2017 de İkiz Annesi Olucaklar

L
Mideni rahatsiz ederse cok doktoruna soyle cnm ilac versin. Annendeysen yat oh birazck keyif cat dinlen.

Haber verirsin bizede canim. Nasil yapiliyomus bana elma suyu dendi eczaneden aldirmiyolarmis. Bide sonuc o gun cikiyomukk
Bizim hastanenede de elmalı ve limonlu soda sisesi gibi sisede icecek varmış secip iciyormussun. 1 saat arayla 2_3 kez kan alıyorlarmış sonuc aynı gün çıkıyormuş.

Bende bugun gittim 1er kilo gelisimleri iyi hatta onde bile dedi. Boniboncuk gelisim farki varmi sendede? Benimkilerin 200 gr farki oldu artiyor gittikce. Gecen ay 100 gr di

İyi geceler mucize anneler perşembe günü kontrollum var heyecan basıyo valla acaba cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz

Bende 12+3 te gittim dun cok sukur hersey yolunda ama cinsiyet belli değil bi sonraki kontrolde ins netleşecek ikili taramayi yaptiricaz bugun, Sağlıkla ve gününde doğarlar ins.

Tüp bebek yöntemi ile ikizlerime 12 hafta 4 günlük hamileyim inşallah bir kız bir erkek dualarınızı eksik etmeyin 28.nisan gibi doğum olur gibi birazcık erken gelicek ponçiklerim galiba :)
Doktor mu söyledi Can'ım nasıl anladın o tarihi?
Bana doktor Doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi daha, ben de sormadım :)

Evet cnm tahmini dedi tabi ki normal süreçte 14 mayıs dedi ama oluşum tamamlanmış olursa 28 nisan da doğumu yaparız dedi bnm karın içim dar ve iki tane bebişim olduğu için tahminleri bu yönde sanırım :)

arkadaşlar benimde normalde 11+4 ama 2 haftadır öne geçtiler 12+3 gözüküyorlar dün ense kalınlığına fln bakıldı çok şükür normal dedi fakat 2li test bizde yapılmıyor diye biliyorum yaptıran var mı? birde kandan bakılan yurt dışına gönderilen bir test varmış yaptıran var mı hiç?

Amin cnm bnm cümlemizin :)

Bnde ikili test yapılmadı 4lü yapılacak yurtdışı testi de bildiğim kadarıyla engelli durumu yüksek olanlar için isteniyor öyle bir durum yoksa yaptırmana gerek yok canım ..

Sayfada biri vardi canimda kimdi hatirlamiyorum. Fiyati yuksek bir testti. Bana yapilmadi hic biri sadece detayli yapildi

Sayfada biri vardi canimda kimdi hatirlamiyorum. Fiyati yuksek bir testti. Bana yapilmadi hic biri sadece detayli yapildi
Can'ım benim de bu haftasonu detaylı var.çok heyecanlıyım.sadece bebeklere mi bakılıyor yoksa bizdeki bazı şeylere bakıyor mu doktor? Kendi doktorum yapacak bu arada.

Can'ım benim de bu haftasonu detaylı var.çok heyecanlıyım.sadece bebeklere mi bakılıyor yoksa bizdeki bazı şeylere bakıyor mu doktor? Kendi doktorum yapacak bu arada.
Bebeklerin herseyine bakti benim birde benim bobreklerim.karacigerim ve mideme bakti sanirim ya cigerlerime ya mideme bakti. Ama bebeklerinki gibi incelemiyo bizimkini nefesini tut diyo bi bakiyo tamamd eyip geciyo 10 saniyelik bse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…