2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım zor bir karar
Bizde zorlandık ama 12. Haftaya gelince doktor ölçümleri yaptı Herşey normal dedi ama harmony diye bir test var ultrasonda göremediklerimizi Söyler bize dedi biz de para onlardan önemli değil dedik sonuçta doktor öneriyor
Ama 2 kez kan verdik sonuç gelmedi kanda örnek bulamadılar. İsterseniz tekrar verin diyorlar ama zaman geçiyor her gönderinde 2 hafta
Bizde stres olduk korktuk
Sonra doktorum perinatologa git ona sor dedi
Resmen başından savdı
Ve ben perinatologa gittim bu testin geçerliliği ikizlerde kanıtlanmadı ki dedi
Yani 2bin lira vermiştik şok olduk
Neyse labararuvar iyiydi bir kısmını geri ödedi yaptıramadık diye
Neyse perinatolog da dedi ki bir sorun göremiyorum ama sizin içiniz rahat değilse
Ikizlerde yapılacak tek şey amniyosentez dedi

Bizde bir karar verdik. Böyle birşey Başımıza gelecekse her halukârda kaçamayız amniyo yaptırıp çocukları riske atmayalım dedik ve dua etmeye başladık
Yani testler hiçbir zaman %100 doğruluk Payı yok
Tekte ya da ikizde..
Allah'ın takdiri..
Şimdi onlara sağlıkla kavuşacağım günü bekliyorum kıyamam onlara ben

Aynen oyle canim cok dogru. Benim doktorum ikili testi yapamiyoruz kan alindigi icin kesinlik olamiyor ikizlerde o yuzden sadece ense kalinligi olculuyor dedi. Neyse canim iyi yapmissiniz amniyosentz yaptirmayarak Allah a sigindiktan sonrasi daha guzel inan ki ablam da yaptirmadi hiçbirini yeni dogum yapti cok iyi bebegi masallah. Darisi hepimize insallah icimizi ferah tutalim

Evet ikili üçlü onlar olmuyor bize.
İnşallah Amin Cnm

Tebrikler canim benimkiler de tek kese ikizleri :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.

Teşekkürler :) Sizin çok az kalmış maşallah bu arada ilkim sezeryan bunu ssvd istiyorum o da ayrı bir olay doktor ikizde kesinlikle olmaz dedi ama nette araştırmada ikizlerde daha yüksek istatistik var . Gerçi çok yolum var daha oralara inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz

Merhaba ben de genel olarak çocukları pek sevmezdim çok kardeşim bıkmışım herhalde ama evlat bambaşka birşey bence aşık olacaksınız hele bir kucağınıza alın

Aaa oylemi canim. Az kaldi senin bak hic degilse 32de gelirler gerci ne kadar gec gelirseler o kadar karda 32yede cok bse kalmadi yat bol bol sen
ınslh canım karnım cok rahatsız edıyo one dogru sıvrıldı yanlar bombos oturamıyom kalkamıyom nefes bı yandan acayıp bısey oldu bunlar strete cok etkılıyo bzen

Kizlar aranizda benle ayni haftalarda olan var mi acaba ben 17+4 haftaligim hareketlerini hissedebiliyor musunuz?

ınslh canım karnım cok rahatsız edıyo one dogru sıvrıldı yanlar bombos oturamıyom kalkamıyom nefes bı yandan acayıp bısey oldu bunlar strete cok etkılıyo bzen
Canim sen kasilma yasiyomusun. Benim.karnim 2 3 gundur taş gibi ya. Ates icinde devamli doktor ciplak gez dedi durma hastanelere git gel yaptim islak bezler falan usttumde gazmi yapti ondan mi diyorum enfeksiyonum ilerledi ya sancimmi var diyorum anlayamiyorum karnimi sagdan sola ceviremiyorum nerdeyse ya tas gbi oluyo

Benm eksıkler bıttı artık beklıoruz ıkı gund bi nstye baglanıorz bakalım en fazla on gunmz kaldı
Allah kavuştursun çok az kalmış sizin :) çok da aktif bir grup Harika oldu benim için

Kendim yaklaşık 2 yıldır oğluma da 4 5 yıldır şampuan kullanmıyorum zeytinyağlı sabun kullanıyoruz ailecek baş için ayrı sade pazar ürünü vücut için normal market ürünü yeşillerden Bebişlere de kullanmam inşallah . Bir ara açlık oruçları yaptık kimyasallardan kaçtık doğan beslendik yaşadık biraz temkinliyim bu yüzden ben böyle anneler var mı aramızda mesela aşı karşıtı aşklarla ilgili ne düşünüyorsunuz .

En önemli şey moralinizi asla bozmayın ultrasona pek güven olmuyor bilirsiniz ayrıca suyu artırmak için havuç ve artmut suyu tavsiye edilmiş ve günlük de bol su . Son trimester da günlük 3 lt ye çıkarmalıymışız

Aşı konusunda dr.u dinlemekten yanayim ancak zeytinyagi sabunu vb. Urunlere katiliyorum dogal beslenmeden yanayim kesinlikle ozellikle ek gidaya gecildigi dönemde bi cok anneyi hazir meyveli yogurt yada meyve püresi yedirirken görüyorum ve kiziyorum evde bi meyve hazirlamak yada corba karistirmak zor geliyor. Bu arada 12. Haftadayim ve pers. Günü kontrol var asiri heycanliyim ins. Guzel haberler aliriz, saglikla herbirimiz bebeklerimize kavusuruz ve allah isteyen herkese nasip etsin ins iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…