- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.581
Oglum 420 kizim 390di en son.Mrb cnm birsey sorucam bebeklerinin ağırlığını biliyormusun ne kadar olduğunu?
canım ince zarla ayrıldığını ne zaman öğrendin?Canım benim de ilk tek keseydi Dr tek yumurta dedi daha sonra ince bir zarla keseler ayrıldı ama hala tek yumurta
Maşallah güzel. Benimki biri 437 biri 360. Seninkilere göre zayıf ama. Toplamda da 8 kg aldım daha çok yemem lazım demekkiOglum 420 kizim 390di en son.
Ben 3 kilo aldim canim toplamda. Kizim ogluma gore biraz kucuk ama iyiler ya. Cok yemekle alakasi yok onun benceMaşallah güzel. Benimki biri 437 biri 360. Seninkilere göre zayıf ama. Toplamda da 8 kg aldım daha çok yemem lazım demekki
Haftalarimiz ayni sayilir. Benimde oyle alta vuruyo cikcak saniyorum doktorada gittin pozisyonuyla alakali dedi kizin ayaklari asagida oldugu icin oyle vuruyomus oglumda mideme dogru vuruyo onunda ayaklar yukarda. Pozisyonla alakali o dedi. Gece bile bi uyaniyorum kiz tekme atiyo alta cikcak saniyorum konusuyorum biraz geciyo sonra sanki ilgi bekliyolar :)Kizlar bende 22+4 oldm ya benm kac gundr alt tarafa vajinaya baski oluyr sanki bebkler oraya dogru vuryor ve bende acayip kokruyrm bu nedir acaba acilmami oluyor diye odum kopuyr artk sosyal hayat yok bende korkudan hic bise yapamiyrum sizler nasl geciriyosunuz bide vitamin ilaci kullaniyomusnz ben vitamin kullanmiyrm hala folbiol kullanyrm bana onerecgnz vitamn ilaci varmi balk yagi kullaniymsnz bide benm bebkler biri 2 hafta geride kilosu suyuda az acaba vitamin kullanmadgm icinmi kilolari azdir
Gidicegim yerlere gidiyorum yani hamileyim diye kisitladigim bise olmadi simdiye kadar. Vitamin verdi evet ama duzenli kullandgm soylenemez. Benimde kanamam oldu diye gitmistim iltihaptanmis o ara sormustum pozisyonla alakali dedi ondan oyle vuruyolarmis. Ne biliyim simdilik iyi gidiyoda agirlasiyorum sanki hissediyorumAyy canm insallah oyledir rahattlattn beni biraz ama ben ck tedirgnm surekli ultrasnada girmek istemiyrm ama gercekten cok korkuyrm benm her ikiside altta vuruyor sanki cikti cikacaklar rahm agzi ck korkutyr beni su riskli haftaalri bi atlatsak rahatliycam sen neler yapiysn sosyal hayatn aynen devammi yoksa surekli evde dinleniymsun rahat oturabiliyomsn ben oturmaktan bile korkuyrm bide canm vitamn kullaniynmu
Evet canim benimde oyle bizim yememizle alakali degil bende 3 kilo aldim benimde oglum 420 kizim 390bebeklerin kg sizin yemek yemenizle alakli değilki ben 4 kg aldim şuanda kadar 21 haftadauiz oglum 457 kizim 425
sende kılo almıyosun canm bak benım gbı ama ben bır ayda 5 kılo aldım sanırım en son 58 idim sımdı 63 bır ayda ıyı galıba bebısler ıyı olsunda kılo verırız ama dıkkt sart :)Evet canim benimde oyle bizim yememizle alakali degil bende 3 kilo aldim benimde oglum 420 kizim 390
hos geldın canım rabbım saglıcakla kurtarsın hepımızı ınsllh kucakta gormeyı nasıp eylesın olmayanlara tez zamnda versın rabbım benımde normal yolla 6 yasında bı kızım var bıde ıkız kızlar bız baya astık artk dogum heycanı sardı :)Merhaba arkadaşlar Allah hayirla sağlıkla Evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin inşaallah . bende tüp bebek ile ikiz gebe olduğumu yeni öğrendim. Mutluluk sarhosuyum
Bebisler buyudukce bizim kilolar artiyo :) olsun aynen saglikli olsunlarda gerisi onemli degl :)sende kılo almıyosun canm bak benım gbı ama ben bır ayda 5 kılo aldım sanırım en son 58 idim sımdı 63 bır ayda ıyı galıba bebısler ıyı olsunda kılo verırız ama dıkkt sart :)
Hosbuldum Allah bağışlasın amin Rabbim dileyen herkese tattirsin inşaallah evet maaşallah siz baya yüzüp yüzüp kuyruğa yaklasmissiniz darısı bizlerin başına sağlıkla olsunda kız erkek hepsi evlat ben merakla bekliyorum cinsiyetlerini öğreneceğim zamanıhos geldın canım rabbım saglıcakla kurtarsın hepımızı ınsllh kucakta gormeyı nasıp eylesın olmayanlara tez zamnda versın rabbım benımde normal yolla 6 yasında bı kızım var bıde ıkız kızlar bız baya astık artk dogum heycanı sardı :)
Kaçıncı haftadan itibaren kilo aldın Can'ım.ben bulantılar sebebiyle verdiğim kiloların üstüne 2 kilo aldım.55ten 53e düşmüştüm, şimdi 57kiloyum ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.Bebisler buyudukce bizim kilolar artiyo :) olsun aynen saglikli olsunlarda gerisi onemli degl :)
alırsın bu aydan snra canım bende oyleydım bu ay bsladık almaya kıloyu bulantıdan bende 65 ten 57ye dustum baya kalddım 57de ama son bır ayda 5 kılo almıs bulunuyorum :)Kaçıncı haftadan itibaren kilo aldın Can'ım.ben bulantılar sebebiyle verdiğim kiloların üstüne 2 kilo aldım.55ten 53e düşmüştüm, şimdi 57kiloyum ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.
Ben kilo vermedim hic basladigimdan beri 1 kiloyla devam ettim 3 aya kadar 4.ayda 1 kilo daha aldim bu ay bi kilo daha.Kaçıncı haftadan itibaren kilo aldın Can'ım.ben bulantılar sebebiyle verdiğim kiloların üstüne 2 kilo aldım.55ten 53e düşmüştüm, şimdi 57kiloyum ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?