- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.521
Cnm drum ınatla yapma asagı ınmesınler dedı ben 25 e 26 ya kadar cok hafıftım ama sımdı oturamıorum bıle tas gubu oluyor keske yatsaydım ınan sımdı cok agırlastım bırının kafası cok asagıda bıde benden tavsıye magnormu ve progstronu bırakmayın benm drum bıraktrmadı magnorm cıdden cok cok rahatkatıor dıkkat wdın cok oturmayın bız ıkızız ve rıskımız coo 32 yı gecmek cok onemlıAy ne güzel Az kalmış
Ben herkese zamanı geçse de 35 e gelebilsem diyorum kimse anlamıyor ki bizi erken doğum stresi zor
Tadını çıkar bilmem ne diyor çıkmıyor ki ya bişi olursa endişesinden
Doğsalar sağlıklı sıhhatli zamanlarında yüzlerine baksam ah
Günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz nasıl geçiyor
Benim 2 ay kadar sürdü canım rapor aldım yattım evde ki hala yatıyorum çalışmıyorum raporumu uzatıyorum. Ben 6 yıldan sonra elde ettiğim için bu bebekleri yolu yarılamışım birsey olsun istemiyorum çalışmaya korkuyorumcok sgl cnm ya moral oldun..
peki ne kadar surmustu snn? 4.aya kadar diye anladim
bn 10gun sonra işe gitmek zorundayim.
Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir
Allah korusunn hayırlısıyla saglikla kucagımıza alalım Insallah.Içebiliyorsanız bol su için.doktor bana oyle demişti.Bnada onu verdi ondan sonra yine oldum ben. Hamilelikten once benimde vardi kroniklesmis 3 ay yogun antibiyotik tedvsi gormustum o bile duzeltmedi. Hamile olmasam takmcm ama bebeklrme bse olck dye korkuyorum
cnm snn progesteron diye bahsettigin ignesi mi habi mi?Cnm drum ınatla yapma asagı ınmesınler dedı ben 25 e 26 ya kadar cok hafıftım ama sımdı oturamıorum bıle tas gubu oluyor keske yatsaydım ınan sımdı cok agırlastım bırının kafası cok asagıda bıde benden tavsıye magnormu ve progstronu bırakmayın benm drum bıraktrmadı magnorm cıdden cok cok rahatkatıor dıkkat wdın cok oturmayın bız ıkızız ve rıskımız coo 32 yı gecmek cok onemlı
Sabah aksam hapını alıyrum cnm ben onun belkı sure ıgne sınra hapa gectıj happı hıc bırakmadık kı rahım acılmasın dıe sukur acıkmadı dacnm snn progesteron diye bahsettigin ignesi mi habi mi?
Öyle canm yapılacak hiç birşey yok cok zor lütfen sizler dikkat edin ikizlerde riskler doğurana kadar devam ediyor.Rabbim sizlere kucağınıza almayi nasip etsincok gecmıs olsun ne denır bılemedım canım rabbımden geldıler onaa gıttıler allh hyrlı bebekler versın tekrar ınsllh
hmm anladim cnm sgl..dr a bn ver diyemem ama igneler de mahvetti beniSabah aksam hapını alıyrum cnm ben onun belkı sure ıgne sınra hapa gectıj happı hıc bırakmadık kı rahım acılmasın dıe sukur acıkmadı da
Ne oldu canım. Ben uzun zamandır bakamiyorum . Umarım kotu bisey yokturÖyle canm yapılacak hiç birşey yok cok zor lütfen sizler dikkat edin ikizlerde riskler doğurana kadar devam ediyor.Rabbim sizlere kucağınıza almayi nasip etsin
Cnm benimde sag bobrekte buyume varmis banada sola yat bol su ic dediMerhaba kızlar.
Bugün hemogram için devlet hastanesine geldim.
Muayene de etti.bir sorun görmedi çok şükür.
Ama sağ böbreğimde idrar toplanması gördü ve bana da gösterdi.baskı olmuş bu böbreğe Dedi.artık hep sola yatacaksın Dedi.tahlil sonuçları çıkınca görüşelim yine Dedi.inşallah güzel şeyler söyler
Sana da geçmiş olsun Canım kendi doktorum ne diyecek bakalım.5kasımda randevum.Cnm benimde sag bobrekte buyume varmis banada sola yat bol su ic dedi
bu ilaclari ne zmndan beri kullaniyosunuz,bn sadece folik asit aliyorumSana da geçmiş olsun Canım kendi doktorum ne diyecek bakalım.5kasımda randevum.
demir ilacı içmeme rağmen kansız çıktım.oligofer günde iki şişeye çıktı :)
12.haftada başladımbu ilaclari ne zmndan beri kullaniyosunuz,bn sadece folik asit aliyorumelevit omega yada kan ilaclari vs diyen cok ama bnm henuz vermedi onlari..haftası mi var acaba?
sgl cnm12.haftada başladım
valla canm bnım peynır kesıgı akıntı normale dondu bugun tekrar test yaptrmaya gıdıcem gcmısmı dıe bakalım demıstı kasıntmda durdu cok sukur sırkyı yapmadım benımde mıdem bulanır sırkeden kokusu acayıp carbıyo normaldedeBanada demisl erdide ben sirkenin kokusuna dayanamadigim icin yapamadim sen yapabiliyosan yap cnm normaldede sirke kullanamam ben
Benimde gecti cnmmvalla canm bnım peynır kesıgı akıntı normale dondu bugun tekrar test yaptrmaya gıdıcem gcmısmı dıe bakalım demıstı kasıntmda durdu cok sukur sırkyı yapmadım benımde mıdem bulanır sırkeden kokusu acayıp carbıyo normaldede
Evet tam 1 ay var aramizda arkandan geliyorum :) 100den dusmussun bide bebislerde erken gelirse aralik sonu dogurursun belki sen. Gerci aralik sonuda snn icin erken bi tarih degil 20 gun erken dogsalar bise olmaz zaten. Ekim ayini bitirdik nerdeyse :)o tek toz galıba cabuk gecırıyo ama gectı dıe salmayalım dıkkt delım ayyy 27 haftaya geldık masallh senınde 23 olcak yaklasıyo dogumlar :)))) 100den dustum ben sayılı gunler kaldı annelıge ramak kaldı hayrlısıyla ınsllhhalımız bole olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?