- 27 Mayıs 2016
- 307
- 484
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.561
Tek bebekte 37yi zor beklemistim. Oglum iri bi bebekti ki kizlarim da onden gidiyor simdiden zorluyor walla 30dan sonrasini dusunmk istemiyorumayyy bakalım burdan kım yılın ılk ıkızını dunyaya getrcek tecrube edınırız hemn bırbırmızden valla ne guzel olurrrrr
Valla zor oluyormus suan evde yatırıum ama sancım var :) ıdare edıp gıdıoruz bakalımTek bebekte 37yi zor beklemistim. Oglum iri bi bebekti ki kizlarim da onden gidiyor simdiden zorluyor walla 30dan sonrasini dusunmk istemiyorum
SIk disini az kalmis. Riski atlatmissin masallah. Eltim gecen sene 33+4 de 3er kg dogurdu masallah darisi bizlereValla zor oluyormus suan evde yatırıum ama sancım var :) ıdare edıp gıdıoruz bakalım
Mrb canim hosgeldin.bende bgn katildim buraya..tecrubeliler var bizden baya faydalaniriz insallahSlm kızlar bende ikiz annesi olucam kısmetse ara sıra okuyorum sizi çalıştığım için pek yazamiyorim bu hafta ewdeydim 9+4 deyi kanamam oldu biraz çok sukur durdu siz baya ilerlemissiniz maşallah tek yumurta ikizi olucak benimkisi hem heyecan korku sevinç merak hepsi bir arada :)
Sağol canım seninde hayırlı olsun inş sağlıcakla alalım kucağıniza senin belli mi canım tek yumurta mı çift yumurta miMrb canim hosgeldin.bende bgn katildim buraya..tecrubeliler var bizden baya faydalaniriz insallahhayirli olsun bebislerin cnm
Amin canim iki kese var ama sormayi unuttum doktora nasil oluyo diye..once tek kese idi sonraki hafta 2 kese oldu.doktor dedi gorememis de olabilirz sonradan bolunmus de olabilir..nasil anlasiyo acaabaSağol canım seninde hayırlı olsun inş sağlıcakla alalım kucağıniza senin belli mi canım tek yumurta mı çift yumurta mi
Canım benim de ilk tek keseydi Dr tek yumurta dedi daha sonra ince bir zarla keseler ayrıldı ama hala tek yumurtaAmin canim iki kese var ama sormayi unuttum doktora nasil oluyo diye..once tek kese idi sonraki hafta 2 kese oldu.doktor dedi gorememis de olabilirz sonradan bolunmus de olabilir..nasil anlasiyo acaaba
İlk gittiğin tek kesede iki bebek gorundiyse tek yumurtadir benim bir tane kese iki tane kalp atışı vardı sonra ins keseler ayrılır dedi bir hafta sonra keseler ayrıldı çok sukurAmin canim iki kese var ama sormayi unuttum doktora nasil oluyo diye..once tek kese idi sonraki hafta 2 kese oldu.doktor dedi gorememis de olabilirz sonradan bolunmus de olabilir..nasil anlasiyo acaaba
Canim ben de geceleri en az iki kez cıkıyorum.Dikkat ettim akşamları su icersem oluyor.canım aynı haftadayız
sık idarara çıkıyor musun
normalde gece uyanmam ama 2 kez kalkmassam olmuyor bu yüzden de uykum kaçıyor
son dönem olduğunu biliyorum ama erken değil mi normal mi ki?
Ben de üniversite hastanesine gidiyorum ayrıca bazen acil durumlarda gittiğim özel doktorum var. Ama Üniversitede doğum düşünüyorum. Burda perinotoloji bölümüde var erken doğum olursa daha iyi diye düşünüyorum.İkiz anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz benim tek yumurta devlet hastanesi sorumluluğu almıyor araştırma hastanesine ve ayrıca özele gidiyorum kafam çok karışık ikiz olduğu için özelde istiyorum ama bi yandan korkuyorum araştırma hastanesi daha mı iyi olur diye fikirlerinize ihtiyacım var
Canim ben de geceleri en az iki kez cıkıyorum.Dikkat ettim akşamları su icersem oluyor.
Canim ilk keseyi gormeye gittigim de kese olusmustu tek olarak.bebisler yoktu henuz erken haftaya gel dedi bebegi gormek icin.haftaya gittigimde 2 kese 2 bebek vardi.anlamadim acaba benim de tek yumurta miydi da keseler sonradan ayrildiİlk gittiğin tek kesede iki bebek gorundiyse tek yumurtadir benim bir tane kese iki tane kalp atışı vardı sonra ins keseler ayrılır dedi bir hafta sonra keseler ayrıldı çok sukur
Bende de akıntı var canım.Beyaz bazen de açık sarımsı oluyor. Bu aralar akıntı olurmuş normalmişcanım dün gece denedim onu 1 kez kalktım oh mis 6 7 saat uyanmadım boğazım kuruyor ama gündüz içtiğin çok su yeterli oluyordur umarım.
bu arada bir akıntım var birkaç gündür sarı pembe arası ama koyu sarı gibi de
acaba pembe mi diye endişeleniyorum sende oluyor mu bu sıra
randevuma 2 hafta var daha
Anladım canım bende artık Dr ne derse onu yapıcam bi tanede oğlum var yanımda olmasını istediğim için özelde olsun istiyordumBen de üniversite hastanesine gidiyorum ayrıca bazen acil durumlarda gittiğim özel doktorum var. Ama Üniversitede doğum düşünüyorum. Burda perinotoloji bölümüde var erken doğum olursa daha iyi diye düşünüyorum.
Mrb canim ben sayfaya yeni uye oldum da mesajlari okurken sana denk geldim.ben de ankara dayim.ulker hanim.a onceden gitmistim ben de..simdi nasipse ikizlerime hamileyim 8 haftalik.yenimahallede oturuyorumMerhaba kızlar. ben de henüz dün öğrendim ikiz annesi olacağımı. 9 haftayız şu an. Yenimahalle Devlet Hazstanesinde oldum muayenemi, Ülker Hanıma. Çok iyi bir hoca, devlet hastanesinden beklenene göre gerçekten ilgili. ama benim takibime orda devam etmemin uygun olmayacağını söyledi. Üniversite Hastanesi ya da özel'e git dedi. Riskli gebelik grubuna giriyormuş çoğul gebelikler. İlk hamileliğimde takibimi ve doğumumu Sincan Lokman Hekim'de yaptım. O zamanlar Aylin Totan vardı orada. Aylin hanım da özel muayenehane açmış. Şimdi ne yapacağıma karar veremedim. Ankara'da bildiğiniz ya da önerebileceğiniz bir yer var mı?
Mrb cnm birsey sorucam bebeklerinin ağırlığını biliyormusun ne kadar olduğunu?Cnm benimde sag bobrekte buyume varmis banada sola yat bol su ic dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?