2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Rabbim korusun inşaallah atlatirsin canım yarın yaz mutlaka geçmiş gitmiş olsun şimdiden

Slm kızlar kılolarınıza takılmayun bu haftadayım ıkız hamılede 8jıko almıs bulunmaktayım ama bebeklerımın kılou maşallahı var :) ama benm yalancı sancılar basladı malesef nstden geldık sımdı yıne

Mrb herkese senelerdir kk ya girmiyorum. İkiz hamilesiyim bu vesileyle grdim. Şuan 23.haftam ama çok kötüyüm çok ağırlaştım. Sanki son ayımdaymşm gibi.. kızıma hamileyken hiç böyle sıkıntı yaşamamştm. Çok zorlanıyorum hiç bi işimi yapamıyorum. Bu nasıl bi hamilelik ya :'(

maaşallah inşallah o haftaları görürüz bizde :)

maaşallah inşallah o haftaları görürüz bizde :)
Gorursunuz kızlar yatın kalkmayın cok yormayın kendınızı bız 34 olduk buası hemen 35 yazıoo artılarda cok sukur bugunlere gelırmıyom dıe korkudan oluyordum ama sukur geldık ılk baslarda cok ytmadım ben ama 26 da falan sancılarım basladı fena drum bıle yatmazsan dogurursun dedı bende hıc kalkmıorum yatıorum hep sızde yatın kızlar ıyı hıssedebılırsınz kendınız ama rahıme agır gelıor ıkı bebek ıster ıstemez benı dogum heycanı bebeklerımın heycanı sardı ama cok fena herseyımz hazır

haklısın cnm
tedavi ile olduğu için başından beri yatıyorum bende ama işlerimi kendm hallediyorum ailemle aynı şehirde olmadığı için.
25 26da tüm işleri bitirip yatmayı planlıyorum ondan sonra birçok şeyi hallettim sadece yıkayıp ütülemeyi yapıcam inşallah
olumlu düşünelim olumlu olsun 36 37 leri görelim inşallah

canım ınsllh bısey cıkmaz benımde oyle agrım oluyo ama gıtmedım valla sancı cıkıyo dıyınce korkudan gıtmedım sende ınsllh bısey cıkmaz rabbım gunnune ulastrsın ınsllh

ay masallh sana canım en assa 37 haftada sezeryanla alıyolrmıs ıkı haftan kalmıs bebıslere ulasmaya canım artk musaıt oldukca tecrubelendırırsın bızı ayyy ne guzel hyrlısı olsun ınsllh

oyyy oyy doguma az kalmıs hyrlısı olsun ınsllhhhhhh rabbım gunune ulastrsın darısı bıze hyrlısyla

rabbım hyrlı dogumlar versın canım ıkız olunca eeee agırlascaz tabı dıkkt et zorlama kendını bı kızdan snra ıkızler benım gıbı :)

canım genelde ozel tercıh edıyoz ama devlete arastrmaya hıc gıtmedım devlete bı defa gıttım ondada ultrasyonlarımız ıyı degıl özele gıtmenız daha ıyı dedı doktr ne alakaysa anlamadm ama basından berı özeldeyım hep ama dogumda devlet dusunuyom bakalım hyrlısı artk

Bu arada facedeki ikiz hamileliği gruplarına kaç defa istek yolladm bi türlü kabul edilmedim. Bende buraya gelfim onlarada çok kızdım

Kızlaf bu arada aynı anda tup bebek yapan arkadasım 34 de tam dogum yaptu ve on saat kuvezde kaldılar solunm sıkıntısı falan yasamadılar cok sukur sımdı yanında cok korkmayın ıkızlerde 32 den sonra tehlıke gıdıor demıstı dr um ıns sızlerde hayırlı zmaanlarda dogum yaprsknz

masallhhh ay canım darısı bızlere ınsllh valla korku oluyo hele su cıger gelıstrıcı felan dıolar ya bence gerek yok ama ne bılem kafam karısık yaptırsam mı acaba sen yaptıdınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…