2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam kızlar ben de 10 haftalık ikizlere hamişimmm 10 sene sonra kavuştuk bebeklerimize tüp bebekle hamile kaldım kalp atışlarını duyduk 5+6 haftalıkkeb 2 kontrollume perşembe günü gidicez ve İnşallah güzel haberler alırımmmm Rabbim bütün evet isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn

Banada demislerdide ben sirkenin kokusuna dayanamadigim icin yapamadim sen yapabiliyosan yap cnm normaldede sirke kullanamam ben

Ay bu enfeksiyondan erken doğum mu oluyor korktum şimdi bende de var gebelikten önce de hep oluyordu idrar yolu enfeksiyonu bıktım artık Geçmiyor bir antibiyotik ve toz verdi onlar Yüzünden geçen bulantılarım başladı
Düzenli kullanamıyorum kontrolümde Kasım da bişi Olmasın inşallah geçmişler olsun

Merhaba Hoşgeldiniz Aramıza
Sağlıkla kucağınıza ALIN

="Deva03, post: 48498672, member: 735346"]12. Haftada ikili test verdim.o kontrolde cinsiyet tahmini yaptı.[/QUOTE]
Cinsiyet tahmini doğru çıktı mı 12.haftada belli olurmu yani cinsiyetti

="Deva03, post: 48498672, member: 735346"]12. Haftada ikili test verdim.o kontrolde cinsiyet tahmini yaptı.
Cinsiyet tahmini doğru çıktı mı 12.haftada belli olurmu yani cinsiyetti[/QUOTE]
Evet Can'ım 16.haftada kesin olarak söylüyorlar.benim değişmedi,genelde biliyorlar

Ilerlerse oluyomus benimde hic gecmediki hamileligimin basindan beri hep antibiyotik ve toz kullaniyorum. Bide benm bakterilerim dayanikliymis antibiyotige vericek ilac bulamiyo

Cok sukur biseyyok bebeklerde cnm ikiside cok saglikli. Vajinal mantar varmis. Krem verdi fitil verdi. Bi tnede pruloton igne verdi. Onun disinda biseyyok ntsye bagliyim suan sancm varmi diye bakcak cok sukur icim cok rahatladi
Gecmos olsun canım. Nst ye 28 haftadan önce girilmiyor diye biliyorum bana doktorum öyle söyledi de

bnm yine kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ama bn cok uzuluyorum nolcak boyle.dualarinizi bekliyorum.
Korkma cnm benim de aynen senin gibin7.haftamda başladı kanamam tam 2 aya yakın sürdü korkutmak gibi olmasın da bebekler de sorun yoksa kanama yavas yavaş akıp bitiyor eninde sonunda sen stres yapma sürekli yat progestoron ilaçlarını düzenli kullan bol su iç. Üzüntü stres çok etkiliyor iş yapma hep yat. Biliyorum çok zor olacak belki de isyan edeceksin yatmaktan ve ağlamaktan çünkü ben öyle yaptım moralim çok bozulmuştu. Ama Allahın izniyle geçiyor önemli birsey değil bebeklerin ve rahimin büyüdüğü için bu kanama oluyor iyi şeyler düşün

Slm kızlar bu sıteye gırıyorum ama buraya gırmemıstım bende 27 den berı nstye baglanıorum cok sukur 34 e dıgru gıdıoruz ıkızlerımle zorlu yolculuk ama dogdujlarında ıns ıkı kat sevınecegız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…