2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cok siddetlide agrimiyo ki bekliyim usutmusumdur belki diyorum ama bilmiyorum gecmezse giderim sagol cnm
Haftasonu brnim de böbrek karın ve kaşık ağrım vardı Can'ım.meğer üşütmüşüm afedersin gaz problemim olmuş.gaz çıkınca rahatladım.inanırmıın 3gün ağrı çektim.bol su iç o da iyi geldi sanırım.geçmiş olsun bu arada.

Bende oyle oldum galiba cnm ya. Su iciyorummmm ama ne zmn geccek bakalm

Eda111 bize tavsiye edecegin biseyler varmi benmde ikiz ve ck koorkuyrm ilac olarak neler kullandn vitamn olarak bise aldnmi bide rahim agzi uuznlugu icin neler yaptn extra yaptgn bisey varmi mesela hep uzandnmi diasri ciktnmi igne kullandnmi ben evin icinde yurumeye korkuyrum cok zor geciyr bi gun bi sene gibi insallah bu cektiklerimzn karslgini yavrularmizi kucagmza alarak unuturz bana bazen o gunler cok uzak geliyo bana bi bebgnde suyu az bize tavsiyelern olurmu bu konuda

İki oğlan olcak iyice sivrildi karnım sinir oluyorum. Biraz da yanlara yayılsalar ya.. bi kızım var ama ben kız çocuğu hastasıyım. Hele ikiz kızlara bayılıyorum. Tabikide rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat versin ama imreniyorum ikiz kızı olacaklara.. erkel çocuklarını hiç sevemiyorum. :'( Allahım inş sevdirir onları bana.. ve herşryden en önemlisi sağlık verir bütün yavrularıma

Cnm
cnm endıselerını cok ıı anlıyorum ama ınan bes sene uzerıne oldu kı cok korktum baslarda ama dedım bu korkuyla bu haftalar bıtmez kendıne gel sole soleyeyım 26 ya kadar butun eksıklerımı gezdım tamamladım ama sıreklı yuruerek deıl dınlene dınlene 27 de sancım basladı benm ondan sonra sol tarafıma yattım rahım agız ıcın drum progstrın ılacı hıc bıraktırmadı kı sukur hıc kısalma olmadı magnorm kızlar kasılmaları muts engelkıo drunza danısın ve alın kesınlıkle sımdıde ara ara kasılmalar agrı olursa adalat alıorum bı tane ama cok deıl gelısım gerılıgı yapar dıe drum agrı oldukca dedı bana kan ılacı kullanıorum ostezınc dıe kalsıyum magnzyum demır d vıtamını ıcerıklı bı hap ıcıorum bıde kızlar agrılaı ve kasılmaları engelleyen en onemlı faktır kesınlıkle bol suu cnm suyun az ıze havuc suyu duymustum druna danıs bence havuc suyu suyunu cogaltıyormus cocukların stres yaona inan 32 olsam dıe yalvarıofum kı 34+lara geldım cok sukur sımdı cıger gelıs bıle vurmadı drum bana dusunun gerek yık dedı her ılacın bınde bırde olsa rıskı var sınucta dedı ama kar zarara bakarız baktıj kı 34 dem once dogsaydı vuracaktu

Benım bırı kız bırı erkek ama kanım top gıbı herkes dıo kız kıyafetı bosuna alma ıkısıde erkek hafi ordan ult yalanmı soluo dıorum karnım kocaman bı top oldu önde :)

Eda111 ne guzel az kalms senin insalalh bizde o gunleri goruruz benmde tup bebek progestan ilaci olarak ne kullaniysun bide gunde kaac tane kullaniysn prulatn depot igne kullaniymusn haftalk bide gunde kac litre su iciydun magnrmu bende gunlk kullaniyrm ama o dedign vitamn ilacini bilmiyrm doktr decavt verdi ck kilo yapiyoms o yzudn kullanmadm birde en onemlisi kacinci haftadan itibaren surekli yattin ben nerdeyse 16 haftadn beri yatiyrm son haftalarda hic kalkmiyrm ve iyice psikoljm bozulmk uzere surekli yatmaktan bel agrisi kasik agrisi yasiyrm acaba yanlsmi yapiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…