- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.801
Nasıl anladıniz bozuk oldugunu canım bizde bebelac kullanıyoruz korktum simdi hep tarihine bakarım amaAldigim firmaya iade ettim incelemeye gondericez fln dediler boyle birsey ilk sizden duyuyoruz dediler geri donus yapmazlarsa sikayet edicem zaten
Tarihi benimde gecmemisti canim erimiyor zaten bebelac iki gun icirdim kusuyorlardi hasta ondan sandim mama aklima gelmedi hic acelem vardi suyu sical koydum bakyim kesik sut gibi oldu o zaman mamadan oldugunu anladimNasıl anladıniz bozuk oldugunu canım bizde bebelac kullanıyoruz korktum simdi hep tarihine bakarım ama
Yaa bende bir bakayım o zamanTarihi benimde gecmemisti canim erimiyor zaten bebelac iki gun icirdim kusuyorlardi hasta ondan sandim mama aklima gelmedi hic acelem vardi suyu sical koydum bakyim kesik sut gibi oldu o zaman mamadan oldugunu anladim
Bizde 7 aylik olduk hunnap biskuvisi cok tatlimi cici bebe almistim tadina baktim 1 tane bile kesti beni asiri tatli kullanmiycam daha hunnap denemeyi dusunuyorum bendeKızlar Mrb benim kuzular 185 günlük oldular 3 haftadır ek gıda veriyorum çorba yoğurt hunnaplı bisküviyi sütte eritip veriyorum arada elma portakal sıkıp 5-7 kaşık veriyorum nazar değmesin iştahları güzel.gelecek ay kahvaltıya başlıcaz. Meme ve mamaya devam ediyoruz.Kızlarım 7,5 kg oldular boyları 66 - 67 cm niloya hastası ikisi de.çok yorulduğum başa çıkamadığım zamanlar niloya izletmek kurtarıcım oluyor.
Mrb canim maşallah büyümüş kuzularKızlar Mrb benim kuzular 185 günlük oldular 3 haftadır ek gıda veriyorum çorba yoğurt hunnaplı bisküviyi sütte eritip veriyorum arada elma portakal sıkıp 5-7 kaşık veriyorum nazar değmesin iştahları güzel.gelecek ay kahvaltıya başlıcaz. Meme ve mamaya devam ediyoruz.Kızlarım 7,5 kg oldular boyları 66 - 67 cm niloya hastası ikisi de.çok yorulduğum başa çıkamadığım zamanlar niloya izletmek kurtarıcım oluyor.
Maşallah canım hunnap keçiboynuzu içeren bisküvi tavsiye ederim çok aşırı tatlı değil ben 2 güne bir sütte ezip kızlara veriyorum içerisinde 12 vitamin mineral var kutusunda yazıyor eczaneden 18 tl ye aldım kızlardan önce ben yedim test ettim Harika tadı.Bizde 7 aylik olduk hunnap biskuvisi cok tatlimi cici bebe almistim tadina baktim 1 tane bile kesti beni asiri tatli kullanmiycam daha hunnap denemeyi dusunuyorum bende
Maşallah canım afiyet bal şeker olsun kuzularına. Benimkilerde iştahlı çok şükür. Yoğurt yapmayı öğrendim su bardağına 2 güne 1 yapıp veriyorum sevdiler yiyorlar. Pazarda keçi sütü bulamadım inek sütü aldım ondan yapıyorum yoğurdu.Bizde uyuturken zorlanıyoruz uyumayan yada aniden uyanan bebiş uykudaki bebişim uyanıyor gece ayrı odalarda yatırıyoruz babaannemiz en büyük yardımcımız kızımın biri diğer odada onunla yatıyor diğer kız benimle.bizde de sallama ve oturamama sorunu var.Mrb canim maşallah büyümüş kuzular
Bizde saç cekiyoruz yanyana gelince ayri yatiriyorum ama malesef yine dönerek bulusuyolar
Bizde corba meyve püresi yogurt kiyma tavuk yiyoruz
Hatta sofradayken cabaliyolar yutabilcekleri yiyecek veya yemek sularindan tattiriyoruz bayiliyolar zaten kendimize de cok az tuz kullanirim yemeklerde sorun olmuyor
Küçük gurmeler tatsiz yemek istemiyolar artık
8.ay bitti bizim de cok şükür sadece sallayarak uyumak ve oturmamak bizim sorunumuz
Canım senle aynı gün mü doğum yapmıştık biz? bende başladım ek gıdaya. Anne sütü devam. Artık mama içmek istemiyorlar. çorba, yoğurt, meyve veriyorum bende. Benimkiler 16 Eylül doğumluKızlar Mrb benim kuzular 185 günlük oldular 3 haftadır ek gıda veriyorum çorba yoğurt hunnaplı bisküviyi sütte eritip veriyorum arada elma portakal sıkıp 5-7 kaşık veriyorum nazar değmesin iştahları güzel.gelecek ay kahvaltıya başlıcaz. Meme ve mamaya devam ediyoruz.Kızlarım 7,5 kg oldular boyları 66 - 67 cm niloya hastası ikisi de.çok yorulduğum başa çıkamadığım zamanlar niloya izletmek kurtarıcım oluyor.
Ben 18 eylül de Doğum yaptım canım.senin oğlan pek emmiyordu değil mi? Emmesine çok sevindim maşallah benimkiler mamayı da çokseviyorlargünde 6 kere veriyorum. Mama meme devam bizdede. Eşim milupanın meyveli sıvı mamalarından almış onları daha vermedim çok şükür iştahımız iyi. Uykularımız kötü ama. Dişler yüzünden parmaklar hep ağızda. Meme de uyutuyorum ikisini de. Bazen kayınvalidem bebek arabasında uyutuyor bebek arabalarımızı aldık 2 adet daha dışarı çıkarmadık evde bindşriyoruz kızlar çok kucakçı oldular 7,5 kilolar kollarımız ağrıyor evde araba ile dolaştırıyoruz:)Canım senle aynı gün mü doğum yapmıştık biz? bende başladım ek gıdaya. Anne sütü devam. Artık mama içmek istemiyorlar. çorba, yoğurt, meyve veriyorum bende. Benimkiler 16 Eylül doğumlu
Oglanlar tembel sanirim canımZaman ne çabuk geçiyor bizde 8 ayı bitirdik bizim cucukler mamayı ve biberonu bir anda bıraktılar memeye talim oldular o yüzden kilomuz 7.5 ile 8.5 üzeri galiba 6.aydan beri doktora gidip ölcturmedim.bu arada kızlar buskuviyi kendiniz de yapabilirsiniz nette çok güzel tarifler var bir sürü.paket ürünlerinin içindekilere güvenmiyorum en azından benim sözüm geçene kadar sağlıklı beslemek istiyorum.kizim maşallah sürünüyor ama oğlum çok ehlikeyf sırtüstü yatıp duruyor bakalım ne zaman sürünme aşamasına gecer
Benim de oğlan 5 tane dışı oldu kızın hala dışı yok ama huysuzluk hat safhadaOglanlar tembel sanirim canım
Benim kiz da dün ilk disini gösterdi cok huysuz
Oğlan da huysuz ama görünen bişiy yok bakalim ne olacak sonuc
Her diste ayni ates ishal huysuzluk oluyor muBenim de oğlan 5 tane dışı oldu kızın hala dışı yok ama huysuzluk hat safhada
Aslında oğlumda azıcık ateş ve huysuzluk olmuştu ilk başta sonrakileri hiç anlamadim bile nasıl çıktı diye ama kiz beni çok yoruyor hele geceleri mahvoluyorumHer diste ayni ates ishal huysuzluk oluyor mu
Değişiyor demekki bebekten bebegeAslında oğlumda azıcık ateş ve huysuzluk olmuştu ilk başta sonrakileri hiç anlamadim bile nasıl çıktı diye ama kiz beni çok yoruyor hele geceleri mahvoluyorum
Dimi valla bende buyusunler bana bağımlı olmasinlar istiyorum artik cok yoruluyorumMerhaba kızlar giremedim uzun zamandır
İşe başladım bıdıklar rahat vermiyor
Formül mamayı bıraktılar 1 haftadır içmiyorlar son 1 Aydırda günde 1-2 kez zorla içiyorlardı.. yemekler ile devam edeceğiz mecbur .. zor iş 3 çocuk bakmak .. hemen büyüyüp okula gitseler keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?