- 22 Ocak 2010
- 1.630
- 180
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.901
Merhabalar bayanlar ya 21 haftalığız ama 3 gündür günde 2 _3 kez falan anca hareket hissediyorum telaşlandim sizce normal mi
canım benim seni korkutmak istemem ama benim doktor 21. haftada kontrole gittiğimde bundan sonra artık hareketleri düzene girecek ve günde en az 30 defa hareket edecekler sayacaksın daha az olursa hemen geleceksin demişti belki erkendir henüz ama 22 23 den sonra dikkat etmek gerekiyor. bence doktoruna bi alo de aklında soru işareti kalmasın.
inşallah canım çok meşakkatli bir yoldan geçtik hayırlısıyla kucağımıza almak ta nasip olsun.insallah emeklerimizin karsiligini alırız :)
Cok sukur bulantim henuz yok bnm,baslayabilir diyenler var ama simdilik iyiyiz,bazi yemeklerden ve kokulardan tiksiniyorum sadece..ancak bu azda olsa gelen kanamalar canımı cok sıkıyor
Cnm ikisininde hareketini hissediyomusun her zaman benim kiz biraz daha nazli cok hareket etmiyocanım benim seni korkutmak istemem ama benim doktor 21. haftada kontrole gittiğimde bundan sonra artık hareketleri düzene girecek ve günde en az 30 defa hareket edecekler sayacaksın daha az olursa hemen geleceksin demişti belki erkendir henüz ama 22 23 den sonra dikkat etmek gerekiyor. bence doktoruna bi alo de aklında soru işareti kalmasın.
Aynen benim de oğlan fırlama sanki futbol oynuyor içerde ama kız daha az hareketli çok belirgin degil hareketleri kibar kibar vuruyor sanki :) bazen ikisi aynı anda vuruyor "heh oyuncaklarını çıkartıp oynamaya başladı bunlar" diyorum :)))Cnm ikisininde hareketini hissediyomusun her zaman benim kiz biraz daha nazli cok hareket etmiyo
O anda jeton dusmedi sonradan farkettim ama dr. Da bisey demedi. Allaha emenet kuzularimiz.yok canım cıddı olsa dktr soylrdı bence takma olur fark ama keske sorsaydın aklına takılmazdı canım ya
Dimi dimi bnmde aynn oyle :)Aynen benim de oğlan fırlama sanki futbol oynuyor içerde ama kız daha az hareketli çok belirgin degil hareketleri kibar kibar vuruyor sanki :) bazen ikisi aynı anda vuruyor "heh oyuncaklarını çıkartıp oynamaya başladı bunlar" diyorum :)))
Cnm ikisininde hareketini hissediyomusun her zaman benim kiz biraz daha nazli cok hareket etmiyo
Mrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
hayır canım illa ikiz oluyor diye bişey yok aşılama yapılmadan önce karından yaptığın iğneler var diye biliyorumbenim 7 aydır bebegım olmuyor doktor aşılama önerdi aşılamada kesın ıkız mı oluyor nasıl oluyor gebelik sürecii karnından ıgnemı vuruyorsun
Cnm benimde var hamileligimden oncede vardi. Hatta bu hafta enfeksiyonum yayilmis bobreklerime kadar cikmis kanima gecmis 39 derece atesle 4 5 gun dolastm antibiyotik igneler ates dusuruculer kullandm yeni yeni toparladim ama enfeksiyon doktoru ve kendi doktorum bunun gecmicegini sdce bu ignelerle ayda bir oluyosan 1 bucuk ayda ol diye ugrasicaz dediler. Bi cozumu yok malesef ben 3 ay antibiyotik tedavisi gordum yinede gecmemisti doktor zaten onda gecmedyse hamilelikte gecmesini hic bekleyemeyiz dedi erken dogum riski oluyo iste o korkutuyo benimde su 28i falan bi gecsem rahatlicam birazMrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
Ay Yok yok canım biz 30u da geçsek rahatlayamayız.bu evham bu korku kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım. Çok geçmiş olsun bu arada...Cnm benimde var hamileligimden oncede vardi. Hatta bu hafta enfeksiyonum yayilmis bobreklerime kadar cikmis kanima gecmis 39 derece atesle 4 5 gun dolastm antibiyotik igneler ates dusuruculer kullandm yeni yeni toparladim ama enfeksiyon doktoru ve kendi doktorum bunun gecmicegini sdce bu ignelerle ayda bir oluyosan 1 bucuk ayda ol diye ugrasicaz dediler. Bi cozumu yok malesef ben 3 ay antibiyotik tedavisi gordum yinede gecmemisti doktor zaten onda gecmedyse hamilelikte gecmesini hic bekleyemeyiz dedi erken dogum riski oluyo iste o korkutuyo benimde su 28i falan bi gecsem rahatlicam biraz
Dogru diyosin canimm rahatlayamayiz biz. Sagol cnm bidaha geri gelmesin insallahAy Yok yok canım biz 30u da geçsek rahatlayamayız.bu evham bu korku kucağımıza alana kadar devam edecek sanırım. Çok geçmiş olsun bu arada...
Herkese merhaba,
Bende ara ara yazdıklarınızı okuyarak takip ediyordum sizleri artık bende paylaşımlarınıza katılmak istiyorum
24 haftalık ikizlerime hamileyim ve doğuma hazırlık süreci için fikir alışverişi yapmak istiyorum özellikle hastane çantası ve süsleme ikramlıklar ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var..
benim 7 aydır bebegım olmuyor doktor aşılama önerdi aşılamada kesın ıkız mı oluyor nasıl oluyor gebelik sürecii karnından ıgnemı vuruyorsun
bol c vitamini almak lazım bende de oluyordu bir de sirkeli su ile taharetlenmeninde faydası var canım bu da dr tavisyesi bol su iç ve idarara çıktığında da mesaneni iyice boşaltmaya bakMrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?