- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.841
Mideni rahatsiz ederse cok doktoruna soyle cnm ilac versin. Annendeysen yat oh birazck keyif cat dinlen.ewet canım kılolar ıyı kızım tek gebelıktı ondan belkı tam 40 hafta 1 gunluk dogdu bunlar ıkı ve sabırsızlar kıpır kıpırlar bazen hareketler bıle agrı yapıyo kac gundur ıstahsızım meyveyle beslenıyom resmen mıde asıdım cogaldı acı su gelıyo bogazıma kadr ama ıyyım sukr annemlerde kalıyorm kac gundur yatmaktayım ıyı oldum bıraz sankı
Bizim hastanenede de elmalı ve limonlu soda sisesi gibi sisede icecek varmış secip iciyormussun. 1 saat arayla 2_3 kez kan alıyorlarmış sonuc aynı gün çıkıyormuş.Haber verirsin bizede canim. Nasil yapiliyomus bana elma suyu dendi eczaneden aldirmiyolarmis. Bide sonuc o gun cikiyomukk
Demek bi cok yerde ayniBizim hastanenede de elmalı ve limonlu soda sisesi gibi sisede icecek varmış secip iciyormussun. 1 saat arayla 2_3 kez kan alıyorlarmış sonuc aynı gün çıkıyormuş.
Bende bugun gittim 1er kilo gelisimleri iyi hatta onde bile dedi. Boniboncuk gelisim farki varmi sendede? Benimkilerin 200 gr farki oldu artiyor gittikce. Gecen ay 100 gr dikızım tam 40 haftalık oksıjen yetrsızlıgınden kaldı kuvezde canım 1 hafta kaldık ıkızler 1 er kılolar canım ıyıler masallh ama cok zorlanıyom kalkamıyom oturamıyom hantallastım ıyce gece yatınca belım fena agrıyo
evet canım bir kızımız ve bir oğlumuz olacak inş.Cok sukur bende hissediyorum :) senin cinsiyetleri belli mi
17İyi geceler mucize anneler perşembe günü kontrollum var heyecan basıyo valla acaba cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz
16. Haftada kesinlesti canim bizimkilerİyi geceler mucize anneler perşembe günü kontrollum var heyecan basıyo valla acaba cinsiyetlerini öğrenebilirmiyim siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz
Doktor mu söyledi Can'ım nasıl anladın o tarihi?Tüp bebek yöntemi ile ikizlerime 12 hafta 4 günlük hamileyim inşallah bir kız bir erkek dualarınızı eksik etmeyin 28.nisan gibi doğum olur gibi birazcık erken gelicek ponçiklerim galiba :)
Sağlıcakla gelsinler inşallah kuzucuklarEvet cnm tahmini dedi tabi ki normal süreçte 14 mayıs dedi ama oluşum tamamlanmış olursa 28 nisan da doğumu yaparız dedi bnm karın içim dar ve iki tane bebişim olduğu için tahminleri bu yönde sanırım :)
Sayfada biri vardi canimda kimdi hatirlamiyorum. Fiyati yuksek bir testti. Bana yapilmadi hic biri sadece detayli yapildiarkadaşlar benimde normalde 11+4 ama 2 haftadır öne geçtiler 12+3 gözüküyorlar dün ense kalınlığına fln bakıldı çok şükür normal dedi fakat 2li test bizde yapılmıyor diye biliyorum yaptıran var mı? birde kandan bakılan yurt dışına gönderilen bir test varmış yaptıran var mı hiç?
Can'ım benim de bu haftasonu detaylı var.çok heyecanlıyım.sadece bebeklere mi bakılıyor yoksa bizdeki bazı şeylere bakıyor mu doktor? Kendi doktorum yapacak bu arada.Sayfada biri vardi canimda kimdi hatirlamiyorum. Fiyati yuksek bir testti. Bana yapilmadi hic biri sadece detayli yapildi
Bebeklerin herseyine bakti benim birde benim bobreklerim.karacigerim ve mideme bakti sanirim ya cigerlerime ya mideme bakti. Ama bebeklerinki gibi incelemiyo bizimkini nefesini tut diyo bi bakiyo tamamd eyip geciyo 10 saniyelik bse :)Can'ım benim de bu haftasonu detaylı var.çok heyecanlıyım.sadece bebeklere mi bakılıyor yoksa bizdeki bazı şeylere bakıyor mu doktor? Kendi doktorum yapacak bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?