2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Cnm gunluk 2,5 litre su ıcıyorum en az ama progstronu hapını alıorum gubkuj ıkı tane proloton kullanmıorum cunkı kanamam olmadı cnm bende 27 densınra yatıorum hep cnm napalım beebısler ıcın yatıoruz elınle oyalanack bısıler bul psıkolojıye gelırsek onları kucagına alacagın gunlerı dusun cnm guzellıklerı dusun guzel olsun. Kafana takma sakın

Ya kızlar bana vitamin falan vermedi doktorlar
Sadece Demir alıyorum onun dışında hiçbişi
10.haftadan beri de tahlil dalan yaptır denmedi
Korktum şimdi herkes bişiler içiyor

12. Haftadan sonra demirle birlikte multivitamin de veriyorlar aslında Can'ım.ben imom kullanıyorum.12. Haftada 3 doktora gittim 3üde imom yazdı.bence bir doktoruna sor.

multivitamin veriyor genelde doktorlar ama sor istersen. alıp içsen de bir sıkıntı olacağını sanmam vitamin sonuçta ben decavit kullanıyorum.

Hayırlı olsun Can'ım mucize gibi birşey :)

Evet canım doğal yolla üçüz gerçekten mucize gibi bişey inşallah sağlıklı olurlar da mucizem tamamlanır benim minik bonibonlarımı kucağıma alabilirim sağlıkla hepimizin bana göre ikiz ve üçüz gebelikler gerçekten çok özel özel insanlarız bu konuda öyle düşünüyorum

Hem de doğal yolla mı :) 41 kere maşallah Can'ım.sağlıcakla kucağımıza alalım benişlerimizi inşallah

Hem de doğal yolla mı :) 41 kere maşallah Can'ım.sağlıcakla kucağımıza alalım benişlerimizi inşallah

İnşallah Can'ım evet doğal yolla hamile kaldım ailede çok ikiz vardı ama üçüz hiç yoktu ilk duyduğumda şok geçirdim. sanırım 19. Haftadasın cinsiyetleri ne zaman belli oldu acaba bebişlerinin ?

Kızlar selamlar bende 2017 de anne olucam inşallah hayırlısıyla ama benimkiler ikiz değil üçüz:) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

maaşallah.. sağlıkla kucağınıza alın. çok güzel bir haber. bende geçenlerde üçüz erkek gördüm çok sevimlilerdi.

maaşallah.. sağlıkla kucağınıza alın. çok güzel bir haber. bende geçenlerde üçüz erkek gördüm çok sevimlilerdi.

Bende gördükçe diyorum bunlar çok tatlı ama çokta zorlukları var ama bi bakışları gülüşleri bütün zorlukları unutturur herhalde benim bonibonlarım benimkilerin daha cinsiyetleri belli değil ama 2 kız 1 erkek ya da 1 kız 2 erkek olsun çok isterim

12.haftada tahmin etti dr, 16da kesin olarak söyledi Can'ım sağlıklı olsunlar da önemli olan o...

arkadaşlar merhaba bence kendinizi şartlandırmayın bende 11. haftaya girdim ikiz olduğunu öğrenince int hep risklerden bahsediyorlar evet bunlar gerçek ama çevremde hep tam tersi örneklerle dolu bir arkadaşım tek yumurta ikiziydi normal doğum istiyordu ama 40. haftada bebekler hala gelmeyince sezeryan oldu düşünün hedef 40 pozitif olun gerisi Allah kalmış sağlıklı olsunlarda ki yine bir örnek bir bebeğe hamile bir arkadaş 6. aya girmeden doğum yapıp bebek onca ameliyattan sonra sapasağlam şuan çok şükür biz elimizden geleni yapalım önlemleri alalım ama illa erken doğacaklar diye birşey yok birbirimize bu konuda destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…