2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım biri inatçıydı benim 12de erkek gösterdi kendini 17de kız
18 19 da hareketleri başladı şimdi net bayağı
Maşallahhh , allahim tamamını erdirsin hepimizin gebeligini inşallah . 15. Haftada Ultrasyon a gireceğim inşallah gorebiliriz cinsiyetlerini.

Maşallahhh , allahim tamamını erdirsin hepimizin gebeligini inşallah . 15. Haftada Ultrasyon a gireceğim inşallah gorebiliriz cinsiyetlerini.
Benm 12. Hafada tahmın ettu 16 da netkestı ve 17. Haftda hıssettım mınık mınıkdı pıy pıt allhım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın 34+3 olduk sukur

Kıslar günaydın.birşey sorcam sizlere .şuanda 22+5gunluk tek yumurta ikizlerine hamileyim. Biri çok hareketli ve yukarda. Diğeri kasigimda ve çok az hareketli . Sizlerinde böylemi

Kıslar günaydın.birşey sorcam sizlere .şuanda 22+5gunluk tek yumurta ikizlerine hamileyim. Biri çok hareketli ve yukarda. Diğeri kasigimda ve çok az hareketli . Sizlerinde böylemi
Benm cıft yumurta usttekı kız fena harejetlı alttakı oglum çok fazka hareketlı deıl kasıklarımda bu ara ama son zmaanlar dıe snaırım

Canım aynı Şeyler bazen çok aşağıda hissediyorum bazen yukarıda

Mrb arkadaşlar dün şeker ölçümü yaptrdm şükür çıkmadı. Ama b12vitamin eksikliği varmış. Dr iğne yazdı. Haftada 2defa vurulucam. Ayrıca akıntı mantar tarzı iltihabım için de krem ilaç fitil yazdı eve bi poşet dolusu vitamin ilaçla geldim. Drumun tayini çıkmş çok üzldm. Kime gidecem artık :-( zaten seçeneğim çok az. Şansıma ..... :'(

Nerde oturuorsunuz kızlar hangı hastaneye gıdıorsunuz

Bu arada arkadaşlar bugün itibariyle tam 6aylık hamileyim. Ama karnım kocaman 8aylık gibi duruyor. Sizlerdede mi öyle?

Nerde oturuorsunuz kızlar hangı hastaneye gıdıorsunuz

ben ankaradayım. şimdilik doktorum görüyor ama doğum yüksek ihtimal güven hastanesinde olur. ilk doğumum da orada olmuştu. yenidoğanları iyi demişti o zaman doktorum.

Bu arada arkadaşlar bugün itibariyle tam 6aylık hamileyim. Ama karnım kocaman 8aylık gibi duruyor. Sizlerdede mi öyle?

benim karnımda öyle hiç sorma sokağa çıkamıyorum bütün millet karnıma bakıyor. doğurdu doğuracak sokakta ne işi var der gibiler :) bide bugün tartıda 1,5 kilo fazla çıktım şoka girdim. iki günde almış olamam heralde dimi bu kiloyu :/

Kesinlikle katılıyorum bahsettiğim arkadaşın bebişlerde tekbyumurta ikizi ama 3 kilodan fazla ikiside olumlu düşünelim olumlu olsun şartlandırmayalım kendimizi ve birbirimizi

Bende 10+5 oldum salı günü birini söyledi ama diğer bebişe bişey diyemiycem dedi :)

Benim de biri cok hareketli diğerinin hareketlerini cok az hissediyorum.Arkadaşlar da sag da olsun solda olsun farketmez hangisi oldugunu tam olarak anlayamazsın daha erken diyorlar ama benim de canım sıkılıyor

Kızlar merhaba

Kafamda deli sorular yine
Alışverişi yapanlar yapmaya başlayanlara
Ben arabayı doğumdan sonra alacağım
Şimdi sadece 2 puset alıcaz çocukları Dışarda elimizde çıkarmak için
Ama evde hep beşikte mi yatacaklar hani gündüzleri yanımızda olsunlar diye sallanan ana kucakları iyi oluyor mu
Pusete koy diyorlar ama uzun süre ona yatırılmıyor belleri için Güvenli değil
Bir de şampuan markası ne aldınız hangisini okusam bişiler yazıyor sebamed ya da bübchen de takıldım
Şubat sonu gibi gelirse minnoşlar kalın Polarlı kadifeli takım çok alayım mı
Ya da 0-3 aldım ben herşeyi minnoş olurlar diye
Beşik de ikea beşiği mi klasik yoksa yan çekmeceli
Internette satılan beyazlar mı?
Kızkardeşlerim bana bir akıl

Benim de biri cok hareketli diğerinin hareketlerini cok az hissediyorum.Arkadaşlar da sag da olsun solda olsun farketmez hangisi oldugunu tam olarak anlayamazsın daha erken diyorlar ama benim de canım sıkılıyor

16dan sonra normal dedi doktorum
Şöyle hafif beline minder koyup otur canım
Konuş onlarla elinle sev pıttttt
Kayıtsız kalmıyorlar
Daha nesi erken 5 aylık olduk maaşallah

Sorma canım ben de daha çorap bile almadım.bence giyim de yenidoğan ya da 0-1 başlamalıyız çünkü bizimkiler biraz minnak olur gibi geliyor bana :)
Arabayı ben de sonra alacağım,öncesinde 2 puset alırız.marka model beğenirseniz yazın mutlaka.eşim uzakta olduğu için ben çıkıp gezemiyorum.evden işe işten eve

Gün içinde kullanmak için fisher price üçü bir arada salıncak beğendim ben.biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum.

Beşik yerine de park yatak düşünüyorum.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşallah

Canım bizim aynı anlarda inşallah
Kalın giysi çok almak istemiyorum bir iki ay giyecekler sonra hoop yaz geliyor ama yine de alalım dimi Polar takım falan
Dediğin ana kucağı ne kadar 2 tane mi alacaksın
Bende tiny love istiyorum ama çok fazla 2 tane Alınca temiz 2. El mi baksam uygun Sıfır başka mı alsam bilemedim
Park yatağı da önce aynı beşikte yatıracağım eğer memnun kalmassam beşikten 2 park yatak alıcaz hareketlendiklerinde en azından fazladan masraf olmaz ve deneme yanılma yapıcaz ÇOĞU şey 1 tane Alıp biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…