- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.681
ay hadi inşallah, sağlıkla alırsın kucağına, darısı bizlereSlö kızlar dr dan geldık drum yerlerı saglam 36 dan once almayacagım dıor vallaa heycan dorukta bende kızlar 2400 olmus benmkıler cok sukur maşallah
masallh cnm hyrla insllh :)Slö kızlar dr dan geldık drum yerlerı saglam 36 dan once almayacagım dıor vallaa heycan dorukta bende kızlar 2400 olmus benmkıler cok sukur maşallah
buyumeden dolayımı cnm doktora gıt bnce bgn gecmıs olsn dkkt et cnm yaKizlar geceden beri bobregm agriyo ya
Cok siddetlide agrimiyo ki bekliyim usutmusumdur belki diyorum ama bilmiyorum gecmezse giderim sagol cnmbuyumeden dolayımı cnm doktora gıt bnce bgn gecmıs olsn dkkt et cnm ya
Baskı yaptıkc benmde agrıodu sıcak tut bıraz uzan battanıye ıle ıyıce ort ustunu cnmCok siddetlide agrimiyo ki bekliyim usutmusumdur belki diyorum ama bilmiyorum gecmezse giderim sagol cnm
Haftasonu brnim de böbrek karın ve kaşık ağrım vardı Can'ım.meğer üşütmüşüm afedersin gaz problemim olmuş.gaz çıkınca rahatladım.inanırmıın 3gün ağrı çektim.bol su iç o da iyi geldi sanırım.geçmiş olsun bu arada.Cok siddetlide agrimiyo ki bekliyim usutmusumdur belki diyorum ama bilmiyorum gecmezse giderim sagol cnm
Oyle ypyrm cnm. Snde kocmn olmusun ohh duruyosalr 36ya kdr dursunlr tabii. Kilolarida iyi masallahBaskı yaptıkc benmde agrıodu sıcak tut bıraz uzan battanıye ıle ıyıce ort ustunu cnm
Bende oyle oldum galiba cnm ya. Su iciyorummmm ama ne zmn geccek bakalmHaftasonu brnim de böbrek karın ve kaşık ağrım vardı Can'ım.meğer üşütmüşüm afedersin gaz problemim olmuş.gaz çıkınca rahatladım.inanırmıın 3gün ağrı çektim.bol su iç o da iyi geldi sanırım.geçmiş olsun bu arada.
Slö kızlar dr dan geldık drum yerlerı saglam 36 dan once almayacagım dıor vallaa heycan dorukta bende kızlar 2400 olmus benmkıler cok sukur maşallah
Kizlar geceden beri bobregm agriyo ya
Bazen cnm. Corap aykkbi gyerken yatarken dondugumde flnCanım kalın bişiler giy üstüne böbrek kısımlarını sıcak tut Ayakları da ama bol su en iyisi
Bende de oluyor böbrek ağrısı
Tek kullanımlık toz verdi ağır geliyor mu karnın bu arada
cnm endıselerını cok ıı anlıyorum ama ınan bes sene uzerıne oldu kı cok korktum baslarda ama dedım bu korkuyla bu haftalar bıtmez kendıne gel sole soleyeyım 26 ya kadar butun eksıklerımı gezdım tamamladım ama sıreklı yuruerek deıl dınlene dınlene 27 de sancım basladı benm ondan sonra sol tarafıma yattım rahım agız ıcın drum progstrın ılacı hıc bıraktırmadı kı sukur hıc kısalma olmadı magnorm kızlar kasılmaları muts engelkıo drunza danısın ve alın kesınlıkle sımdıde ara ara kasılmalar agrı olursa adalat alıorum bı tane ama cok deıl gelısım gerılıgı yapar dıe drum agrı oldukca dedı bana kan ılacı kullanıorum ostezınc dıe kalsıyum magnzyum demır d vıtamını ıcerıklı bı hap ıcıorum bıde kızlar agrılaı ve kasılmaları engelleyen en onemlı faktır kesınlıkle bol suu cnm suyun az ıze havuc suyu duymustum druna danıs bence havuc suyu suyunu cogaltıyormus cocukların stres yaona inan 32 olsam dıe yalvarıofum kı 34+lara geldım cok sukur sımdı cıger gelıs bıle vurmadı drum bana dusunun gerek yık dedı her ılacın bınde bırde olsa rıskı var sınucta dedı ama kar zarara bakarız baktıj kı 34 dem once dogsaydı vuracaktuEda111 bize tavsiye edecegin biseyler varmi benmde ikiz ve ck koorkuyrm ilac olarak neler kullandn vitamn olarak bise aldnmi bide rahim agzi uuznlugu icin neler yaptn extra yaptgn bisey varmi mesela hep uzandnmi diasri ciktnmi igne kullandnmi ben evin icinde yurumeye korkuyrum cok zor geciyr bi gun bi sene gibi insallah bu cektiklerimzn karslgini yavrularmizi kucagmza alarak unuturz bana bazen o gunler cok uzak geliyo bana bi bebgnde suyu az bize tavsiyelern olurmu bu konuda
Benım bırı kız bırı erkek ama kanım top gıbı herkes dıo kız kıyafetı bosuna alma ıkısıde erkek hafi ordan ult yalanmı soluo dıorum karnım kocaman bı top oldu önde :)İki oğlan olcak iyice sivrildi karnım sinir oluyorum. Biraz da yanlara yayılsalar ya.. bi kızım var ama ben kız çocuğu hastasıyım. Hele ikiz kızlara bayılıyorum. Tabikide rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat versin ama imreniyorum ikiz kızı olacaklara.. erkel çocuklarını hiç sevemiyorum. :'( Allahım inş sevdirir onları bana.. ve herşryden en önemlisi sağlık verir bütün yavrularıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?