- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.801
Cok tesekkurler canim. Evet test degil dogru sadece olcum olacagini biliyorum. Ama yine de farkeden bir sey olmadigindan gereksiz diye düşündüm esimle Allahin takdiri dua edip bekleyeceğiz. Doktorumum baktiginda da herhalde bir sorun olup olmadigi görülür her sey yolunda dedi çünkü. Bir ay sonra gidecegim doktora tam 16 oluyorlar Insallah bakalim:) amin canimm hepimiz insallah
Canım zor bir karar
Bizde zorlandık ama 12. Haftaya gelince doktor ölçümleri yaptı Herşey normal dedi ama harmony diye bir test var ultrasonda göremediklerimizi Söyler bize dedi biz de para onlardan önemli değil dedik sonuçta doktor öneriyor
Ama 2 kez kan verdik sonuç gelmedi kanda örnek bulamadılar. İsterseniz tekrar verin diyorlar ama zaman geçiyor her gönderinde 2 hafta
Bizde stres olduk korktuk
Sonra doktorum perinatologa git ona sor dedi
Resmen başından savdı
Ve ben perinatologa gittim bu testin geçerliliği ikizlerde kanıtlanmadı ki dedi
Yani 2bin lira vermiştik şok olduk
Neyse labararuvar iyiydi bir kısmını geri ödedi yaptıramadık diye
Neyse perinatolog da dedi ki bir sorun göremiyorum ama sizin içiniz rahat değilse
Ikizlerde yapılacak tek şey amniyosentez dedi
Bizde bir karar verdik. Böyle birşey Başımıza gelecekse her halukârda kaçamayız amniyo yaptırıp çocukları riske atmayalım dedik ve dua etmeye başladık
Yani testler hiçbir zaman %100 doğruluk Payı yok
Tekte ya da ikizde..
Allah'ın takdiri..
Şimdi onlara sağlıkla kavuşacağım günü bekliyorum kıyamam onlara ben
Aynen oyle canim cok dogru. Benim doktorum ikili testi yapamiyoruz kan alindigi icin kesinlik olamiyor ikizlerde o yuzden sadece ense kalinligi olculuyor dedi. Neyse canim iyi yapmissiniz amniyosentz yaptirmayarak Allah a sigindiktan sonrasi daha guzel inan ki ablam da yaptirmadi hiçbirini yeni dogum yapti cok iyi bebegi masallah. Darisi hepimize insallah icimizi ferah tutalim
Tebrikler canim benimkiler de tek kese ikizleri :) inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.Kizlar herkese merhaba.. Ben de bugun 11 arti 5 gunlukken ikiz bebeklerim olacagini ogrendim cok saskinim gercekten. Tek yumurta ikizi oldugunu soyledi doktorum. Ama burada oyel seyler okudum tek plesanta vs vs risklerden bahsedilmis.doktorum hic kotu bisey demedi ikisinin gelisimi de ayniymis tamamen sagliklilar dedi. Ense kalinligi olcumu istedi sadece. Tecrubeliler beni aydinlatabilir mi? Tabi normal gebelik gibi olmadigini komplikasyonlar olabilecegini soyledi. Insallah saglikla büyürler ve kucagima alirim.. Gercekten tek bebek bekledigini sanarken birden boyle bisey hem guzel hem de insan endiseleniyor erken dogum vs . Allah hepimizin yardimcisi olsun
Teşekkürler :) Sizin çok az kalmış maşallah bu arada ilkim sezeryan bunu ssvd istiyorum o da ayrı bir olay doktor ikizde kesinlikle olmaz dedi ama nette araştırmada ikizlerde daha yüksek istatistik var . Gerçi çok yolum var daha oralara inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimizhg cnım gozun aydın aramıza yenı anneler katılmakta cogalmaktayız benımde normal yolla oldu cnm 6 yasında kızım var ıkız kızlar gelıyo cıft yumurtalar aynen cok dıkkt et kanamlar olabılıyo bol bol dınle kucakta gormeyı nasıp etsın rabbım hpmıze
Merhaba ben de genel olarak çocukları pek sevmezdim çok kardeşim bıkmışım herhalde ama evlat bambaşka birşey bence aşık olacaksınız hele bir kucağınıza alınİki oğlan olcak iyice sivrildi karnım sinir oluyorum. Biraz da yanlara yayılsalar ya.. bi kızım var ama ben kız çocuğu hastasıyım. Hele ikiz kızlara bayılıyorum. Tabikide rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat versin ama imreniyorum ikiz kızı olacaklara.. erkel çocuklarını hiç sevemiyorum. :'( Allahım inş sevdirir onları bana.. ve herşryden en önemlisi sağlık verir bütün yavrularıma
ınslh canım karnım cok rahatsız edıyo one dogru sıvrıldı yanlar bombos oturamıyom kalkamıyom nefes bı yandan acayıp bısey oldu bunlar strete cok etkılıyo bzenAaa oylemi canim. Az kaldi senin bak hic degilse 32de gelirler gerci ne kadar gec gelirseler o kadar karda 32yede cok bse kalmadi yat bol bol sen
Canim sen kasilma yasiyomusun. Benim.karnim 2 3 gundur taş gibi ya. Ates icinde devamli doktor ciplak gez dedi durma hastanelere git gel yaptim islak bezler falan usttumde gazmi yapti ondan mi diyorum enfeksiyonum ilerledi ya sancimmi var diyorum anlayamiyorum karnimi sagdan sola ceviremiyorum nerdeyse ya tas gbi oluyoınslh canım karnım cok rahatsız edıyo one dogru sıvrıldı yanlar bombos oturamıyom kalkamıyom nefes bı yandan acayıp bısey oldu bunlar strete cok etkılıyo bzen
Merhaba 17+1 iz bizde.bebeklerden bir tanesinin hareketlerini hissediyorum birkaç gündür.diğerini ise anlayamadım henüzKizlar aranizda benle ayni haftalarda olan var mi acaba ben 17+4 haftaligim hareketlerini hissedebiliyor musunuz?
Allah kavuştursun çok az kalmış sizin :) çok da aktif bir grup Harika oldu benim içinBenm eksıkler bıttı artık beklıoruz ıkı gund bi nstye baglanıorz bakalım en fazla on gunmz kaldı
En önemli şey moralinizi asla bozmayın ultrasona pek güven olmuyor bilirsiniz ayrıca suyu artırmak için havuç ve artmut suyu tavsiye edilmiş ve günlük de bol su . Son trimester da günlük 3 lt ye çıkarmalıymışızMrb arkadaslar bugn siddetli kasik ve bel agrisyla doktra gittim cok sukur rahim agzi kapaliydi ama hala sanclarm devam ediyr acaba nedendir uzanincada gecmiyr bi mkinaya bagladlar sancm da cikmadi bi fikriniz varmi bide beni asil uzen sey bebeklermin kilosu suan 23+2 bebgn biri 488 digeri 340 mi 380 mi neydi ve bi bebek 22 haftayla uyumlu digeri 20 haftayla birinin suyu ii gelismi ii digeri suyu sinirda yani az gelismi de 2 hafta geride bebeklemi kaybetmek istemiyrm kizlar neden bole olmus olablr yani beslnemem de ii sayilir neden bebkelrm zayflar hele biri hem suyu az gelismi 2 hafta geride sizce sonuna kadar gideblrmiyz cok uzgunum doktr 32 33 gelirsen iyi dedi sizce o gune ulasablrmyz uzuntuden artk delircem bi yandan erken dogm riski diger yandn bebklern gelismi sizin tavsiyelirnnze ihtiyacm var nolur bisey soyleyn bana yoksa bu psikloji beni bitircek
Ilk hamileligin mi canimMerhaba 17+1 iz bizde.bebeklerden bir tanesinin hareketlerini hissediyorum birkaç gündür.diğerini ise anlayamadım henüz
evet canım ilk hamileliğim.bugün ikisnide hissediyorum çok şükür.Ilk hamileligin mi canim
Adet ağrısı gibi Kasık ağrısı olan var mı?
24te dedi doktor banaKizlarr seker yuklemeso yaptirdiniz mi siz
şimdiye kadar 2 defa yaşadım kısa sürdü.(dinlenince geçti) ikisinde de çok ayakta kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?