2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm drum ınatla yapma asagı ınmesınler dedı ben 25 e 26 ya kadar cok hafıftım ama sımdı oturamıorum bıle tas gubu oluyor keske yatsaydım ınan sımdı cok agırlastım bırının kafası cok asagıda bıde benden tavsıye magnormu ve progstronu bırakmayın benm drum bıraktrmadı magnorm cıdden cok cok rahatkatıor dıkkat wdın cok oturmayın bız ıkızız ve rıskımız coo 32 yı gecmek cok onemlı

cok sgl cnm ya moral oldun..
peki ne kadar surmustu snn? 4.aya kadar diye anladim
bn 10gun sonra işe gitmek zorundayim.
Benim 2 ay kadar sürdü canım rapor aldım yattım evde ki hala yatıyorum çalışmıyorum raporumu uzatıyorum. Ben 6 yıldan sonra elde ettiğim için bu bebekleri yolu yarılamışım birsey olsun istemiyorum çalışmaya korkuyorum

Ben ev işi falan yapmıyorum Can'ım ama hergün 25 km araç kullanıyorum.1.sınıf okutuyorum.eve 3te geliyorum.haliyle yatamıyorum.umarım bebişlerim iyidir

Içini ferah tut Rabbim korur minnoşlarımızı
Ben yapıyorum kimsem yok gündelikçi de beğenmiyorum üstünden yapıp gidiyorlar
Ben dinlene dinlene daha iyi yapıyorum 1 saat ayaktaysam 2 saat dinleniyorum
Zaten birkaç iş yapsam gün bitiyor bazen onu da Yapmıyorum sadece yemek

Bnada onu verdi ondan sonra yine oldum ben. Hamilelikten once benimde vardi kroniklesmis 3 ay yogun antibiyotik tedvsi gormustum o bile duzeltmedi. Hamile olmasam takmcm ama bebeklrme bse olck dye korkuyorum
Allah korusunn hayırlısıyla saglikla kucagımıza alalım Insallah.Içebiliyorsanız bol su için.doktor bana oyle demişti.

cnm snn progesteron diye bahsettigin ignesi mi habi mi?

Merhaba kızlar.
Bugün hemogram için devlet hastanesine geldim.
Muayene de etti.bir sorun görmedi çok şükür.
Ama sağ böbreğimde idrar toplanması gördü ve bana da gösterdi.baskı olmuş bu böbreğe Dedi.artık hep sola yatacaksın Dedi.tahlil sonuçları çıkınca görüşelim yine Dedi.inşallah güzel şeyler söyler

Cnm benimde sag bobrekte buyume varmis banada sola yat bol su ic dedi

Sana da geçmiş olsun Canım kendi doktorum ne diyecek bakalım.5kasımda randevum.
demir ilacı içmeme rağmen kansız çıktım.oligofer günde iki şişeye çıktı :)
bu ilaclari ne zmndan beri kullaniyosunuz,bn sadece folik asit aliyorum elevit omega yada kan ilaclari vs diyen cok ama bnm henuz vermedi onlari..haftası mi var acaba?

Banada demisl erdide ben sirkenin kokusuna dayanamadigim icin yapamadim sen yapabiliyosan yap cnm normaldede sirke kullanamam ben
valla canm bnım peynır kesıgı akıntı normale dondu bugun tekrar test yaptrmaya gıdıcem gcmısmı dıe bakalım demıstı kasıntmda durdu cok sukur sırkyı yapmadım benımde mıdem bulanır sırkeden kokusu acayıp carbıyo normaldede

o tek toz galıba cabuk gecırıyo ama gectı dıe salmayalım dıkkt delım ayyy 27 haftaya geldık masallh senınde 23 olcak yaklasıyo dogumlar :)))) 100den dustum ben sayılı gunler kaldı annelıge ramak kaldı hayrlısıyla ınsllhhalımız bole olcak

Evet tam 1 ay var aramizda arkandan geliyorum :) 100den dusmussun bide bebislerde erken gelirse aralik sonu dogurursun belki sen. Gerci aralik sonuda snn icin erken bi tarih degil 20 gun erken dogsalar bise olmaz zaten. Ekim ayini bitirdik nerdeyse :)

sanrm canım bende öyle hıssedıyom ya aralık sonu yada yılbası gecıyo ıcımden ozmnda baya ılerlemıs oluruz senınkıde subat felan galıba sonları galıba ınsllh hyrla dogsunlar bu ay nst var artk sancım cıkar bence cunku ara ara hıssedıyoru kasılmalar olsn yalancı sancılr olsn ama ınsllh yanlıs hısedıyorumdur ekım bıtıyo kasım gelıo yılı bıtırdık cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…