- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.701
Cnm gunluk 2,5 litre su ıcıyorum en az ama progstronu hapını alıorum gubkuj ıkı tane proloton kullanmıorum cunkı kanamam olmadı cnm bende 27 densınra yatıorum hep cnm napalım beebısler ıcın yatıoruz elınle oyalanack bısıler bul psıkolojıye gelırsek onları kucagına alacagın gunlerı dusun cnm guzellıklerı dusun guzel olsun. Kafana takma sakınEda111 ne guzel az kalms senin insalalh bizde o gunleri goruruz benmde tup bebek progestan ilaci olarak ne kullaniysun bide gunde kaac tane kullaniysn prulatn depot igne kullaniymusn haftalk bide gunde kac litre su iciydun magnrmu bende gunlk kullaniyrm ama o dedign vitamn ilacini bilmiyrm doktr decavt verdi ck kilo yapiyoms o yzudn kullanmadm birde en onemlisi kacinci haftadan itibaren surekli yattin ben nerdeyse 16 haftadn beri yatiyrm son haftalarda hic kalkmiyrm ve iyice psikoljm bozulmk uzere surekli yatmaktan bel agrisi kasik agrisi yasiyrm acaba yanlsmi yapiyrm
Arkadaşımın da olmuştu gebeyken tek bebek olmasına rağmen bobrege baskı yapacak bir poziyon almıştı bebek dr. Gitti öyle demişti dr. Ama yinede gecmezse bir dr.git canım geçmiş olsunCok siddetlide agrimiyo ki bekliyim usutmusumdur belki diyorum ama bilmiyorum gecmezse giderim sagol cnm
12. Haftadan sonra demirle birlikte multivitamin de veriyorlar aslında Can'ım.ben imom kullanıyorum.12. Haftada 3 doktora gittim 3üde imom yazdı.bence bir doktoruna sor.Ya kızlar bana vitamin falan vermedi doktorlar
Sadece Demir alıyorum onun dışında hiçbişi
10.haftadan beri de tahlil dalan yaptır denmedi
Korktum şimdi herkes bişiler içiyor
Ya kızlar bana vitamin falan vermedi doktorlar
Sadece Demir alıyorum onun dışında hiçbişi
10.haftadan beri de tahlil dalan yaptır denmedi
Korktum şimdi herkes bişiler içiyor
Hayırlı olsun Can'ım mucize gibi birşey :)Kızlar selamlar bende 2017 de anne olucam inşallah hayırlısıyla ama benimkiler ikiz değil üçüz:) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Can'ım mucize gibi birşey :)
Hem de doğal yolla mı :) 41 kere maşallah Can'ım.sağlıcakla kucağımıza alalım benişlerimizi inşallahEvet canım doğal yolla üçüz gerçekten mucize gibi bişey inşallah sağlıklı olurlar da mucizem tamamlanır benim minik bonibonlarımı kucağıma alabilirim sağlıkla hepimizin bana göre ikiz ve üçüz gebelikler gerçekten çok özel özel insanlarız bu konuda öyle düşünüyorum
Hem de doğal yolla mı :) 41 kere maşallah Can'ım.sağlıcakla kucağımıza alalım benişlerimizi inşallah
Kızlar selamlar bende 2017 de anne olucam inşallah hayırlısıyla ama benimkiler ikiz değil üçüz:) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
maaşallah.. sağlıkla kucağınıza alın. çok güzel bir haber. bende geçenlerde üçüz erkek gördüm çok sevimlilerdi.
12.haftada tahmin etti dr, 16da kesin olarak söyledi Can'ım sağlıklı olsunlar da önemli olan o...Bende gördükçe diyorum bunlar çok tatlı ama çokta zorlukları var ama bi bakışları gülüşleri bütün zorlukları unutturur herhalde benim bonibonlarım benimkilerin daha cinsiyetleri belli değil ama 2 kız 1 erkek ya da 1 kız 2 erkek olsun çok isterim
12.haftada tahmin etti dr, 16da kesin olarak söyledi Can'ım sağlıklı olsunlar da önemli olan o...
Sen kacıncı haftadasın sen bızfen daha agırlasacaksın yaa sneın ısın bıraz faha zorAynen aynen canım tabiki sağlıklı olsunlar iyi olsunlar kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
Sen kacıncı haftadasın sen bızfen daha agırlasacaksın yaa sneın ısın bıraz faha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?