2017 de İkiz Annesi Olucaklar

cok sgl cnm ya moral oldun..
peki ne kadar surmustu snn? 4.aya kadar diye anladim
bn 10gun sonra işe gitmek zorundayim.

Oo 34 haftaaa dogum cok yakinnn :) sagsalim kucagina al insallah

Ilerlerse oluyomus benimde hic gecmediki hamileligimin basindan beri hep antibiyotik ve toz kullaniyorum. Bide benm bakterilerim dayanikliymis antibiyotige vericek ilac bulamiyo
Günaydın..yazdiklarinizda kendimi buldum..aynı sorun en başından beri bende de var antibiyotikten bikmistim artik hamilelik oncesi de olurdum.En son piyolaseptil diye bi ilac verdi o gecirdi enfeksiyonumu simdi ödüm kopuyor yine yakalanıcam diye

Inanın kızlar bı 28 olsak olsak dıe dua ettıj sonra 30 sonra 32 sımdı 34 dıe dıeee cok sukur rabbıme yatıorum ama sıze tavsıyem yatmaya erken baslayın ne kadr cok yatarsanız o kadr ii ınanın ıkıxler gıt gıde agırlasıyor cunki

bnm yine kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ama bn cok uzuluyorum nolcak boyle.dualarinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun canım. 7. Ve 8. Haftalarda iki kez kanama yaşadım hastanede yattım 4 gün. Taburcu olduktan sonra evde hiç kalkmadan yattım ilk zamn VC ye bile kslkmadim şimdilerde VC ve yemek içn kalkıyor um. Bir ay kontroller dışında dışarıya hiç cikmadim hep yattım yatıyorum da. Kanama alanı 11. Haftaya kadar içerde gözüktü. Haftada bir proluton yapılıyor um. İlk zamn haftada ikitana idi. Doktorum ikinci kanama olunca bebekler düşebilir de kalabilirler yüzde elli düdük riskin var dedi çok zOr gublwr yasadim Rbbim yasatmasn bi daha . Bugünümuze bin şükür Sabır canım sabırlı olacaksınve atlatacaksın inşallah. Rabbim bebeklerini bagislasn

Ben bir aydır hiç yatmıyorum aksine çok hareketliyim

Ay ne güzel Az kalmış
Ben herkese zamanı geçse de 35 e gelebilsem diyorum kimse anlamıyor ki bizi erken doğum stresi zor
Tadını çıkar bilmem ne diyor çıkmıyor ki ya bişi olursa endişesinden
Doğsalar sağlıklı sıhhatli zamanlarında yüzlerine baksam ah

Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz nasıl geçiyor

2.trimesterda herşeyi Yaparım gücü kuvvetinden sanırım bende daha çok hareketlendim işlerimi yapıyorum 25den sonra yatarım diyorum
Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir

Bnada onu verdi ondan sonra yine oldum ben. Hamilelikten once benimde vardi kroniklesmis 3 ay yogun antibiyotik tedvsi gormustum o bile duzeltmedi. Hamile olmasam takmcm ama bebeklrme bse olck dye korkuyorum

Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir
merhaba cnm bisey sorcam bn de ogretmenim 10gun sonra iznim bitiyor,sen ne zmn basladin işe,ne kadar yattin?
esim ailem gitme birak tamamen diyor ama bn evde daha cok strese giriyorum ondan gitmek daha ii glck gibi ama endiselerim de var..

Amin cnm Allah razi olsn..
Yalniz bnm 10gun sonra ise baslamam lazim dr a gittik bisey yok dedi,ikizlerde ara ara kanamalar olur endişelenme ama olursa da gel mutlaka dedi..progestan igne kullaniyorum bn de.
Allah yardim etsin hepimize.

merhaba cnm bisey sorcam bn de ogretmenim 10gun sonra iznim bitiyor,sen ne zmn basladin işe,ne kadar yattin?
esim ailem gitme birak tamamen diyor ama bn evde daha cok strese giriyorum ondan gitmek daha ii glck gibi ama endiselerim de var..
Ben de evde daha çok stres yaptığım için işe başladım cnm bu hafta 3. Haftam işte okulda.doktor çalışmanda sakınca yok Dedi ve başladım.bilmiyorum doğru mu yaptım

Ben de evde daha çok stres yaptığım için işe başladım cnm bu hafta 3. Haftam işte okulda.doktor çalışmanda sakınca yok Dedi ve başladım.bilmiyorum doğru mu yaptım
hmm sen evde bayagi kalmissin bn 9.haftamda baslicam bn ozeldeyim ama.
rehabilitasyon..ogrenciyi bireysel aliyoruz,yani surekli ayakta degilim,isitme ogrencileri ve genelde 7yasindan buyukler cok zorlanmam gibi..sinifimda aralarda uzanabilecegim yerim de var..ama bilemiyorum

Evet Can'ım yaza denk geldi.o zamn zorlanmazsın fazla.risk yoksa, çalışmak daha iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…