2017 de İkiz Annesi Olucaklar

ayyy bakalım burdan kım yılın ılk ıkızını dunyaya getrcek tecrube edınırız hemn bırbırmızden valla ne guzel olurrrrr
Tek bebekte 37yi zor beklemistim. Oglum iri bi bebekti ki kizlarim da onden gidiyor simdiden zorluyor walla 30dan sonrasini dusunmk istemiyorum

Slm kızlar bende ikiz annesi olucam kısmetse ara sıra okuyorum sizi çalıştığım için pek yazamiyorim bu hafta ewdeydim 9+4 deyi kanamam oldu biraz çok sukur durdu siz baya ilerlemissiniz maşallah tek yumurta ikizi olucak benimkisi hem heyecan korku sevinç merak hepsi bir arada :)

Mrb canim hosgeldin.bende bgn katildim buraya..tecrubeliler var bizden baya faydalaniriz insallah hayirli olsun bebislerin cnm

Sağol canım seninde hayırlı olsun inş sağlıcakla alalım kucağıniza senin belli mi canım tek yumurta mı çift yumurta mi
Amin canim iki kese var ama sormayi unuttum doktora nasil oluyo diye..once tek kese idi sonraki hafta 2 kese oldu.doktor dedi gorememis de olabilirz sonradan bolunmus de olabilir..nasil anlasiyo acaaba

Amin canim iki kese var ama sormayi unuttum doktora nasil oluyo diye..once tek kese idi sonraki hafta 2 kese oldu.doktor dedi gorememis de olabilirz sonradan bolunmus de olabilir..nasil anlasiyo acaaba
Canım benim de ilk tek keseydi Dr tek yumurta dedi daha sonra ince bir zarla keseler ayrıldı ama hala tek yumurta

İlk gittiğin tek kesede iki bebek gorundiyse tek yumurtadir benim bir tane kese iki tane kalp atışı vardı sonra ins keseler ayrılır dedi bir hafta sonra keseler ayrıldı çok sukur

İkiz anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz benim tek yumurta devlet hastanesi sorumluluğu almıyor araştırma hastanesine ve ayrıca özele gidiyorum kafam çok karışık ikiz olduğu için özelde istiyorum ama bi yandan korkuyorum araştırma hastanesi daha mı iyi olur diye fikirlerinize ihtiyacım var

canım aynı haftadayız
sık idarara çıkıyor musun
normalde gece uyanmam ama 2 kez kalkmassam olmuyor bu yüzden de uykum kaçıyor
son dönem olduğunu biliyorum ama erken değil mi normal mi ki?
Canim ben de geceleri en az iki kez cıkıyorum.Dikkat ettim akşamları su icersem oluyor.

Ben de üniversite hastanesine gidiyorum ayrıca bazen acil durumlarda gittiğim özel doktorum var. Ama Üniversitede doğum düşünüyorum. Burda perinotoloji bölümüde var erken doğum olursa daha iyi diye düşünüyorum.

Ne ballisiniz Allah kucağınıza versin sağ salim kızlar, ikiz hayalim di de nasip olmadı :)

Canim ben de geceleri en az iki kez cıkıyorum.Dikkat ettim akşamları su icersem oluyor.

canım dün gece denedim onu 1 kez kalktım oh mis 6 7 saat uyanmadım boğazım kuruyor ama gündüz içtiğin çok su yeterli oluyordur umarım.
bu arada bir akıntım var birkaç gündür sarı pembe arası ama koyu sarı gibi de
acaba pembe mi diye endişeleniyorum sende oluyor mu bu sıra
randevuma 2 hafta var daha

İlk gittiğin tek kesede iki bebek gorundiyse tek yumurtadir benim bir tane kese iki tane kalp atışı vardı sonra ins keseler ayrılır dedi bir hafta sonra keseler ayrıldı çok sukur
Canim ilk keseyi gormeye gittigim de kese olusmustu tek olarak.bebisler yoktu henuz erken haftaya gel dedi bebegi gormek icin.haftaya gittigimde 2 kese 2 bebek vardi.anlamadim acaba benim de tek yumurta miydi da keseler sonradan ayrildi

Bende de akıntı var canım.Beyaz bazen de açık sarımsı oluyor. Bu aralar akıntı olurmuş normalmiş

Anladım canım bende artık Dr ne derse onu yapıcam bi tanede oğlum var yanımda olmasını istediğim için özelde olsun istiyordum

Mrb canim ben sayfaya yeni uye oldum da mesajlari okurken sana denk geldim.ben de ankara dayim.ulker hanim.a onceden gitmistim ben de..simdi nasipse ikizlerime hamileyim 8 haftalik.yenimahallede oturuyorum
Lina var.ozel
Orda mine.hanim a.gidiyorum.bazen de tahliller icin zubeyde hanim a..sen hangi doktora gidiyosun canim.bebislerin nasil.ne kadarlik oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…