2017 de İkiz Annesi Olucaklar

günaydın ikiz anneleri

ben cumartesi günü kontrole gittim, benim ponçiklerin boyu birinin 18,36 diğerininin ki ise 18,66 idi , doktorum 12.haftada ayrıntılı ultrason ile bakacağız dedi, sizler ne zaman girdiniz, bana bilgi verebilir misiniz

gunaydın canım masallh ıkızler baya cogalıyo ben 20ncı haftamda detaylı ultrasyon oldm benım doktr ozmn herseylerı gelısmıs tam oluyo dedı 12 haftada normal kontrllerıme gıdıyodum

günaydın canım nasılsın? ben de aranıza katıldım. benimkiler tek yumurta ikizleri yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. tek yumurta ikizi olduklarından bana normal testler yapılamıyormuş acil perinatalog bulmam gerekecek.

bende 33-34 haftaya kadar çalışmam gerekiyor, birde 32.haftamda çok önemli bir sınavım var, nasıl olacak bilmiyorum
Allah yardmcnz olsn. Kpssye mi grceksnz?aslında benm aklımda 35.haftaya kadar çalşmk vardı ama anladmki çokmzor olacak o yüzden en azından 32ye kadar çalışıp 2hafta dahi olsa ekletmeyi düşünyom ama dayanrsam 33-34yaparm inş

Bende 20.haftada girdim

Tek yumurta oldugu icin degil ikiz oldugu icin yapilmiyo bizlerede yapilmadi yani

bizde çok düşündük eşimle hangi doktora gidelim diye ama çoğul gebelikler riskli gruba giriyor, sana tavsiyem perinataloga git, ben buldum şükür gitmeye başladım, evet bizlere normal testler yapılmayacak

gunaydın canım masallh ıkızler baya cogalıyo ben 20ncı haftamda detaylı ultrasyon oldm benım doktr ozmn herseylerı gelısmıs tam oluyo dedı 12 haftada normal kontrllerıme gıdıyodum
beni neden bu kadar erken çağırdı bilemedim, detaylı ultrasonda 12.haftada cinsiyetleri de öğrenirmiyim

yok canım KPSS sınavı değilim, işyerimde yükselme sınavı, geçen yıl çok yaklaştım olmadı, bu sene kesin gözüyle bakıyordum ama ikiz olunca zor geçecek , doktoruma sordum 32.haftamda sınavım var girebilirmiyim diye hedefimiz 37 hafta dedi, inş.girersin dedi

Allah yardmcnz olsn bende öğretmenm Allahtan az saat(20saat) ders aldm. Programım rahat. Bu durumda erkenden izne ayrılmam aslında enayilik olur. İnş 35e kadar giderim.. sizede Allah yardm etsn ama bu sene olmazsa birdahaki sefere yükselirsnz çok takmayın. Nasılsa çocuklardan sonra bi süre çalşamycaz. Sizi bilmem ben öyle... 2,5yaşına kadar evdeym sanırım. Seneye olaki çok az ders verirlrr o zaman düşünürm çalışmayı, eşimle dönüşümlü bakarız kızımıza baktğmz gbi.. inş tabi

benim çalıştığım yer sadece 6 ay ücretsiz izin veriyor onlar dünyaya gelmeden şu sınavı halletsem çok iy olacak, nasip artık, bebişlerim sağlıkla gelsinlerde

bizde çok düşündük eşimle hangi doktora gidelim diye ama çoğul gebelikler riskli gruba giriyor, sana tavsiyem perinataloga git, ben buldum şükür gitmeye başladım, evet bizlere normal testler yapılmayacak
Sen kime gidiyorsun canım İstanbulda mı doktorun?

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında perinatalog tavsiye edebilir misiniz? Tek kese ikizlerim var oldukça riskli gruptayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…