2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Katiliyorum canim ya. Daraldim bende bugun. Esimde izinde ikna edebilirsem yatak uyku seti fln bakmaya gitmek istiyorum besik icin.

Ben kzıı 12. Haftada erkegı 16 haftada ogrendım erkenden alın kızlar valla eksıklerı bende dıordum kı 33 34 lere kadar calısırım ama yoook nerde :))

merhaba kızlar :) bizde c.tesi ayrıntılı ultrasona gittik çok şükür bebişlerimin durumu gayet iyiymiş bir rahatlama oldu tabiki. onlardan güzel haberler almak çok iyi geldi. her ikisininde büyümesi uyumluymuş doktor birbirlerini hiç rahatsız etmemişler iyi beslemişsin dedi . sevindirik oldum çünkü etraftan sürekli olarak gelen "Ye" baskısından biraz kurtulmuş oldum :) . ikisi de 500 gramın üzerindelerdi. bende henüz 6 kilo aldım bakalım hedefim 10 kilo ile doğurmak ne kadar başarılı olurum bilemiyorum. oğlumda 24 kilo almıştım çünkü gerçi artık göbek kocaman olduğu için mideye fena baskı oluyo istesemde fazla yiyemiyorum hatta saat 17 den sonra falan neredeyse hiç birşey yemeden yatıyorum. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar merhaba
yazamadım ama okudum hepsini yeni gelenler hoşgeldi.

ben harketlerini hissediyorum artık çok değişik birşeymiş ayy saf saf gülüyorum hissedince eşim de hareket mi var diyor anlıyor hemen bazen kahkaha atıyorum :) kafayı yiyorum galiba
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

benim çalıştığım yer sadece 6 ay ücretsiz izin veriyor onlar dünyaya gelmeden şu sınavı halletsem çok iy olacak, nasip artık, bebişlerim sağlıkla gelsinlerde
inş halldersnz ..
Ben kzıı 12. Haftada erkegı 16 haftada ogrendım erkenden alın kızlar valla eksıklerı bende dıordum kı 33 34 lere kadar calısırım ama yoook nerde :))
Cnm kaçıncı haftaya kadar çalıştın? Doğum sonrası ki izin çok önemli benm için. Yaz tatiline kadar izinlerimle artı bi kaç raporl idare etmk istyom :-( ama rapor çok almk istemiyom. Hem ohalden dolayı artık sağlk ocsklarıda rapor vermiyo. Ohalde kesin 1yıl uzycak. 3çocukla hastane hastane gezmk istemiyom. Zaten mayısa kadar rahat iznm yetiyo. En fazla 2ay açığım oluyor.

32 de aldım cnm raporumu ben cunkı rahım cıdden baskı yapıo mesela suan bıle heran gelecek gıbı baskı yapıor bakalım kac gun dayanacagız ıns sendaha uzun sure dayanırsın ben cok oturdugum ıcın baskı oldu sanırım

Merhabalar dün ilk kez doktora gittim ve çift yumurta ikizlerim olacağını öğrendim .7 haftalıkmışız .Aklımda deli sorular . Bir oğlum var şu an 5 yaşında . Tedavisiz normal oldu üstelik çok şaşkınız kimseye söyleyemedik henüz . Çok korkularım var rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin

Şimdilik sadece folbiol verdi doktorum tahlillerim henüz tamamı çıkmadı .Beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz günde iki litre son trimester da 3 lt su içmeliymişiz öyle mi Extra Demir desteği alıyor musunuz . Ay çok değişik bir durum ağzımız kulaklarımızda dünden beri ama sanki hiç bilmediğim bir dünyaya geldim

hg cnım gozun aydın aramıza yenı anneler katılmakta cogalmaktayız benımde normal yolla oldu cnm 6 yasında kızım var ıkız kızlar gelıyo cıft yumurtalar aynen cok dıkkt et kanamlar olabılıyo bol bol dınle kucakta gormeyı nasıp etsın rabbım hpmıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…