- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.881
Ben nifty test yaptırdım.alınan kan örnekleri yurtdışına gönderiliyor.maksimum 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor ve güvenirliği çok yüksek.fiyatı labratuvara göre değişiyor.biz izmirde 2200 tl ye yaptırdık.arkadaşlar benimde normalde 11+4 ama 2 haftadır öne geçtiler 12+3 gözüküyorlar dün ense kalınlığına fln bakıldı çok şükür normal dedi fakat 2li test bizde yapılmıyor diye biliyorum yaptıran var mı? birde kandan bakılan yurt dışına gönderilen bir test varmış yaptıran var mı hiç?
arkadaşlar benimde normalde 11+4 ama 2 haftadır öne geçtiler 12+3 gözüküyorlar dün ense kalınlığına fln bakıldı çok şükür normal dedi fakat 2li test bizde yapılmıyor diye biliyorum yaptıran var mı? birde kandan bakılan yurt dışına gönderilen bir test varmış yaptıran var mı hiç?
Peki bi risk olduğu için mi sadece istediğiniz için mi ve kaçıncı haftadaBen nifty test yaptırdım.alınan kan örnekleri yurtdışına gönderiliyor.maksimum 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor ve güvenirliği çok yüksek.fiyatı labratuvara göre değişiyor.biz izmirde 2200 tl ye yaptırdık.
biri 1 kilo digeri 1200 gr. Dr biseyy demedi ama fark aciliyor bende korkuyorum bu yuzdenewet canim gecen ay 579 biri 563 biriydi yanlis htrlamiyosam bu ay 1 er kilolar tam baya fark etmis hemde bu aydan snra 200 ve 100 civari artislar olur dedi doktor masllh seninkilerde iyi gidiyo cnm
İzmir'de misiniz?takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz ?Ben nifty test yaptırdım.alınan kan örnekleri yurtdışına gönderiliyor.maksimum 15 gün içinde sonuçlar çıkıyor ve güvenirliği çok yüksek.fiyatı labratuvara göre değişiyor.biz izmirde 2200 tl ye yaptırdık.
kusura bakma ancak gördüm mesajı :) 23. haftadayız şimdi. Gazi Üniv. de Merih hocayla takip ediyoruz. çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. iyi gidiyoruz bakalım.Mrb canim ben sayfaya yeni uye oldum da mesajlari okurken sana denk geldim.ben de ankara dayim.ulker hanim.a onceden gitmistim ben de..simdi nasipse ikizlerime hamileyim 8 haftalik.yenimahallede oturuyorum
Lina var.ozel
Orda mine.hanim a.gidiyorum.bazen de tahliller icin zubeyde hanim a..sen hangi doktora gidiyosun canim.bebislerin nasil.ne kadarlik oldunuz
10 kasım dogum tarıhım cnm ara ara kasılmaalar oluyor ama bugun beyz sumuksu bı akıntı geldı sankı onunu beklemeyecekler gıbıme gelıor bakalım hayırlısı
Kızlar merhaba
bugün sağlık ocağına kan verdim. tetanoz vurdurdum. bir de kiloma baktılar. ebe fazla almışsın dedi. 21. haftada 6 kilo aldım ben ama gebelikten önce şişkoydum
75 ile başladım 81 olmuşum. moralim bozuldu. yeter ki yavrularım sağlıklı olsun razıyım.
ama doğumdan soraya da çok kalsın istemiyorum..
Masallah canim saglikla.kucagina al insallahkusura bakma ancak gördüm mesajı :) 23. haftadayız şimdi. Gazi Üniv. de Merih hocayla takip ediyoruz. çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. iyi gidiyoruz bakalım.
yok canım cıddı olsa dktr soylrdı bence takma olur fark ama keske sorsaydın aklına takılmazdı canım yabiri 1 kilo digeri 1200 gr. Dr biseyy demedi ama fark aciliyor bende korkuyorum bu yuzden
merhaba cicis anneler..
bugun pembe bir kanamam oldu cok az..
daha once oldu iki defa araliklarla,dra gittik sıkıntı yok,ikizlerde olur demisti,bugun yine aynisi olunca gitmedim,yatiyorum..
simdilik bisey yok ama sizlerde de oldu mu,ne zmn tamamen biter bu lekeler,surekli elim kalbimde
sizin normal yollardan mi oldu cnm ?bende olmadı ama dr um hafif kanama gelebilir bir kaç damla çok yoğun olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz bebek yerleşirken bu tarz kanamalar olabilir demişti.
tüp canım ilk denememde tuttu ikisi de çok şükürsizin normal yollardan mi oldu cnm ?
bnm tüponlar daha nazli olur diyorlar..
ohh masallahtüp canım ilk denememde tuttu ikisi de çok şükür
insallah emeklerimizin karsiligini alırız :)yok canım çalışmıyorum ama hiç öyle sakınmıyorum da kendimi.uzanmak ağır kaldırmak dışında her işimi yapıyorum.ben hep sakınan göze çöp batar diyenlerdenim daha bugün koltuk sildim düşünün yani
ama zorluklarına gelince de dibine kadar yaşıyorum özellikle bulantılar beni bitiriyor.artık boğazım acıyor kusmaktan ve inanılmaz bir vicdan azabı acaba bebeklerim benim bu kusmalarımdan yeterince beslenemiyor mu diye zaten hormonlarım coşmuş herşeye ağlıyorum..
merhaba cicis anneler..
bugun pembe bir kanamam oldu cok az..
daha once oldu iki defa araliklarla,dra gittik sıkıntı yok,ikizlerde olur demisti,bugun yine aynisi olunca gitmedim,yatiyorum..
simdilik bisey yok ama sizlerde de oldu mu,ne zmn tamamen biter bu lekeler,surekli elim kalbimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?