca topak olur demiştim ama öyle eriyor.Bebelac gold kullaniyorum erimiyor similac kullanmayi dusunuyorum bebelac tatli yadirgarlarmi kararsiz kaldim
Bozuk cikti canim 2 kutu cocuklari zehirliyordum nedeyse allah korudu bebelac cok kotu bir mama daha eve sokmak kesinlikle simdi similac kullanmaya basladim super bir mama biberonda kalinti bile birakmiyorBebelac biz de denemiştik. Erimiyor diye komple çöpe atıyordum. İşin sırrı mama suyunu normalden daha sıcak yapmak ve çok çalkalamak. O zaman da çok köpürüyor gerçi. Suyu sıcak koyunca topak olur demiştim ama öyle eriyor.
Ay Allah korumuş canım o zaman dediğin gibi. Şikayet bile edebilirsin şakaya gelmez böyle şeyler.Bozuk cikti canim 2 kutu cocuklari zehirliyordum nedeyse allah korudu bebelac cok kotu bir mama daha eve sokmak kesinlikle simdi similac kullanmaya basladim super bir mama biberonda kalinti bile birakmiyor
Aldigim firmaya iade ettim incelemeye gondericez fln dediler boyle birsey ilk sizden duyuyoruz dediler geri donus yapmazlarsa sikayet edicem zatenAy Allah korumuş canım o zaman dediğin gibi. Şikayet bile edebilirsin şakaya gelmez böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?