2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım uyku egitimi verirken aglamadilarmi? Bende denedim yatır ağlayinca kaldır tekrar yatır sistemiyle ama ağlayinca dayanamadım benimkiler bir kendileri bidaha toparlanamiyolar.bizimkileri uyutmasam uykulari sıkışsın diye beklesem cız cıźzzz inanılmaz huysuz oluyolar ne oyun oynatabiliyorum ne bişey. Sen nasil bekletiyosun?

Agladilar canim ama asiri bir agglama olmadi muzik actim oksadim sevdim yanlarindan ayrilmadim kendi baslarina birakamadim simdi onlar nasil istiyorsa saglayarak yatakta yada kucakta uyutuyorum biri yuz ustu uzun yatiyor digeri sirtustu

Agladilar canim ama asiri bir agglama olmadi muzik actim oksadim sevdim yanlarindan ayrilmadim kendi baslarina birakamadim simdi onlar nasil istiyorsa saglayarak yatakta yada kucakta uyutuyorum biri yuz ustu uzun yatiyor digeri sirtustu
En bastan anlatir misin sana zahmet nasıl yaptin en ince detaylari filan paylasabilir misin artik odalarini ayirmak istiyorum ve sallanmadan uyusunlar istiyorum

Merhaba hanimlar ikizler buyutukce gruptan sesler kesildi nasil gidiyor biz 6 aylik olduk emekleme oturma yok halen biri donebiliyor bazen buyudukce daha zorlasiyor bas etmek sizde durumlar nasil

Merhaba hanimlar ikizler buyutukce gruptan sesler kesildi nasil gidiyor biz 6 aylik olduk emekleme oturma yok halen biri donebiliyor bazen buyudukce daha zorlasiyor bas etmek sizde durumlar nasil
Biz 8in icindeyiz canim..
Kizim dönüyor minderden düşüyor yuvarlanarak halinin ortasini buluyor
Oglan bi kere dönüyor başlıyor yüzmeye cirpinmaya bi de bagiriyo ki sorma
Hâlâ oturamiolar ona canım sıkkın

Erken dogduklari icin bazi seyleri gec yapmasi normal canim bizde geriden gidiyoruz 9 aya kadar oturamayabilir canim dert etme kendine benim kizda bir kere donuyor kiyametler kopariyor bi biri yaramaz huysuz oluyor bazende digeri yer degistiriyorlar surekli

Biz 8.5 ay olduk.kizda erkekte oturuyor ama sürünme namına hiçbişey yok. Direk yuruyecekler diye düşünüyorum bizdede ek gıda problemi var oglan ne kahvaltıyı nede öğlen yemeğini yemiyo. Kiz yiyo cok şükür onda sorun yok.ama oğlan ağzını bir kilitliyor açtırma aşkolsun.bide yanlışlıkla ağzını açmış olsada versem bir lokma bişey hemen öğürmeye basliyo bakici problemim hat safhada işe basliycam memurum bakici bulmam şart ama doğdukları andan itibaren 3 tane geldi gitti Allah iyilerle jarsilastirsin

Insallah guvenilir birini bulursun canim bakici isi zor insanlara guvenmek zor bu zamanda

7aylik benimkilerde desteksiz oturamiyorlar ayaklarini hic basmıyolar en sevdikleri sey oyun halisi orda sırt üstündeyken dönüyolar ilerliyolar :) doktor basmamalarina çok endiselenmedi güc var kullaniolar basarlar da dedi birde vitamin verdi.bizde durumlar bu

Slm kızlar bizde 4 aylık olduk bizdede ufak tefek hareketlenmeler var kızlarımdan biri daha atılgan ama diğeri öyle değil İkisi de farklı karakterler bakalım zaman ne gösterecek Bizden de böyle

Bebelac gold kullaniyorum erimiyor similac kullanmayi dusunuyorum bebelac tatli yadirgarlarmi kararsiz kaldim
Bebelac biz de denemiştik. Erimiyor diye komple çöpe atıyordum. İşin sırrı mama suyunu normalden daha sıcak yapmak ve çok çalkalamak. O zaman da çok köpürüyor gerçi. Suyu sıcak koyunca topak olur demiştim ama öyle eriyor.

Bozuk cikti canim 2 kutu cocuklari zehirliyordum nedeyse allah korudu bebelac cok kotu bir mama daha eve sokmak kesinlikle simdi similac kullanmaya basladim super bir mama biberonda kalinti bile birakmiyor

Bozuk cikti canim 2 kutu cocuklari zehirliyordum nedeyse allah korudu bebelac cok kotu bir mama daha eve sokmak kesinlikle simdi similac kullanmaya basladim super bir mama biberonda kalinti bile birakmiyor
Ay Allah korumuş canım o zaman dediğin gibi. Şikayet bile edebilirsin şakaya gelmez böyle şeyler.

Ay Allah korumuş canım o zaman dediğin gibi. Şikayet bile edebilirsin şakaya gelmez böyle şeyler.
Aldigim firmaya iade ettim incelemeye gondericez fln dediler boyle birsey ilk sizden duyuyoruz dediler geri donus yapmazlarsa sikayet edicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…