- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.661
evet canım İstanbul da, Avrupa yakasında maslak acıbadem prof.İbrahim bildirici perinatalog, cumartesi günü ilk defa gittim, memnun kaldımSen kime gidiyorsun canım İstanbulda mı doktorun?
Evet onu tavsiye ettiler bana ama çok uzak malesefevet canım İstanbul da, Avrupa yakasında maslak acıbadem prof.İbrahim bildirici perinatalog, cumartesi günü ilk defa gittim, memnun kaldım
Gunaydinnnn. Erkenciyizzz tabi kizin okulu var dimigunaydın aynen okulluyuz bız :) erkenden kalk hafta ıcı ay cok sıkıcı bı gun ama nedense
sdce tahmın canım net bısey demıyolr ben 20de net ogrendım ıkı kızlarımı :)beni neden bu kadar erken çağırdı bilemedim, detaylı ultrasonda 12.haftada cinsiyetleri de öğrenirmiyim
Ben de ayni durumdayım insallah o haftaları görebiliriz..Benim gibi 33-34.haftaya kadar çalışmayı düşünen var mı? Öğretmenm doğum sonrasına aktarmam lazım :-(
Amin inşallah.nasipte yokmuş zor ama yapcak hiç bişey yok çok acı.lütfen sizlerde dikkat edin kendinize saglikla alın insllah kucaklarinizaİkizleri mi düşürdünüz? Allahm yardm etsn size
inş halldersnz ..benim çalıştığım yer sadece 6 ay ücretsiz izin veriyoronlar dünyaya gelmeden şu sınavı halletsem çok iy olacak, nasip artık, bebişlerim sağlıkla gelsinlerde
Cnm kaçıncı haftaya kadar çalıştın? Doğum sonrası ki izin çok önemli benm için. Yaz tatiline kadar izinlerimle artı bi kaç raporl idare etmk istyom :-( ama rapor çok almk istemiyom. Hem ohalden dolayı artık sağlk ocsklarıda rapor vermiyo. Ohalde kesin 1yıl uzycak. 3çocukla hastane hastane gezmk istemiyom. Zaten mayısa kadar rahat iznm yetiyo. En fazla 2ay açığım oluyor.Ben kzıı 12. Haftada erkegı 16 haftada ogrendım erkenden alın kızlar valla eksıklerı bende dıordum kı 33 34 lere kadar calısırım ama yoook nerde :))
32 de aldım cnm raporumu ben cunkı rahım cıdden baskı yapıo mesela suan bıle heran gelecek gıbı baskı yapıor bakalım kac gun dayanacagız ıns sendaha uzun sure dayanırsın ben cok oturdugum ıcın baskı oldu sanırıminş halldersnz ..
Cnm kaçıncı haftaya kadar çalıştın? Doğum sonrası ki izin çok önemli benm için. Yaz tatiline kadar izinlerimle artı bi kaç raporl idare etmk istyom :-( ama rapor çok almk istemiyom. Hem ohalden dolayı artık sağlk ocsklarıda rapor vermiyo. Ohalde kesin 1yıl uzycak. 3çocukla hastane hastane gezmk istemiyom. Zaten mayısa kadar rahat iznm yetiyo. En fazla 2ay açığım oluyor.
hg cnım gozun aydın aramıza yenı anneler katılmakta cogalmaktayız benımde normal yolla oldu cnm 6 yasında kızım var ıkız kızlar gelıyo cıft yumurtalar aynen cok dıkkt et kanamlar olabılıyo bol bol dınle kucakta gormeyı nasıp etsın rabbım hpmızeMerhabalar dün ilk kez doktora gittim ve çift yumurta ikizlerim olacağını öğrendim .7 haftalıkmışız .Aklımda deli sorular . Bir oğlum var şu an 5 yaşında . Tedavisiz normal oldu üstelik çok şaşkınız kimseye söyleyemedik henüz . Çok korkularım var rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
Slö kızlar dr dan geldık drum yerlerı saglam 36 dan once almayacagım dıor vallaa heycan dorukta bende kızlar 2400 olmus benmkıler cok sukur maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?