- 14 Şubat 2014
- 87
- 7
- 26
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.481
Banada demislerdide ben sirkenin kokusuna dayanamadigim icin yapamadim sen yapabiliyosan yap cnm normaldede sirke kullanamam bensaglık ocagına ılac yazdırdım valla üromisin tek toz verdi bıde krem yazdızalaın dıe cuma tekrar gel enfeksyon olmus edı ay cok kasınıyomhyrlısıyla kucagımıza versın rabbım dıkkt etmelıyız valla sirkeli suyla temizlen her tuvaletten snra dedı bıde ay sırke kokar pıs pıs ama
tesekkur ederim gordum simdi sgl cnm..biri daha kucuk sizlerinde boyle mi?merhaba,
çok şükür bende kan olmadı ama artık akıntılarım artmaya başladı, ultrason kağıdında crl yazar o boyuymuş(popodan başa kadar)
Bendedee var enfeksiyon ikisi birlikte antibiyotik vermisti. Evet benmde cok akintim oluyo bazen diyorum suyuda olabilirmi ki. Dun olctu sularini iyi dedi simdilik. Evet enfeksiyon erken doguma sebep oluyomus bende oyle duydum. Rabbim zamaninda hayirlisiyla kucaklarimiza versin insallah. Demek seninde 30.haftalarda dedi demek oyle oluyomus banada oyle dedi. Git git beni 2 haftada bir cagriyodu snra 3e cikardi smdi 4 haftada bir gel diyo ama ben yinede 3 haftada bir falan gidiyorum
tesekkur ederim gordum simdi sgl cnm..biri daha kucuk sizlerinde boyle mi?
Selam kızlar ben de 10 haftalık ikizlere hamişimmm 10 sene sonra kavuştuk bebeklerimize tüp bebekle hamile kaldım kalp atışlarını duyduk 5+6 haftalıkkeb 2 kontrollume perşembe günü gidicez ve İnşallah güzel haberler alırımmmm Rabbim bütün evet isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn
12. Haftada ikili test verdim.o kontrolde cinsiyet tahmini yaptı.2 li tarama testtini ne zaman yapıolar kızlar bi cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz
cok tskr ederim,keske bu kadar bilmesek arastirmasak,bazen başa belaMerhaba 50 gram oğlum kızımdan fazla ve 5 gün hep öndeydi hala öyle
Sorun değilmiş bu rahat ol
2 li tarama testtini ne zaman yapıolar kızlar bi cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz
cok tskr ederim,keske bu kadar bilmesek arastirmasak,bazen başa bela
Cinsiyet tahmini doğru çıktı mı 12.haftada belli olurmu yani cinsiyetti[/QUOTE]="Deva03, post: 48498672, member: 735346"]12. Haftada ikili test verdim.o kontrolde cinsiyet tahmini yaptı.
Ilerlerse oluyomus benimde hic gecmediki hamileligimin basindan beri hep antibiyotik ve toz kullaniyorum. Bide benm bakterilerim dayanikliymis antibiyotige vericek ilac bulamiyoAy bu enfeksiyondan erken doğum mu oluyor korktum şimdibende de var gebelikten önce de hep oluyordu idrar yolu enfeksiyonu bıktım artık Geçmiyor bir antibiyotik ve toz verdi onlar Yüzünden geçen bulantılarım başladı
Düzenli kullanamıyorum kontrolümde Kasım da bişi Olmasın inşallah geçmişler olsun
Gecmos olsun canım. Nst ye 28 haftadan önce girilmiyor diye biliyorum bana doktorum öyle söyledi deCok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladi
Giriliyo canim ben 18.haftamdan beri giriyorum. Ama sadce sancilara bakiyolar yani kalp atisi sesi cikiyo ya ona baglamiyolar sadece sanciya bakiyoGecmos olsun canım. Nst ye 28 haftadan önce girilmiyor diye biliyorum bana doktorum öyle söyledi de
Korkma cnm benim de aynen senin gibin7.haftamda başladı kanamam tam 2 aya yakın sürdü korkutmak gibi olmasın da bebekler de sorun yoksa kanama yavas yavaş akıp bitiyor eninde sonunda sen stres yapma sürekli yat progestoron ilaçlarını düzenli kullan bol su iç. Üzüntü stres çok etkiliyor iş yapma hep yat. Biliyorum çok zor olacak belki de isyan edeceksin yatmaktan ve ağlamaktan çünkü ben öyle yaptım moralim çok bozulmuştu. Ama Allahın izniyle geçiyor önemli birsey değil bebeklerin ve rahimin büyüdüğü için bu kanama oluyor iyi şeyler düşünbnm yine kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ama bn cok uzuluyorumnolcak boyle.dualarinizi bekliyorum.
Hmm hiç girmedim o yüzden bilmiyorum iyi oldu öğrendiğim sağol canımGiriliyo canim ben 18.haftamdan beri giriyorum. Ama sadce sancilara bakiyolar yani kalp atisi sesi cikiyo ya ona baglamiyolar sadece sanciya bakiyo
Kontrast nts mi deniyo konsart mi deniyo konlu bise deniyoda:)Hmm hiç girmedim o yüzden bilmiyorum iyi oldu öğrendiğim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?