- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.721
Sen bıraz daha dıkkatlı ol cnm kendını yorma yat dınlen bol bıl zman buldukca
Degmez mı cnm ama anlayamıoruz kalkıoruz ben 27 haftalık bı agırlastım dancım basladı aımdı hıc kalkmıorum nedenseÖyle yapıyorum canım kolay bişey değil farkındayım ama bonibonlarım herşeye değer
Gercı drum dıkkat et kalkma dıor 34+3 oluyoruz sukur bakalım rabbımn ıznıyle ıns 36 da dogum olurDegmez mı cnm ama anlayamıoruz kalkıoruz ben 27 haftalık bı agırlastım dancım basladı aımdı hıc kalkmıorum nedense
çok sağol tavsiyelerin için.sağlıkla ve mutlulukla kucağına alman dileğiyle...Cnm
cnm endıselerını cok ıı anlıyorum ama ınan bes sene uzerıne oldu kı cok korktum baslarda ama dedım bu korkuyla bu haftalar bıtmez kendıne gel sole soleyeyım 26 ya kadar butun eksıklerımı gezdım tamamladım ama sıreklı yuruerek deıl dınlene dınlene 27 de sancım basladı benm ondan sonra sol tarafıma yattım rahım agız ıcın drum progstrın ılacı hıc bıraktırmadı kı sukur hıc kısalma olmadı magnorm kızlar kasılmaları muts engelkıo drunza danısın ve alın kesınlıkle sımdıde ara ara kasılmalar agrı olursa adalat alıorum bı tane ama cok deıl gelısım gerılıgı yapar dıe drum agrı oldukca dedı bana kan ılacı kullanıorum ostezınc dıe kalsıyum magnzyum demır d vıtamını ıcerıklı bı hap ıcıorum bıde kızlar agrılaı ve kasılmaları engelleyen en onemlı faktır kesınlıkle bol suu cnm suyun az ıze havuc suyu duymustum druna danıs bence havuc suyu suyunu cogaltıyormus cocukların stres yaona inan 32 olsam dıe yalvarıofum kı 34+lara geldım cok sukur sımdı cıger gelıs bıle vurmadı drum bana dusunun gerek yık dedı her ılacın bınde bırde olsa rıskı var sınucta dedı ama kar zarara bakarız baktıj kı 34 dem once dogsaydı vuracaktu
Geçmiş olsun canım, benim öğrenciler de hep hasta.öksürüp hapşırıp duruyorlar.çok korkuyorum ben de olacağım diye.yat dinlen,dinlenmeden geçmiyorKizlar ben grip oldum ya
arkadaşlar merhaba bence kendinizi şartlandırmayın bende 11. haftaya girdim ikiz olduğunu öğrenince int hep risklerden bahsediyorlar evet bunlar gerçek ama çevremde hep tam tersi örneklerle dolu bir arkadaşım tek yumurta ikiziydi normal doğum istiyordu ama 40. haftada bebekler hala gelmeyince sezeryan oldu düşünün hedef 40 pozitif olun gerisi Allah kalmış sağlıklı olsunlarda ki yine bir örnek bir bebeğe hamile bir arkadaş 6. aya girmeden doğum yapıp bebek onca ameliyattan sonra sapasağlam şuan çok şükür biz elimizden geleni yapalım önlemleri alalım ama illa erken doğacaklar diye birşey yok birbirimize bu konuda destek olalım
Kizlar ben grip oldum ya
Öyle yapıyorum canım kolay bişey değil farkındayım ama bonibonlarım herşeye değer
Degmez mı cnm ama anlayamıoruz kalkıoruz ben 27 haftalık bı agırlastım dancım basladı aımdı hıc kalkmıorum nedense
Canım bu hayatta ne kolay ki?
Bazen ikizi duyan Ayy nasıl bakacaksın diyor
Bilmiyorlar ki nasıl bekledik onları Rabbimin minik mucizeleri
Gruptaki herkes hepimiz çok şanslıyız
Biz bir istedik Rabbim 2 verdi bak sana 3 vermiş
Ne büyük Lütuf
Binlerce şükür
Selam kızlar bende 11 haftalik ikizlere hamileyim. Øncelikle Allahim hepimize sağlikli doğumlar nasip etsin , inşallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alırız. Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz kızlar, bide hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
kızlar sabah kalktığında el uyuşması yaşayan var mı ben ellerimi açarken zorlanıyorum resmen neden bilen var mı?
Sağolasın canım bilgi için ben de bir doktoruma danışayım.çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşım hamileliği boyunca yaşadı o sıkıntıyı. doktoru gebelikten kaynaklanan sinir sıkışması demişti ve her hangi bir tedavisi de yoktu. doğum yapınca geçti ona şu bileklere takılan zımbırtılardan almasını söylemişti adını bilemiyorum şimdi medikalcilerde oluyor hani. o biraz rahatlatmasına yardım ediyordu.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına da aldığın günleri göstersin inşallahSelam kızlar bende 11 haftalik ikizlere hamileyim. Øncelikle Allahim hepimize sağlikli doğumlar nasip etsin , inşallah bebeklerimizi sag salim kucagimiza alırız. Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz kızlar, bide hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
kızlar sabah kalktığında el uyuşması yaşayan var mı ben ellerimi açarken zorlanıyorum resmen neden bilen var mı?
Sağolasın canım bilgi için ben de bir doktoruma danışayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?