- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.541
Benim subat 27 senin ocak 27 :) bende kendim icin ocak sonu subat basi gibi geliyo subat ortasini bulmaz gibi dusunuyorumda hissim ocaktan yana bu arada bende ocak dogumluyum:) keske o kadar bekleselerde o zamana raziyim bensanrm canım bende öyle hıssedıyom ya aralık sonu yada yılbası gecıyo ıcımden ozmnda baya ılerlemıs oluruz senınkıde subat felan galıba sonları galıba ınsllh hyrla dogsunlar bu ay nst var artk sancım cıkar bence cunku ara ara hıssedıyoru kasılmalar olsn yalancı sancılr olsn ama ınsllh yanlıs hısedıyorumdur ekım bıtıyo kasım gelıo yılı bıtırdık cok sukur
ınsllh canım keske bekleseler benımde kasım 1 ama cok erken gunlerınde dogsunlar yeter bıze kız nasıl denk herseyımız 27 27 :)Benim subat 27 senin ocak 27 :) bende kendim icin ocak sonu subat basi gibi geliyo subat ortasini bulmaz gibi dusunuyorumda hissim ocaktan yana bu arada bende ocak dogumluyum:) keske o kadar bekleselerde o zamana raziyim ben
amın sanada en kısa zamnda canım hyrlıssıyla ınsllh kalbnı ferah tut canım benımÖyle canm yapılacak hiç birşey yok cok zor lütfen sizler dikkat edin ikizlerde riskler doğurana kadar devam ediyor.Rabbim sizlere kucağınıza almayi nasip etsin
Evetttttt :) sen bana yok gostericeksin nasil oluyo diye. Bende simdi kiyafetleri yikiyorummmm kizinkileri yikadim utuledim. Oglaninkilere gectim. Sonrada örme olanlar var. Odamin seklini degistik bu hafta besigi sokabilmek icin. Odamida bi guzel yerlestrdim bebislere yer actik. Kizinkiler utulendi yerlestirildi bile yerlerine bu bebek detrjanlari cok guzel kokuyo ya onlarin dolabi acinca mis gbi kokuyo kiyafetleri :)ınsllh canım keske bekleseler benımde kasım 1 ama cok erken gunlerınde dogsunlar yeter bıze kız nasıl denk herseyımız 27 27 :)
Bizimki komik. Esim yilbasi gecesi tam 12de sezeryan ol televizyonculari cagiracagim diyor. YILIN ILK IKIZLERI :))). Bende dogumgunum olsun diyorum ocak 3. Bakalim ins. Bekleriz o kadarınsllh canım keske bekleseler benımde kasım 1 ama cok erken gunlerınde dogsunlar yeter bıze kız nasıl denk herseyımız 27 27 :)
Merhaba kızlar.
Bugün hemogram için devlet hastanesine geldim.
Muayene de etti.bir sorun görmedi çok şükür.
Ama sağ böbreğimde idrar toplanması gördü ve bana da gösterdi.baskı olmuş bu böbreğe Dedi.artık hep sola yatacaksın Dedi.tahlil sonuçları çıkınca görüşelim yine Dedi.inşallah güzel şeyler söyler
Son dönemde oluyor mu Can'ım ben hiç duymadığım için çok endişelendim.canım aynı haftadayız
sık idarara çıkıyor musun
normalde gece uyanmam ama 2 kez kalkmassam olmuyor bu yüzden de uykum kaçıyor
son dönem olduğunu biliyorum ama erken değil mi normal mi ki?
Son dönemde oluyor mu Can'ım ben hiç duymadığım için çok endişelendim.
Gece uyanmıyorum ama gündüz sık gidiyorum.2,5 -3 lt su içiyorum
Bakalım artık ikiz hamilelikler biraz zorlu oluyor malesef.sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.çok içtiğim içindir diyorum bu ara ama sıkışınca fena sıkıştırıyor
evet canım son haftalar saatte 1 bile olur diyorlar çocuklar kocaman olunca mesaneye yer kalmıyormuş az bişi bile çıkmaya sebep oluyormuş ama bizze erken daha diye düşündüm
aynen canm evde sankı bebek var gbı dolabı acınca o koku valla misss gibi kokuyoEvetttttt :) sen bana yok gostericeksin nasil oluyo diye. Bende simdi kiyafetleri yikiyorummmm kizinkileri yikadim utuledim. Oglaninkilere gectim. Sonrada örme olanlar var. Odamin seklini degistik bu hafta besigi sokabilmek icin. Odamida bi guzel yerlestrdim bebislere yer actik. Kizinkiler utulendi yerlestirildi bile yerlerine bu bebek detrjanlari cok guzel kokuyo ya onlarin dolabi acinca mis gbi kokuyo kiyafetleri :)
aynıyız senınle hemn hemn yılın ılk ıkızlerı aslında mantıklı bılıyomusun ne guzel yılbası bebıslerı olsunlar gercı tam dogmadıkları ıcın yıla kalmıycak gıbıyız :)Bizimki komik. Esim yilbasi gecesi tam 12de sezeryan ol televizyonculari cagiracagim diyor. YILIN ILK IKIZLERI :))). Bende dogumgunum olsun diyorum ocak 3. Bakalim ins. Bekleriz o kadar
ayyy bakalım burdan kım yılın ılk ıkızını dunyaya getrcek tecrube edınırız hemn bırbırmızden valla ne guzel olurrrrrBizimki komik. Esim yilbasi gecesi tam 12de sezeryan ol televizyonculari cagiracagim diyor. YILIN ILK IKIZLERI :))). Bende dogumgunum olsun diyorum ocak 3. Bakalim ins. Bekleriz o kadar
ayyyy erken bı annemız varmıssss hadı hyrlısı olsun bakalı m valla ben herseyımı hazrladım a dan z ye hepsı tamam ınsllh saglıcakla canım göbiş buyudumu cokmu buyyuk benım göbüşü gören şok oluyo tek bebek gıbı 5 aylıkmı dıolar valla :) hyrlı dogumlar olsun canım saglıcakla ınsllhKızlar ıns son zmanalarına kadar beklerler ama 40 hafta uzerınden hesaplamayın kesınlıkle ıkızler 37 yı gordum muııı masallah dıyın valla benm hıcbırseyım yoktu sımdı 34 oluyoruz ınanın kasık agrısı dıgum sancıları basladı 36 yı falan gectım 35 olsam razıyım ınanınkı drum bu saatten sınra rısk yok desede ınsan korkuyor
Ayyy cok buyudu cnm ama bu haftakarda ıı kılo alıyor sıpalar cok ıyı yaomıssın herseyı hazırlayarak cnmayyyy erken bı annemız varmıssss hadı hyrlısı olsun bakalı m valla ben herseyımı hazrladım a dan z ye hepsı tamam ınsllh saglıcakla canım göbiş buyudumu cokmu buyyuk benım göbüşü gören şok oluyo tek bebek gıbı 5 aylıkmı dıolar valla :) hyrlı dogumlar olsun canım saglıcakla ınsllh
canim 40 hafta gibi bi hayalimiz yok zatenki. Hedef 36 o da gorursek ins.Kızlar ıns son zmanalarına kadar beklerler ama 40 hafta uzerınden hesaplamayın kesınlıkle ıkızler 37 yı gordum muııı masallah dıyın valla benm hıcbırseyım yoktu sımdı 34 oluyoruz ınanın kasık agrısı dıgum sancıları basladı 36 yı falan gectım 35 olsam razıyım ınanınkı drum bu saatten sınra rısk yok desede ınsan korkuyor
Doktora anlatti esim hayalini adamin hosuna gitti reklami olacak diye :))) cildirmis bunlar yahuu :))yılın ikizlerini dogurana cumhurbaskanı gelirmi acep meraklandım simdi kafamda deli sorular oldu biri bana dur desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?