2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ben nifty test yaptırdım.alınan kan örnekleri yurtdışına gönderiliyor.maksimum 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor ve güvenirliği çok yüksek.fiyatı labratuvara göre değişiyor.biz izmirde 2200 tl ye yaptırdık.

ben yaptırdım ama sonuç alamadım. amerikaya gitti. sistemsel birşeymiş ben 2 kez gönderdim kan hücre bulunamadı yanıtı verdiler. 5 6 kez gönderen vardı.. o testlerinde ikizlerde tamamen sonucu vermiyor ikili gibi aslında.
perinatolog öyle dedi
ayrıntılı ultrasonu erken çektirdim 17 hftada normal çıktı istersen amniyosentez ile anlaşılır bir sorun varsa dedi
ama o da riskli diye korktuk yaptırmadım.

Kızlar merhaba
bugün sağlık ocağına kan verdim. tetanoz vurdurdum. bir de kiloma baktılar. ebe fazla almışsın dedi. 21. haftada 6 kilo aldım ben ama gebelikten önce şişkoydum
75 ile başladım 81 olmuşum. moralim bozuldu. yeter ki yavrularım sağlıklı olsun razıyım.
ama doğumdan soraya da çok kalsın istemiyorum..

Peki bi risk olduğu için mi sadece istediğiniz için mi ve kaçıncı haftada

İzmir'de misiniz?takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz ?

kusura bakma ancak gördüm mesajı :) 23. haftadayız şimdi. Gazi Üniv. de Merih hocayla takip ediyoruz. çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. iyi gidiyoruz bakalım.

21 hafta için 6 kilo çok değil bence :/ saçmalamış. sıkma canını 15 kiloya kadar çok normal zaten bebekler su vs. en az kilo. ben oğlumda 24 kilo aldım 40 günün sonunda 17 si gitmişti. takılma bence. benimde 7,5 kilo olmuş.

kusura bakma ancak gördüm mesajı :) 23. haftadayız şimdi. Gazi Üniv. de Merih hocayla takip ediyoruz. çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. iyi gidiyoruz bakalım.
Masallah canim saglikla.kucagina al insallahcinsiyetler kacinci haftada.ogreniliyo canm

merhaba cicis anneler..
bugun pembe bir kanamam oldu cok az..
daha once oldu iki defa araliklarla,dra gittik sıkıntı yok,ikizlerde olur demisti,bugun yine aynisi olunca gitmedim,yatiyorum..
simdilik bisey yok ama sizlerde de oldu mu,ne zmn tamamen biter bu lekeler,surekli elim kalbimde

Merhabalar bayanlar ya 21 haftalığız ama 3 gündür günde 2 _3 kez falan anca hareket hissediyorum telaşlandim sizce normal mi

bende olmadı ama dr um hafif kanama gelebilir bir kaç damla çok yoğun olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz bebek yerleşirken bu tarz kanamalar olabilir demişti.

yok canım çalışmıyorum ama hiç öyle sakınmıyorum da kendimi.uzanmak ağır kaldırmak dışında her işimi yapıyorum.ben hep sakınan göze çöp batar diyenlerdenim daha bugün koltuk sildim düşünün yani
ama zorluklarına gelince de dibine kadar yaşıyorum özellikle bulantılar beni bitiriyor.artık boğazım acıyor kusmaktan ve inanılmaz bir vicdan azabı acaba bebeklerim benim bu kusmalarımdan yeterince beslenemiyor mu diye zaten hormonlarım coşmuş herşeye ağlıyorum..

insallah emeklerimizin karsiligini alırız :)
Cok sukur bulantim henuz yok bnm,baslayabilir diyenler var ama simdilik iyiyiz,bazi yemeklerden ve kokulardan tiksiniyorum sadece..ancak bu azda olsa gelen kanamalar canımı cok sıkıyor

yani bende kahverengiye yakın lekelenmeler olmuştu başlarda 3 gün falan devam etti ama doktorum kırmızı bir kanama olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. oğluma hamileyken kanamanın verdiği ıslaklıkla altıma kaçırdım zannedip uykumdan uyanmıştım bildiğin kırmızı şakır şakır kandı ama o bile bebekle alakası olmayan bir kanamaydı. bazen bebekler büyürken kılcal damara denk gelir ve damarı patlatabilir demişti o zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…