2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar merhaba,
hafta sonu kan tahlili yaptırdım, trombosit değerim düşük çıkmış, daha doktoruma göndermedim ama biraz telaşlandım, acaba hamilelikten dolayımı değer düşüyor

Onu yptrdim cnm bn 24 oluyorumda doktr cagrdi yuklemeye ypan varsa soriyim dedim herkes yptrcakmi dusunuyon mu sen

Yaptırıcam canım
Hassas bir konu ama benim doktorum ikiz gebelikte mutlaka yapılmalı diyor
Tek de yapılır ama risk grubu olduğumuzdan bizde Çıkma ihtimali daha yüksekmiş
Inşallah bişi çıkmaz ama ben yaptırmayı düşünüyorum çünkü yeri gelince 5 dilim baklava gömüyorum
Zaten o kadar şekerli bişi normalde de alıyoruz

Katiliyorum canim

Bugun girdim ntsye canim cok sukur bise cikmadi cikmasin zaten benim icin daha cok erkenn riskli donemim gecmis en azindan. Sende dikkat et canim dinlen bol bol. Kizinda kuvezde kalmsti o ne kdrlik dogdu

Canım benimkilerinde kiloları haftasına göre az sulari da az dedi dr. Günde 3 litre su iç dedi. Ben onun haricinde ibrahim saraçoğlunun havuç suyu kürünü yapıyorum. Bebeklerim eskisine göre daha hareketli oldular ama suları ve gelisimleri için cuma günü gidip öğrenicem eğer iyiyse işe yarıyor demektir sende denersin

Hkızlar hepsının tadınayrı ayrı 75 lık yukledıler hastane kendı verdı bana kutu kola seklınde elmalı bı gazlı ıcecektı hemen aynı gun cıktı sonucu

Heee bende erken dogdular sandim. Cunku erken dogum yapanlarin 2.dogumlarindada erken dogum riski yuksekmis diye okumustum ama cok sukur senin oyle degilmis. Gece uykularinin boluk porcuk olmasida insani sersemlestiriyo. Kilolarida iyi gidiyo masallahh bebislere.

ewet canım kılolar ıyı kızım tek gebelıktı ondan belkı tam 40 hafta 1 gunluk dogdu bunlar ıkı ve sabırsızlar kıpır kıpırlar bazen hareketler bıle agrı yapıyo kac gundur ıstahsızım meyveyle beslenıyom resmen mıde asıdım cogaldı acı su gelıyo bogazıma kadr ama ıyyım sukr annemlerde kalıyorm kac gundur yatmaktayım ıyı oldum bıraz sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…