2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canm ben Rabbime sigindim o halimi goruyor psikoljk olarak hic ii deglim bunuda herkese yansitiyorum surekli bise olcak korkusu yuregim yerinden cikoyr bazen zatn yatmaya dikkat ediyrm bebisler nedn bu kadr zayf anlayamiyrm biri biraz daha ii gibi ama digeri cok zayf ve suyu az elimden bise gelmiyr cok ii de yemek yiyrm ama yinede kilolari cok dusuk sen vitamin olarak bise kullandnmi canm ben vitamn adana hic bise kulanmiyrm acaba ondanmidir bana tavsiye edecegn bi vitamin varmi bide prulaton depot igne yaptnmi yaptysan kaca kadr yaptn benm dktr bugn birakablrsn dedi ama ben birakmaya korkuyorm

Kizlar herkese merhaba.. Ben de bugun 11 arti 5 gunlukken ikiz bebeklerim olacagini ogrendim cok saskinim gercekten. Tek yumurta ikizi oldugunu soyledi doktorum. Ama burada oyel seyler okudum tek plesanta vs vs risklerden bahsedilmis.doktorum hic kotu bisey demedi ikisinin gelisimi de ayniymis tamamen sagliklilar dedi. Ense kalinligi olcumu istedi sadece. Tecrubeliler beni aydinlatabilir mi? Tabi normal gebelik gibi olmadigini komplikasyonlar olabilecegini soyledi. Insallah saglikla büyürler ve kucagima alirim.. Gercekten tek bebek bekledigini sanarken birden boyle bisey hem guzel hem de insan endiseleniyor erken dogum vs . Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben proloton kullanmadım hıc ama progstron ıcıorum her sabah aksam magnorm alıorum sabah aksam ostezınc dıe bı vutamın alıorum ama senın dr un ne verırse onu ıc kan ılacı alıorum ve hergun yumurta yemeye ve sut içmeye dıkkat edıorum ve meyve yıyorum bıl bıl bunlar bebege kılo aldırıo cnm sakın ol rabbım buyuk ınan ben hıle hala kokuorum o korku hıc gecmıor ınan kı allahım ısteyen herkesın kollarını bos bırakmasın inş

Canm cok gecms olsn zor donemlere girdik hepimiz Rabbim kolaylastirsin insallah benm yine bi maruzatim var tecrubeli arkaadaslara sabahtan beri kasik agrisi yasiyorum arada belime vuruyor dun kontrlde rahim agizna bakildi 37 mm di bi sorun yok dedi rahim agznda ama sabahtan bole agri giriyor kasiklarima acaba neden olmus olabilr korkmalimiym nolur tecrubeli arkadslar yardmci oln gunde bi magnorm iciyorm ama hala gecmedi napmam lazm

Idrar yolu enfeksiyonu yada mantarin olabilirmi

Selam ikiz anneleri ben 12 haftadayım çok şükür çoğul gebeliklerde 2 tarama 3 tarama gibi ayrıntılı testler yapılmıyomu yani kafam karıştı nasıl testler yapılıyo peki tecrübelilerden cevap bekliommm

Birileri cevap yazabilir mi??

Onlr iyiler cnm benim ates hala devam ediyo sukur bugun iyiyim ama bi kac gun daha devam eder demisti doktor. Gunde 2 tane ignem var. Enfeksiyonum bobreklere ilerlemis.
cok gecmıs olsun canım bızde cuma kontrele gıttık ıyıler kızlar 1er kılo olmuslr nts baglandım sancım cıktı prgsn verdı yatmam lazım mıs ınsllh hyrlısıyla gunlerınde dogsunlr hepımızınkı

Birileri cevap yazabilir mi??
canım 12 haftada ense kalınlıgına kandan bakılıyo ultrasyonla felan telaslanma rabbım sıkıntı vermesın rahat ol bende yaptırdım bısey cıkmadı sendede bısey cıkmaz ınsllh kalbını temız tut dua et rabbımın muhtesemlıklerı onlar bıze saglıklı dogumlr olsun ınsllh dınlen bol bol cok yorulma bu arada su ıc bol bol meyve ye sebze kesınlıkle tavsıye zaten bunnlar kılo yapar bebısşlere bende 28 haftadayım 1 er kılo kızlarım dıkkt et yemene ıcmene canım benım korkma ense kalınlıgı testınden herkesten ıstıyo zaten doktorlar yaptrmak yaptrmamamk sana kalmıs bıtanem rahat ol

Evet canim herkes istiyor ama ben yaptirmamaya karar verdim. Hem guvenilir degil risk olmasa bile cikabilirmis bisey. Ne ben yasayay o stresi ne bebisler en iyisi dua edip Allaha siginmak tevekkul etmek. Doktorum tavsiye ederim dedi ama benim tercihim sonucta bu. Cok şükür bebekler ayni gelisiyorlarmis buna mutlu oldum. 12 hafta bitti kilo almadim herhalde normaldi kusma cok olmadi azdi ama istahsizdim hep. Sen cinsiyeti ne zaman ogrendin canim baya az kalmis sizin ne guzel Allah saglikla kavustursum:)

Aaa oylemi canim. Az kaldi senin bak hic degilse 32de gelirler gerci ne kadar gec gelirseler o kadar karda 32yede cok bse kalmadi yat bol bol sen

Ense kalınlığına bakmak bir test değil canım
12.haftan gelince ultrasondan söyleniyor
Sana verilen ultrason verileri %75i verir çocuklarla ilgili
Ben genetik test yaptıracağım dersen maliyetleri var doktorun Söyler
Ama hiçbir genetik testin kanıtlanmış %100 değilmiş ikizlerde.
O Yüzden çocuklarımda bişi var mı dersen tek yol amniyosentezmiş o da riskli bişi
Ultrasondan bakıldığında sorun yoksa
Zaten Rabb'ime kalmış artık içini ferah tut
Ben genetik testler yaptırdım ama sonuca ulaşamadım sistemsel bir sorundan
Sonra Tevekkül ettik bol dua ediyoruz eşimle
Bıraktık bu işi.
Cinsiyet 12.haftada fikir olur 16 da kesin söylerler
Umarım aydınlatabildim
Sağlıkla alalım kuzuşları

herkesin ortak endişesi bu taramalar sanırım bende çok korkuyorum yaptırıp yaptırmamak arasında gidip geliyorum.allah korusun ya korktuğum başıma gelirse evladımdan vaz mı geçicem??geçen bu konuyu eşime açtım ben kesinlikle istemem diyor o öyle söyleyince de üzülüyorum.5 sene uğraştım gebe kalabilmek için allah hepimizin sonunu hayır etsin sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin...

Cok tesekkurler canim. Evet test degil dogru sadece olcum olacagini biliyorum. Ama yine de farkeden bir sey olmadigindan gereksiz diye düşündüm esimle Allahin takdiri dua edip bekleyeceğiz. Doktorumum baktiginda da herhalde bir sorun olup olmadigi görülür her sey yolunda dedi çünkü. Bir ay sonra gidecegim doktora tam 16 oluyorlar Insallah bakalim:) amin canimm hepimiz insallah

Hepimizin korkuları aynı Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ssıhhatli bir şekildekkucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bu ggünlerigörmek için çok uuğraştım 11 sene emek verdik rRabbimmutlu eder sonumuzu hayıreder iinşallah

Hepimizin korkuları aynı Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ssıhhatli bir şekildekkucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bu ggünlerigörmek için çok uuğraştım 11 sene emek verdik rRabbimmutlu eder sonumuzu hayıreder iinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…