- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.861
herşey normal dedi ama bilginiz olsun böyle bi test var dedi Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAmin cnm bnm cümlemizin :)
Bnde ikili test yapılmadı 4lü yapılacak yurtdışı testi de bildiğim kadarıyla engelli durumu yüksek olanlar için isteniyor öyle bir durum yoksa yaptırmana gerek yok canım ..
Cnm normaldir soyledi diye kotu bise olcak degil. Bizimkiler ikiz oldugu icin normal testler olmuyor ya oyle bir secenek var diye teklif ediyolar oyle sdce gelisimleri sey olanlara soylemiyolar yani cogu ikiz annesine soyluyolarherşey normal dedi ama bilginiz olsun böyle bi test var dedi Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canim benim doktorum 30lardayken yapcaz dedi seninki erken mi istediki gerci 26 hafta erken degil bence bizim 30 gec geldi banada. Suresi ne kdr bilmiyorumda igneden sonra 24 saat icinde dogmamasi gerek sanirim etki edeilmesi icinMerhaba kızlar. Bugün 23+4 luk olduk. Sker yüklemeniz normal çıktı. Herşey normal . İkiside 29 cm biri 600 diğeri 610 gr dedi. 3 hafta sonra gel ciğer geliştirici yapacaz dedi. Sizlerde yaptınızmı o haftalarda . Bide iğnenin etki suresi nekadar
Anladım canım. Ben netten biraz araştırdım . 24-34.hafta arasind yapilabiliyormus. Senin miniklerin boyu kilosu nasilCanim benim doktorum 30lardayken yapcaz dedi seninki erken mi istediki gerci 26 hafta erken degil bence bizim 30 gec geldi banada. Suresi ne kdr bilmiyorumda igneden sonra 24 saat icinde dogmamasi gerek sanirim etki edeilmesi icin
Valla ben bugün yaptırdım canım. Benim ailemin yüzde 70 i seker hastası. O yüzden riske atmadimKizlar nasilsiniz,seker yuklemesi hakkinda ne.dusunuyorsunuz haftaya yaptrcam bnde,sehir disindayim burdaki doktor gerek yok dedi ama bilmiyrm
Ozeldemi yaptirdin cnm nasil yaptilar ve ne kadar odefinValla ben bugün yaptırdım canım. Benim ailemin yüzde 70 i seker hastası. O yüzden riske atmadim
Evet özelde doktorum zaten. Orada yaptırdım. Bir tane 50 lik elmalı bir içecek verdi aldım. İçtim. Bi açken bide onu içtikten yarim saat sonra kan verdim. 2 saat sonra çıktı sonucum. İçecekle beraber 63 tl verdim canimOzeldemi yaptirdin cnm nasil yaptilar ve ne kadar odefin
ewet canim gecen ay 579 biri 563 biriydi yanlis htrlamiyosam bu ay 1 er kilolar tam baya fark etmis hemde bu aydan snra 200 ve 100 civari artislar olur dedi doktor masllh seninkilerde iyi gidiyo cnmBende bugun gittim 1er kilo gelisimleri iyi hatta onde bile dedi. Boniboncuk gelisim farki varmi sendede? Benimkilerin 200 gr farki oldu artiyor gittikce. Gecen ay 100 gr di
Cokta zor degilmis ozamn bklm yaptrlm bizde :)Evet özelde doktorum zaten. Orada yaptırdım. Bir tane 50 lik elmalı bir içecek verdi aldım. İçtim. Bi açken bide onu içtikten yarim saat sonra kan verdim. 2 saat sonra çıktı sonucum. İçecekle beraber 63 tl verdim canim
Yok canım zor degilCokta zor degilmis ozamn bklm yaptrlm bizde :)
Cnm pzartsi benm randevum 20.haftada gttm en son. Boylsri 27 kilolalarida 400 gram cvrydiAnladım canım. Ben netten biraz araştırdım . 24-34.hafta arasind yapilabiliyormus. Senin miniklerin boyu kilosu nasil
varmi dogum belirtisi canim merak ettimKötu dwıl kızlar cok tatlıydı sadece
10 kasım dogum tarıhım cnm ara ara kasılmaalar oluyor ama bugun beyz sumuksu bı akıntı geldı sankı onunu beklemeyecekler gıbıme gelıor bakalım hayırlısıvarmi dogum belirtisi canim merak ettim
beklemiycekler galiba cnm hyrlisi olsn ay heycanladim :)10 kasım dogum tarıhım cnm ara ara kasılmaalar oluyor ama bugun beyz sumuksu bı akıntı geldı sankı onunu beklemeyecekler gıbıme gelıor bakalım hayırlısı
Sen bıde beni gor heycan doruktabeklemiycekler galiba cnm hyrlisi olsn ay heycanladim :)
masallh allah hyrlı dogumlr versın ınsllh canım tecrubelendırırsın bızı bıraz artk :)Sen bıde beni gor heycan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?