2017 de İkiz Annesi Olucaklar

:) Sesimi duydu galiba bebegim baya bi hareket etti az önce:)

ay maaşallah :)
25 26 dan sonraa dış sesleri duyuyorlarmış ama bizim sesimizi içten yankı yaptığı için hep duyuyorlar.
bol bol konuş ve göbeğini ov hatta tık tık yapıyorum ben paaatttt vuruyor:)

Bubchen sampuan aldım kadıfe cok alma terletır sureklı battenıyede sarılı olacak zaten ana kucagı aldım ben cnm arabayı da yan yana olandan aldım peg perego

ay maaşallah :)
25 26 dan sonraa dış sesleri duyuyorlarmış ama bizim sesimizi içten yankı yaptığı için hep duyuyorlar.
bol bol konuş ve göbeğini ov hatta tık tık yapıyorum ben paaatttt vuruyor:)
Maşallah ..onlar da sabırsızlanıyor annelerine kavuşmak için :) Evet bol bol iletişim ve sevgi alış verişi yapiyoruz artık :)

:)))). şöyle söyleyim ben oğlumda o küçük ana kucaklarında epey oyaladım yani uyumadığı zamanlarda içinde oturuyodu bende kitap falan okuyodum :))) daha sonra büyüdüğünde bebek arabasına koydum kemerini bağladım tuvalet gitsem yanımda götürdüm. birde salıncağı vardı fisher price ona koyuyodum dönencesi falan vardı oyalanıyodu. bu bebişlerde abilerine çekerse aynı düzen devam ederim diyorum. kılık kıyafet vs. konusuna gelince ben üçer tane falan kalın tulum aldım, hırka yelek gibi şeylerle desteklerim diye düşündüm onun dışında 3-6 ay olarak havalar yumuşar diye düşündüğüm için ince fakat uzun kollu bacaklı bluz alt gibi şeyler aldım 6-9 olarakta bildiğin yazlık kıyafetler aldım. yatak olarak şimdilik bişey yok ortada oğlumda direk oda yapmıştık bu sıpalara evde yer olmadığı için :) arkadaşım park yatak vercek bir tane, ikisini şimdilik beraber yatak odamda yatırmayı planlıyorum yaza kadar idare edersek daha kalıcı bir çözüme geçebiliriz inşallah. araba konusuna gelince beneto diye bir marka var çift yönlü falan kullanılıyomuş fiyatı 500 civarı, bi de chicconun baston modeli var yine internette o fiyatlarda mağazada görüp karar vericem :)) umarım faydalı olabilmişimdir. ha şampuan vs olarak ben yine oğlumda bu seneye kadar sebamed kullandım ama bir senedir LR nın doğal ürünleri var aloe veralı onlardan çok memnun kaldım sanırım bebekler için onu kullanıcam. pişik krem ise bizde çok sorundu pişik musteladan bir tek memnun kalmıştık ama sudokrem kullananlarda memnundu.

çok sağol canım upuzun yazmışsın valla
6 9 yazlıklar çok sevimliiiiiiiii:))))
chicconunkini düşündük bizde eşimle. ama soğuklarda çıkmassak pek sepet pusetler yeterli olur gibi yaza doğru da chiccoya atar gezeriz inşallah.
beşik benim yanımda olacak ama giysiler başka odada o yüzden beşiği sordum yan dolapsız ikeanın klasik beşiği iş görmez o zaman evim çok küçük allahtan yanıma çocukları koyacak yer var ama ne dolap alır ne alt açma falan

Bubchen sampuan aldım kadıfe cok alma terletır sureklı battenıyede sarılı olacak zaten ana kucagı aldım ben cnm arabayı da yan yana olandan aldım peg perego

olumsuz bişi yazan olmamış hiç bübchen e.
kadife 1 tane alıcam polara yükleneyim diyorum ev soğuk
ana kucağı ne modelini falan yazar mısın cnm zahmet olmassa
arabanızın modeli ne? bakayım. chicco yanyana baston düşünüyorrum yaza ama bilemedim.

Peg perego aldım cnm arabayı e bebekten puset aldı esım ve ana kucagını sımflık bı tane aldı ama bence o cok kullanıslı olacak duz yatak salıncaklı evın ortaına koy ayagınla salla cok kullanıslı cnm polar cok kullanıslı olmuo dıolar bende aldım ama bı ıkı tane penye al bol bol cunkı battenıye var bde ev soguk olmaz dogalgazlar yanacak bu sene cnm :))) sampuan cok guzel cnm bence baktım valla ama ıns membun kalırız prıma premıum gıbek bagı uyumlu huggıes ıslak mendlı ama cok ceşitı var benmkı sadee su ve pamuk kokusuz baska aldklarımızı soleyeyım cnm besık yanıma aldım odada daha rahat dolabları bebek odasınfa tabi ama bn kendı dolabımfan ıkı uc raf ayırdık onlara elımn altında bı kac bişi olsun dıe hastane cıksııda bırer tane onlu bırer tane beslı bı tanede altlı ustlu takım aldım 3 er tane tulum aldık onden tamamıyla cıtcıtlı

güle güle giysinler kullansınlar yerim :))
polara dkkat ederim hep penye alıyorum da üşüyecekler diye korkuyorum :) ana yüreği diye dalga geçiyor eşim
uni baby ıslak mendili alıcam o da saf pamuk ve su ama ilk hafta sadece pamuğu su döküp sileyim diyorum
sanırım ana kucağı lazım olacak aslında herşey çok güzel de ikişer tane olunca uyguna kaçıyoruz herhalde
alınca haber veririm cnm kasımda inşallah foto atarız olmadı

Cnm e bbekten bende pamuk aldım ılk ay suyla pamugu ıslatıp yapıcam ama unıfen daha ii bak benm aldıgım ıslak menfıl arastır cnm ıstersen

valla insanın her şeyi alası geliyo işte o kadar güzeller ki :) hele kız kıyafetleri. ben araba almak istiyorum çünkü dediğim gibi oğlumda evin içinde çok kullandım. yani beşik ve kıyafetlerin ayrı yerde olması çok da sorun olmuyor çünkü ben 8 ay sepet vardı onda yatırdım oğlumu odası olmasına rağmen anne için çok büyük kolaylık bebeğe yakın olmak. 8 ayda odasına geçirdim. sadece yanımda bezleri vs oluyodu. zor gerçekten bizimde pek yerimiz yok ev 3 oda ama odanın biri oturma odası gibi evi değiştiremezsek mecbur odayı boşaltmak gerekecek bebekler için kısmet allah büyük.

Evet bes snee uzerıne hemde cok sukur

allah bağışlasın :) anne olmak dünyanın en güzel duygusu. ben heyecandan tüm gece uyuyamamıştım. sabah 7 de doğuma girdim ve oğlumu seyretmekten geceye kadar yine uyuyamadan durmuştum. acayip bir duygu allah isteyen dileyen herkese yaşatsın inşallah.

12.haftada cinsiyetlerini öğrendik canım.17.haftadayım.tuhaf şeyler hissediyorum karnımda ama bebişler mi bilemedim.

Mrb arkadaslar bugn siddetli kasik ve bel agrisyla doktra gittim cok sukur rahim agzi kapaliydi ama hala sanclarm devam ediyr acaba nedendir uzanincada gecmiyr bi mkinaya bagladlar sancm da cikmadi bi fikriniz varmi bide beni asil uzen sey bebeklermin kilosu suan 23+2 bebgn biri 488 digeri 340 mi 380 mi neydi ve bi bebek 22 haftayla uyumlu digeri 20 haftayla birinin suyu ii gelismi ii digeri suyu sinirda yani az gelismi de 2 hafta geride bebeklemi kaybetmek istemiyrm kizlar neden bole olmus olablr yani beslnemem de ii sayilir neden bebkelrm zayflar hele biri hem suyu az gelismi 2 hafta geride sizce sonuna kadar gideblrmiyz cok uzgunum doktr 32 33 gelirsen iyi dedi sizce o gune ulasablrmyz uzuntuden artk delircem bi yandan erken dogm riski diger yandn bebklern gelismi sizin tavsiyelirnnze ihtiyacm var nolur bisey soyleyn bana yoksa bu psikloji beni bitircek

Cnm dur ooooo bak bu uzuntu bbeklerını de uzer ıste annesı benmde renklı ultrasonda bebeklerımın suyu coktu erken dogum rıskım vardı sancılarım 26 da basladı ama cok sukur bugunlere geldık sen rabbıme sıgın olacagı varsa olacak ne yaparsak yapalım renklı ult gırdın mı nerde oturuorsun guzel bı perınetolojıye gıtmenı onerırım cnm ama ıannkı ıkızler cok dırayetlı oluyorlar annesı yat dınlen sureklı

Yatmaktan bel agrisi kasik agrisi cekiyrm cok zor geciyr yatalak hasta gibiym ama bebekelrm icin dayanmaya calisyrm peritoljiye gittm ama renksizdi oda ayni seyi soyledi biri ii digeri suyu sinirda dedi neden bole oldu anlamadm zaten erkn dogmdan odum kopuyr hayat sifirlanms bende bebkelrde ii olmaynca cok uzuluyrm yinede Umut Allahtan yavrularmi bagisalr insallahh hayrlisyla yillardr neler cektm anne olmak nasip olr insallah acaba 32 hatfaya gelsek risk bitermi yani kendi istegmzle sezrayan olsak bi siknti olurmu ahhh su 32 hafta bi gelseydi simdi bu sikntlar bitermi acaba Rabbim herkesin yabrusunu bagislasin bizmkileride bize bagislasn evlat bambaska biseyms

Cnm bende 2,5 aydr hıc kalkmadan yatırum kolum belım kalcam agrıo ama deger sukur sen guzel beslenmene bak dusunme kotu seyler 32 de neden kendı ıstegınle sezeryan olacaksın kı dayanmaya bak bebeklerın ıcın bende bes snedıt beklıorum cnm cok sukur ama hala korkularım bıtmedı bı kuacgıma alsam saglıkla dıe dıe ınsss sonuna geldık bende 28 olsam 30 oldam 32 34 derken 35 e gırıom bın sukur rabbım fırsat verdı de sende sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…