2017 de İkiz Annesi Olucaklar

çok sağol tavsiyelerin için.sağlıkla ve mutlulukla kucağına alman dileğiyle...

Bundan 15yıl önce yengemde ikiz doğum yaptı
Küveze girmesinler diye çok yedi fazla kilo Aldı sonra kendine kaldı kilolar ama çocukları iyi besledi
3,5kilo 2oğlu oldu ve 8,5 aylık doktor çocuklar iyi kiloda diye Aldı
Yani kesinlikle Haklısınız illa öyle olacakmış gibi şartlıyoruz sanki
Bence düşünmeyelim dikkat edelim yeter
Olumlu düşünmek olumlu sonuçlar doğurur değil mi?

Öyle yapıyorum canım kolay bişey değil farkındayım ama bonibonlarım herşeye değer

Canım bu hayatta ne kolay ki?
Bazen ikizi duyan Ayy nasıl bakacaksın diyor
Bilmiyorlar ki nasıl bekledik onları Rabbimin minik mucizeleri
Gruptaki herkes hepimiz çok şanslıyız
Biz bir istedik Rabbim 2 verdi bak sana 3 vermiş
Ne büyük Lütuf
Binlerce şükür

Degmez mı cnm ama anlayamıoruz kalkıoruz ben 27 haftalık bı agırlastım dancım basladı aımdı hıc kalkmıorum nedense

Olsun be kuzum kalkma dinlen yat sonuçta miniklerine kavuşmaya Ne kalmış şurda

Aynen öyle canım kesinlikle onlar benim mucizelerim bu gruptaki herkes çok şanslı bana da bazıları aldırmayı düşünüyormusun tekini dedi ben bi an bile aklımdan geçirmedim bunu asla hangi birine kıyabilirim onlar benim miniklerim benim yavrularım

Kzlar grip oldum demistim ya atesim cikti 39un ustundeydi. Parol taktlr simdi eve geldk iyiyim simdi. Dikkat edin szde ve ateslenirseniz sakin gitmemezlik yapmayin

Selam kızlar bende 11 haftalik ikizlere hamileyim. Øncelikle Allahim hepimize sağlikli doğumlar nasip etsin , inşallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alırız. Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz kızlar, bide hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?

kızlar sabah kalktığında el uyuşması yaşayan var mı ben ellerimi açarken zorlanıyorum resmen neden bilen var mı?

hayırlı olsun :). cinsiyetini 12 de tahmin ediyorlar ama net olarak 16 da ancak öğrenebiliyorsun. hareketlere gelince kişiden kişiye değişiyor benim ilk gebeliğim olmamasına rağmen 20.- 22. haftayı buldu diyebilirim.

kızlar sabah kalktığında el uyuşması yaşayan var mı ben ellerimi açarken zorlanıyorum resmen neden bilen var mı?

çok geçmiş olsun . benim bir arkadaşım hamileliği boyunca yaşadı o sıkıntıyı. doktoru gebelikten kaynaklanan sinir sıkışması demişti ve her hangi bir tedavisi de yoktu. doğum yapınca geçti ona şu bileklere takılan zımbırtılardan almasını söylemişti adını bilemiyorum şimdi medikalcilerde oluyor hani. o biraz rahatlatmasına yardım ediyordu.

Sağolasın canım bilgi için ben de bir doktoruma danışayım.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına da aldığın günleri göstersin inşallah

Sağolun kızlar. Benimde ilk gebeliğim 20. Haftaya bayağa varmış , ikiz diye daha erken olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…