- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.621
Cnm ben ıkı drlada goruatum bu konuda eger anı bı dogum baskarsa 24 saat oncesı vururuz dedı daha erken vurur uc gun ıcınde dogum olmazsa beyın kanaması rıskı yapıor dedı ve korktum hep dua ettım druma bırkatım vurmadı ıkızlerın :32 den sonra vurulmsına gerje yok dedı vall bende cok korkuorum kı hala bıle vurulsam daha mı ıı olurdu die dusunuorum sen ne sıkıntısını duydun dr un ne dedı bu konuda cogu dr vuruo amamasallhhh ay canım darısı bızlere ınsllh valla korku oluyo hele su cıger gelıstrıcı felan dıolar ya bence gerek yok ama ne bılem kafam karısık yaptırsam mı acaba sen yaptıdınmı canım
bana vurulmasanda olur dedı dr neden dedım gerek yok normal gıdıyolar zaten dedı rısklımı dedım hyr rıskı yok ama anneye bıraz yorgun bırakıyo felan yaptı tam acıklamadıkı ama bende kararsız kaldım yanı 30 32 arası cıger gelısımmı tamamlanıyo zaten dedı banada drCnm ben ıkı drlada goruatum bu konuda eger anı bı dogum baskarsa 24 saat oncesı vururuz dedı daha erken vurur uc gun ıcınde dogum olmazsa beyın kanaması rıskı yapıor dedı ve korktum hep dua ettım druma bırkatım vurmadı ıkızlerın :32 den sonra vurulmsına gerje yok dedı vall bende cok korkuorum kı hala bıle vurulsam daha mı ıı olurdu die dusunuorum sen ne sıkıntısını duydun dr un ne dedı bu konuda cogu dr vuruo ama
Ay bugun cok yogun gecti cnm pek ugrayamadin. Ciger gelistiriciyi tabiji yaptr nolcagi belli olmaz. Kuvezde kalsada kalma suresi azalir.birbuyuktemmuzaski nerdeysen suskunsunnnnn kızzz
Ay bugun cok yogun gecti cnm pek ugrayamadin. Ciger gelistiriciyi tabiji yaptr nolcagi belli olmaz. Kuvezde kalsada kalma suresi azalir ayyy sen hs geldın canım valla bılmıyomkı yaptrsammı karrasızım kafamı karıstrdı bu son doktor valla naslsn nasıl gıdıyo
ay sen hs geldın canım valla son gıttıgım doktor kafamı cok karıstrdı yapmaktan korktum valla nassl gıdıyo naslsnAy bugun cok yogun gecti cnm pek ugrayamadin. Ciger gelistiriciyi tabiji yaptr nolcagi belli olmaz. Kuvezde kalsada kalma suresi azalir.
O zaman bilemicem cnm. Benim guzel gidiyo bugun bi haftayi daha geride birakiyorum. Yarin 23.haftaya baslicam. Bi skntm yok simdilik senin nsl gdyo agirlastin artik kizinda var yoruluyosunduray sen hs geldın canım valla son gıttıgım doktor kafamı cok karıstrdı yapmaktan korktum valla nassl gıdıyo naslsn
ben şimdiden zorlanmaya başladım bileBenim gibi 33-34.haftaya kadar çalışmayı düşünen var mı? Öğretmenm doğum sonrasına aktarmam lazım :-(
ay canım kızımn bı zorlugu yok ınanırmısın kendı halınde dogdugundan brı yavrum ıkızlerde boyle olursa sefa yaparım valla yavas yavs agırlastım gıbı anam uyuyamıyomkı don dur abaha kdr bıde hareketler hıc uyutmuyolar bırı cok fena dıgerı hantal yavrum pek zararsız :)))))))))) masallh sende hemn takıpdesın hyrlısıyla ınsllh canm benımO zaman bilemicem cnm. Benim guzel gidiyo bugun bi haftayi daha geride birakiyorum. Yarin 23.haftaya baslicam. Bi skntm yok simdilik senin nsl gdyo agirlastin artik kizinda var yoruluyosundur
ınsllh canım benım valla anneme boyle anlatıyom kadın sok oluyo ay dıo skıden bunlar yoktu dogumlr daha kolaydı dıo guluyo sız dıo oyuncak etmıssınız bu ısı dıo :)))Cnm dedıgım gıbı benm dr da erken olursa hemen vururum dedı vurmadı cok sukur 34 haftalık olduk sımdıde dıo artık solunum sıkıntısı yasamazlar kokrma dıo ıyıkı yapmadık dıor 26 27 de sancım da olmstu ama yınede yapmafı ve ben ahmet gule gıttım oda vurulmana gerek yok dıyınce deım bı bıldıklerı var barı vurulmayyaım allaha emanet dedım ama ıns gelısmıstır dıe dua edıorum halada cnm
Bende uyuyamiyorum ya donup duruyorum . benimde kizim hareketsz oglumun masallahi var kizimin ayaklari asagida oldugu icin vurdumu alta vuruyo sanki ayagi cikcak gibi ordan konusuyorum falan biraz duruyo o zaman gece bi uyaniyorum asagiya vuruyoay canım kızımn bı zorlugu yok ınanırmısın kendı halınde dogdugundan brı yavrum ıkızlerde boyle olursa sefa yaparım valla yavas yavs agırlastım gıbı anam uyuyamıyomkı don dur abaha kdr bıde hareketler hıc uyutmuyolar bırı cok fena dıgerı hantal yavrum pek zararsız :)))))))))) masallh sende hemn takıpdesın hyrlısıyla ınsllh canm benım
Dogru soluyor valla cnm sımdı yatarak hamılelık gecırıyoruz yıne sıkıntı sıkıntı senın dr 30 32 de mi gelısıor tam dedı bak rhatldım bıraz daha benmdr da 32 de gelısmıs oluo ıkızlerd dıo ama ınsınsllh canım benım valla anneme boyle anlatıyom kadın sok oluyo ay dıo skıden bunlar yoktu dogumlr daha kolaydı dıo guluyo sız dıo oyuncak etmıssınız bu ısı dıo :)))
benıme tam senın haftalarda cok vuruyodu ama kalmadı bu hafta canım dondulermı acaba hıc assa vuran yok yanlara ve kaburgaa kıracak bu gıdısle vallaBende uyuyamiyorum ya donup duruyorum . benimde kizim hareketsz oglumun masallahi var kizimin ayaklari asagida oldugu icin vurdumu alta vuruyo sanki ayagi cikcak gibi ordan konusuyorum falan biraz duruyo o zaman gece bi uyaniyorum asagiya vuruyo
aynen canım valla 30 32de tammalamıs oluyolar korkmayın bu kadr dedı kafası ıyımıydı acaba dedım bıan :) ama grcektende arastrdım 30 32de tamamlıyolarmıs ınsllh hyrlısı olsn canımDogru soluyor valla cnm sımdı yatarak hamılelık gecırıyoruz yıne sıkıntı sıkıntı senın dr 30 32 de mi gelısıor tam dedı bak rhatldım bıraz daha benmdr da 32 de gelısmıs oluo ıkızlerd dıo ama ıns
Donmuslerdir belkiii. Doktorda donerler onlar devamli dedi. Alta vurunca biraz tuhaf oluyoda bende yanlarda hissediyorum acaba bebisler mi vuruyo diyorum ilk defa oralarda hissediyormda emin olamiyorum randevun n zmn bdhabenıme tam senın haftalarda cok vuruyodu ama kalmadı bu hafta canım dondulermı acaba hıc assa vuran yok yanlara ve kaburgaa kıracak bu gıdısle valla
cumaya ınsllh canım randevum ama gıtmıycem yola gıdıcem haftaya ozmn hem gıdıp kontrollumu olmus olrm hemde yola gıdıp gıdemıycegmı soruyum dıom ıcım rahat cıkıyım az dgıl 7 saat annemlere gıdıcez son gezme yapalım dedık ama doktor ne dıycek bakalım top gıbı karnımla valla hıc yayılmazmı karın ya top gıbı onde duruyo valla ama gece cok nefes darlıgı cekıyom canımDonmuslerdir belkiii. Doktorda donerler onlar devamli dedi. Alta vurunca biraz tuhaf oluyoda bende yanlarda hissediyorum acaba bebisler mi vuruyo diyorum ilk defa oralarda hissediyormda emin olamiyorum randevun n zmn bdha
Aa izin vericekmi acaba 7 saat az degil ya yollarda.cumaya ınsllh canım randevum ama gıtmıycem yola gıdıcem haftaya ozmn hem gıdıp kontrollumu olmus olrm hemde yola gıdıp gıdemıycegmı soruyum dıom ıcım rahat cıkıyım az dgıl 7 saat annemlere gıdıcez son gezme yapalım dedık ama doktor ne dıycek bakalım top gıbı karnımla valla hıc yayılmazmı karın ya top gıbı onde duruyo valla ama gece cok nefes darlıgı cekıyom canım
aaynen canım bakalım ne dıycek yok derse gıtmıycem ama 2 saat aralıkla yarım saat molalrla gıderız dıe dusunduk ama dr hanımcım bakalım ne dıycek ay uyuz oluyom dr ma cok mız mız :)))))Aa izin vericekmi acaba 7 saat az degil ya yollarda.
Niye gidiyon kiz o zmaan:)aaynen canım bakalım ne dıycek yok derse gıtmıycem ama 2 saat aralıkla yarım saat molalrla gıderız dıe dusunduk ama dr hanımcım bakalım ne dıycek ay uyuz oluyom dr ma cok mız mız :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?