- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.641
Canim ben düşük yaptmNe oldu canım. Ben uzun zamandır bakamiyorum . Umarım kotu bisey yoktur
sıkıntı yok derse gıdem kız anamları bı gorem hzr benım koca ıstahlanmıs kacırmıyayım :)Niye gidiyon kiz o zmaan:)
bende 33-34 haftaya kadar çalışmam gerekiyor, birde 32.haftamda çok önemli bir sınavım var, nasıl olacak bilmiyorumBenim gibi 33-34.haftaya kadar çalışmayı düşünen var mı? Öğretmenm doğum sonrasına aktarmam lazım :-(
gunaydın canım masallh ıkızler baya cogalıyo ben 20ncı haftamda detaylı ultrasyon oldm benım doktr ozmn herseylerı gelısmıs tam oluyo dedı 12 haftada normal kontrllerıme gıdıyodumgünaydın ikiz anneleri
ben cumartesi günü kontrole gittim, benim ponçiklerin boyu birinin 18,36 diğerininin ki ise 18,66 idi , doktorum 12.haftada ayrıntılı ultrason ile bakacağız dedi, sizler ne zaman girdiniz, bana bilgi verebilir misiniz
günaydın canım nasılsın? ben de aranıza katıldım. benimkiler tek yumurta ikizlerigünaydın ikiz anneleri
ben cumartesi günü kontrole gittim, benim ponçiklerin boyu birinin 18,36 diğerininin ki ise 18,66 idi , doktorum 12.haftada ayrıntılı ultrason ile bakacağız dedi, sizler ne zaman girdiniz, bana bilgi verebilir misiniz
Allah yardmcnz olsn. Kpssye mi grceksnz?aslında benm aklımda 35.haftaya kadar çalşmk vardı ama anladmki çokmzor olacak o yüzden en azından 32ye kadar çalışıp 2hafta dahi olsa ekletmeyi düşünyom ama dayanrsam 33-34yaparm inşbende 33-34 haftaya kadar çalışmam gerekiyor, birde 32.haftamda çok önemli bir sınavım var, nasıl olacak bilmiyorum
İkizleri mi düşürdünüz? Allahm yardm etsn sizeCanim ben düşük yaptm
Bende 20.haftada girdimgünaydın ikiz anneleri
Tek yumurta oldugu icin degil ikiz oldugu icin yapilmiyo bizlerede yapilmadi yanigünaydın canım nasılsın? ben de aranıza katıldım. benimkiler tek yumurta ikizleriyarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. tek yumurta ikizi olduklarından bana normal testler yapılamıyormuş acil perinatalog bulmam gerekecek.
bizde çok düşündük eşimle hangi doktora gidelim diye ama çoğul gebelikler riskli gruba giriyor, sana tavsiyem perinataloga git, ben buldum şükür gitmeye başladım, evet bizlere normal testler yapılmayacakgünaydın canım nasılsın? ben de aranıza katıldım. benimkiler tek yumurta ikizleriyarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. tek yumurta ikizi olduklarından bana normal testler yapılamıyormuş acil perinatalog bulmam gerekecek.
beni neden bu kadar erken çağırdı bilemedim, detaylı ultrasonda 12.haftada cinsiyetleri de öğrenirmiyimgunaydın canım masallh ıkızler baya cogalıyo ben 20ncı haftamda detaylı ultrasyon oldm benım doktr ozmn herseylerı gelısmıs tam oluyo dedı 12 haftada normal kontrllerıme gıdıyodum
yok canım KPSS sınavı değilim, işyerimde yükselme sınavı, geçen yıl çok yaklaştım olmadı, bu sene kesin gözüyle bakıyordum ama ikiz olunca zor geçecek , doktoruma sordum 32.haftamda sınavım var girebilirmiyim diye hedefimiz 37 hafta dedi, inş.girersin dediAllah yardmcnz olsn. Kpssye mi grceksnz?aslında benm aklımda 35.haftaya kadar çalşmk vardı ama anladmki çokmzor olacak o yüzden en azından 32ye kadar çalışıp 2hafta dahi olsa ekletmeyi düşünyom ama dayanrsam 33-34yaparm inş
Gunaydinnnn. Erkenciyizzz tabi kizin okulu var dimisıkıntı yok derse gıdem kız anamları bı gorem hzr benım koca ıstahlanmıs kacırmıyayım :)
Allah yardmcnz olsn bende öğretmenm Allahtan az saat(20saat) ders aldm. Programım rahat. Bu durumda erkenden izne ayrılmam aslında enayilik olur. İnş 35e kadar giderim.. sizede Allah yardm etsn ama bu sene olmazsa birdahaki sefere yükselirsnz çok takmayın. Nasılsa çocuklardan sonra bi süre çalşamycaz. Sizi bilmem ben öyle... 2,5yaşına kadar evdeym sanırım. Seneye olaki çok az ders verirlrr o zaman düşünürm çalışmayı, eşimle dönüşümlü bakarız kızımıza baktğmz gbi.. inş tabiyok canım KPSS sınavı değilim, işyerimde yükselme sınavı, geçen yıl çok yaklaştım olmadı, bu sene kesin gözüyle bakıyordum ama ikiz olunca zor geçecek , doktoruma sordum 32.haftamda sınavım var girebilirmiyim diye hedefimiz 37 hafta dedi, inş.girersin dedi
Bna tahmin yapmisti 12de dogruda cikti ama kesin olarak 17.haftada soylemisti.beni neden bu kadar erken çağırdı bilemedim, detaylı ultrasonda 12.haftada cinsiyetleri de öğrenirmiyim
benim çalıştığım yer sadece 6 ay ücretsiz izin veriyorAllah yardmcnz olsn bende öğretmenm Allahtan az saat(20saat) ders aldm. Programım rahat. Bu durumda erkenden izne ayrılmam aslında enayilik olur. İnş 35e kadar giderim.. sizede Allah yardm etsn ama bu sene olmazsa birdahaki sefere yükselirsnz çok takmayın. Nasılsa çocuklardan sonra bi süre çalşamycaz. Sizi bilmem ben öyle... 2,5yaşına kadar evdeym sanırım. Seneye olaki çok az ders verirlrr o zaman düşünürm çalışmayı, eşimle dönüşümlü bakarız kızımıza baktğmz gbi.. inş tabi
ay inşallah, çok merak ediyorumBna tahmin yapmisti 12de dogruda cikti ama kesin olarak 17.haftada soylemisti.
Sen kime gidiyorsun canım İstanbulda mı doktorun?bizde çok düşündük eşimle hangi doktora gidelim diye ama çoğul gebelikler riskli gruba giriyor, sana tavsiyem perinataloga git, ben buldum şükür gitmeye başladım, evet bizlere normal testler yapılmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?