- 25 Haziran 2010
- 5.438
- 5.412
- 723
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.501
cok sgl cnm ya moral oldun..Korkma cnm benim de aynen senin gibin7.haftamda başladı kanamam tam 2 aya yakın sürdü korkutmak gibi olmasın da bebekler de sorun yoksa kanama yavas yavaş akıp bitiyor eninde sonunda sen stres yapma sürekli yat progestoron ilaçlarını düzenli kullan bol su iç. Üzüntü stres çok etkiliyor iş yapma hep yat. Biliyorum çok zor olacak belki de isyan edeceksin yatmaktan ve ağlamaktan çünkü ben öyle yaptım moralim çok bozulmuştu. Ama Allahın izniyle geçiyor önemli birsey değil bebeklerin ve rahimin büyüdüğü için bu kanama oluyor iyi şeyler düşün
Oo 34 haftaaa dogum cok yakinnn :) sagsalim kucagina al insallahSlm kızlar bu sıteye gırıyorum ama buraya gırmemıstım bende 27 den berı nstye baglanıorum cok sukur 34 e dıgru gıdıoruz ıkızlerımle zorlu yolculuk ama dogdujlarında ıns ıkı kat sevınecegız ıns
Cnm sat gore 33+1 aslında ama usg onde bıraz valla yakın cnm sancılar cıkmaya basladı korkmuyor deılım ıns saglıkla gelırlerOo 34 haftaaa dogum cok yakinnn :) sagsalim kucagina al insallah
masallah darisi basimizaCnm sat gore 33+1 aslında ama usg onde bıraz valla yakın cnm sancılar cıkmaya basladı korkmuyor deılım ıns saglıkla gelırler
Günaydın..yazdiklarinizda kendimi buldum..aynı sorun en başından beri bende de var antibiyotikten bikmistim artik hamilelik oncesi de olurdum.En son piyolaseptil diye bi ilac verdi o gecirdi enfeksiyonumu simdi ödüm kopuyor yine yakalanıcam diyeIlerlerse oluyomus benimde hic gecmediki hamileligimin basindan beri hep antibiyotik ve toz kullaniyorum. Bide benm bakterilerim dayanikliymis antibiyotige vericek ilac bulamiyo
günaydın,tesekkur ederim gordum simdi sgl cnm..biri daha kucuk sizlerinde boyle mi?
Geçmiş olsun canım. 7. Ve 8. Haftalarda iki kez kanama yaşadım hastanede yattım 4 gün. Taburcu olduktan sonra evde hiç kalkmadan yattım ilk zamn VC ye bile kslkmadim şimdilerde VC ve yemek içn kalkıyor um. Bir ay kontroller dışında dışarıya hiç cikmadim hep yattım yatıyorum da. Kanama alanı 11. Haftaya kadar içerde gözüktü. Haftada bir proluton yapılıyor um. İlk zamn haftada ikitana idi. Doktorum ikinci kanama olunca bebekler düşebilir de kalabilirler yüzde elli düdük riskin var dedi çok zOr gublwr yasadim Rbbim yasatmasn bi daha . Bugünümuze bin şükür Sabır canım sabırlı olacaksınve atlatacaksın inşallah. Rabbim bebeklerini bagislasnbnm yine kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ama bn cok uzuluyorumnolcak boyle.dualarinizi bekliyorum.
Ben bir aydır hiç yatmıyorum aksine çok hareketliyimInanın kızlar bı 28 olsak olsak dıe dua ettıj sonra 30 sonra 32 sımdı 34 dıe dıeee cok sukur rabbıme yatıorum ama sıze tavsıyem yatmaya erken baslayın ne kadr cok yatarsanız o kadr ii ınanın ıkıxler gıt gıde agırlasıyor cunki
Ben bir aydır hiç yatmıyorum aksine çok hareketliyim
Inanın kızlar bı 28 olsak olsak dıe dua ettıj sonra 30 sonra 32 sımdı 34 dıe dıeee cok sukur rabbıme yatıorum ama sıze tavsıyem yatmaya erken baslayın ne kadr cok yatarsanız o kadr ii ınanın ıkıxler gıt gıde agırlasıyor cunki
Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir2.trimesterda herşeyi Yaparım gücü kuvvetinden sanırım bende daha çok hareketlendim işlerimi yapıyorum 25den sonra yatarım diyorum
Bnada onu verdi ondan sonra yine oldum ben. Hamilelikten once benimde vardi kroniklesmis 3 ay yogun antibiyotik tedvsi gormustum o bile duzeltmedi. Hamile olmasam takmcm ama bebeklrme bse olck dye korkuyorumGünaydın..yazdiklarinizda kendimi buldum..aynı sorun en başından beri bende de var antibiyotikten bikmistim artik hamilelik oncesi de olurdum.En son piyolaseptil diye bi ilac verdi o gecirdi enfeksiyonumu simdi ödüm kopuyor yine yakalanıcam diye
merhaba cnm bisey sorcam bn de ogretmenim 10gun sonra iznim bitiyor,sen ne zmn basladin işe,ne kadar yattin?Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir
bnm biri 0,79 biri de 1günaydın,
benim biri 0,98 diğeri 0,96 yazıyordu, seninkilerin değerleri nasıl, bu değerler 7+2 deki değerlerim
Amin cnm Allah razi olsn..Geçmiş olsun canım. 7. Ve 8. Haftalarda iki kez kanama yaşadım hastanede yattım 4 gün. Taburcu olduktan sonra evde hiç kalkmadan yattım ilk zamn VC ye bile kslkmadim şimdilerde VC ve yemek içn kalkıyor um. Bir ay kontroller dışında dışarıya hiç cikmadim hep yattım yatıyorum da. Kanama alanı 11. Haftaya kadar içerde gözüktü. Haftada bir proluton yapılıyor um. İlk zamn haftada ikitana idi. Doktorum ikinci kanama olunca bebekler düşebilir de kalabilirler yüzde elli düdük riskin var dedi çok zOr gublwr yasadim Rbbim yasatmasn bi daha . Bugünümuze bin şükür Sabır canım sabırlı olacaksınve atlatacaksın inşallah. Rabbim bebeklerini bagislasn
Ben de evde daha çok stres yaptığım için işe başladım cnm bu hafta 3. Haftam işte okulda.doktor çalışmanda sakınca yok Dedi ve başladım.bilmiyorum doğru mu yaptımmerhaba cnm bisey sorcam bn de ogretmenim 10gun sonra iznim bitiyor,sen ne zmn basladin işe,ne kadar yattin?
esim ailem gitme birak tamamen diyor ama bn evde daha cok strese giriyorum ondan gitmek daha ii glck gibi ama endiselerim de var..
hmm sen evde bayagi kalmissin bn 9.haftamda baslicamBen de evde daha çok stres yaptığım için işe başladım cnm bu hafta 3. Haftam işte okulda.doktor çalışmanda sakınca yok Dedi ve başladım.bilmiyorum doğru mu yaptım
Evet Can'ım yaza denk geldi.o zamn zorlanmazsın fazla.risk yoksa, çalışmak daha iyi geliyor insanahmm sen evde bayagi kalmissin bn 9.haftamda baslicambn ozeldeyim ama.
rehabilitasyon..ogrenciyi bireysel aliyoruz,yani surekli ayakta degilim,isitme ogrencileri ve genelde 7yasindan buyukler cok zorlanmam gibi..sinifimda aralarda uzanabilecegim yerim de var..ama bilemiyorum
Bende senın haftalarda hıc yaotamdım ama acı acı cıkıor 26 dan berı cnm valla az kalsın doguracaktım serum fakan derkn cok sukur bugunlere gekdıkBen bir aydır hiç yatmıyorum aksine çok hareketliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?