- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.821
Onu yptrdim cnm bn 24 oluyorumda doktr cagrdi yuklemeye ypan varsa soriyim dedim herkes yptrcakmi dusunuyon mu sen24te dedi doktor bana
Bugün tetanoz vurdurmaya gidicem 20+5
Onu yptrdim cnm bn 24 oluyorumda doktr cagrdi yuklemeye ypan varsa soriyim dedim herkes yptrcakmi dusunuyon mu sen
Katiliyorum canimYaptırıcam canım
Hassas bir konu ama benim doktorum ikiz gebelikte mutlaka yapılmalı diyor
Tek de yapılır ama risk grubu olduğumuzdan bizde Çıkma ihtimali daha yüksekmiş
Inşallah bişi çıkmaz ama ben yaptırmayı düşünüyorum çünkü yeri gelince 5 dilim baklava gömüyorum
Zaten o kadar şekerli bişi normalde de alıyoruz
Ah canim cam neden siliyorsun cok tehlikeli uzanmak filan bebek icin cok yorulunca olur oyle agrilar dinlen bol bol ayagini da sicak tut gecer insCam sildim ondan oldu sanırım aynen
Cok sukur bende hissediyorum :) senin cinsiyetleri belli mievet canım ilk hamileliğim.bugün ikisnide hissediyorum çok şükür.
Canim sen kasilma yasiyomusun. Benim.karnim 2 3 gundur taş gibi ya. Ates icinde devamli doktor ciplak gez dedi durma hastanelere git gel yaptim islak bezler falan usttumde gazmi yapti ondan mi diyorum enfeksiyonum ilerledi ya sancimmi var diyorum anlayamiyorum karnimi sagdan sola ceviremiyorum nerdeyse ya tas gbi oluyo[
kasılma bendede var ama öle ates yok canım tas gubu oluyo 1 saat aralıklarla sonra gecıyo bazende cok sık oluyo dıkkt et nts ye baglandınmı ben baglandım sancı cıktı nasıl duruyon dedı ama pek hıssetmedım ben sancılarmı ara ara prgstandan snra kesıldı sancılrm dıkkt et canım sık sık dus al gıde oyle deneCanim sen kasilma yasiyomusun. Benim.karnim 2 3 gundur taş gibi ya. Ates icinde devamli doktor ciplak gez dedi durma hastanelere git gel yaptim islak bezler falan usttumde gazmi yapti ondan mi diyorum enfeksiyonum ilerledi ya sancimmi var diyorum anlayamiyorum karnimi sagdan sola ceviremiyorum nerdeyse ya tas gbi oluyo
ben yaptırmadım canım gereksız gordu doktorum zaten bır ay once saglık ocagı bakmıstı 92 demıstı doktora soledım gereksız bosa yapmayalım dedı bende tmmm edım :)Katiliyorum canim
Bide bebisler kac kiloooben yaptırmadım canım gereksız gordu doktorum zaten bır ay once saglık ocagı bakmıstı 92 demıstı doktora soledım gereksız bosa yapmayalım dedı bende tmmm edım :)
Canım benimkilerinde kiloları haftasına göre az sulari da az dedi dr. Günde 3 litre su iç dedi. Ben onun haricinde ibrahim saraçoğlunun havuç suyu kürünü yapıyorum. Bebeklerim eskisine göre daha hareketli oldular ama suları ve gelisimleri için cuma günü gidip öğrenicem eğer iyiyse işe yarıyor demektir sende denersinMrb arkadaslar bugn siddetli kasik ve bel agrisyla doktra gittim cok sukur rahim agzi kapaliydi ama hala sanclarm devam ediyr acaba nedendir uzanincada gecmiyr bi mkinaya bagladlar sancm da cikmadi bi fikriniz varmi bide beni asil uzen sey bebeklermin kilosu suan 23+2 bebgn biri 488 digeri 340 mi 380 mi neydi ve bi bebek 22 haftayla uyumlu digeri 20 haftayla birinin suyu ii gelismi ii digeri suyu sinirda yani az gelismi de 2 hafta geride bebeklemi kaybetmek istemiyrm kizlar neden bole olmus olablr yani beslnemem de ii sayilir neden bebkelrm zayflar hele biri hem suyu az gelismi 2 hafta geride sizce sonuna kadar gideblrmiyz cok uzgunum doktr 32 33 gelirsen iyi dedi sizce o gune ulasablrmyz uzuntuden artk delircem bi yandan erken dogm riski diger yandn bebklern gelismi sizin tavsiyelirnnze ihtiyacm var nolur bisey soyleyn bana yoksa bu psikloji beni bitircek
Bende bu cuma yaptırıcam şeker yüklemeyi bakalım ne çıkacakOnu yptrdim cnm bn 24 oluyorumda doktr cagrdi yuklemeye ypan varsa soriyim dedim herkes yptrcakmi dusunuyon mu sen
Haber verirsin bizede canim. Nasil yapiliyomus bana elma suyu dendi eczaneden aldirmiyolarmis. Bide sonuc o gun cikiyomukkBende bu cuma yaptırıcam şeker yüklemeyi bakalım ne çıkacak
Haber verirsin bizede canim. Nasil yapiliyomus bana elma suyu dendi eczaneden aldirmiyolarmis. Bide sonuc o gun cikiyomukk
Oyleymia cnm bende kulaktan duydum kuzenle ayni hastanedeyz ona oyle yapmis banada oyle yapar heralde :)Ben bayılırım elma suyuna.:)) normal meyve suyu yani inşallah benim de öyle olur
kızım tam 40 haftalık oksıjen yetrsızlıgınden kaldı kuvezde canım 1 hafta kaldık ıkızler 1 er kılolar canım ıyıler masallh ama cok zorlanıyom kalkamıyom oturamıyom hantallastım ıyce gece yatınca belım fena agrıyoBide bebisler kac kilooo
Heee bende erken dogdular sandim. Cunku erken dogum yapanlarin 2.dogumlarindada erken dogum riski yuksekmis diye okumustum ama cok sukur senin oyle degilmis. Gece uykularinin boluk porcuk olmasida insani sersemlestiriyo. Kilolarida iyi gidiyo masallahh bebislere.kızım tam 40 haftalık oksıjen yetrsızlıgınden kaldı kuvezde canım 1 hafta kaldık ıkızler 1 er kılolar canım ıyıler masallh ama cok zorlanıyom kalkamıyom oturamıyom hantallastım ıyce gece yatınca belım fena agrıyo
ewet canım kılolar ıyı kızım tek gebelıktı ondan belkı tam 40 hafta 1 gunluk dogdu bunlar ıkı ve sabırsızlar kıpır kıpırlar bazen hareketler bıle agrı yapıyo kac gundur ıstahsızım meyveyle beslenıyom resmen mıde asıdım cogaldı acı su gelıyo bogazıma kadr ama ıyyım sukr annemlerde kalıyorm kac gundur yatmaktayım ıyı oldum bıraz sankıHeee bende erken dogdular sandim. Cunku erken dogum yapanlarin 2.dogumlarindada erken dogum riski yuksekmis diye okumustum ama cok sukur senin oyle degilmis. Gece uykularinin boluk porcuk olmasida insani sersemlestiriyo. Kilolarida iyi gidiyo masallahh bebislere.
Hkızlar hepsının tadınayrı ayrı 75 lık yukledıler hastane kendı verdı bana kutu kola seklınde elmalı bı gazlı ıcecektı hemen aynı gun cıktı sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?