- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.921
bol c vitamini almak lazım bende de oluyordu bir de sirkeli su ile taharetlenmeninde faydası var canım bu da dr tavisyesi bol su iç ve idarara çıktığında da mesaneni iyice boşaltmaya bakMrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
21 hafta için 6 kilo çok değil bence :/ saçmalamış. sıkma canını 15 kiloya kadar çok normal zaten bebekler su vs. en az kilo. ben oğlumda 24 kilo aldım 40 günün sonunda 17 si gitmişti. takılma bence. benimde 7,5 kilo olmuş.
Mrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
Merhaba;ben nasıl bı yol izliyım kafam cok karısık doktorlara guvenım kalmadı gıtmedıgım yer kalmadı normal yolla kalırsın sorun yok dıyorlar ama neden olmuyor muhakkak bır sey eksık yapıyoruz yada allah nasıp etmıyor zamanı var hamile kalanlar kalmadan bu sorunlarla nasıl basa cıktınız? yardımcı olnun bana
hayırlı olsun bebişlerin :) nasıl fikirler istiyorsun :) ben kurabiye yapmayı düşünüyorum şeker hamurlu birde keçeden magnetler yapcqm inşallah. evi falan süslemeyi düşünmüyorum. hastane çantasına gelince ilk doğumumda iki çanta hazırlamıştım. kendi çantama bir pijama, bir gecelik, iç çamaşırı ve ped koymuştum. bebiş çantasına iki hastane çıkışı, battaniye, bebek bezi sanırım başka bişi koyamıştım hatırlayamadım şimdi ama internette bloglar var bunlarla ilgili.
benim arkadaşımında olmuyordu hatta iki arkadaşım var bu şekilde birinin defalarca tüp ve aşılama sonrası doğal oldu diğerinin tüp bebekle doğan ilk bebeğinden sonra doğal yolla ikincisi oldu sanırım rahat olmakta bitiyor. ben üç tüp bebek tedavisi oldum bebeklerime de böyle kavuştum zaten ama 7 ay denemek için çok uzun bir zaman değil.
Çok kilo almışsın canım, bana da bugün dr.um 9 kilo aldım deyince çok dedi diyet verdiMrb arkadaşlar 25 haftalığım 12kilo almşm :-( bende çok yoğun sistit yani idrar yanması var. İlaç veriyorlar ama çok etki etmiyo kızımdada öyle olmuştu. Artık geçeceğine dair ümidimi kaybettim. İnş bi sıkıntıya sebep olmaz ayrıca vajinaya yakın uyuşma var. Sizdedr oluyomu?
Evet canım sen de mi izmirdesin.ben ege unv. den prof mert kazandıya gidiyorum.İzmir'de misiniz?takiplerinizi nerede yaptırıyorsunuz ?
Yaaaa gercekten miii nolcakmisKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 mg lik içecek içtim elmalı çok şekerliydi zorlandım içerken aç karnına gitmedi. Sonuç: gebelik şekeri çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdi. Hergün şekerimi ölçücem :/
Yanlış hatırlamıyorsam 11 hafta falandı.herhangi bir risk için değil.olumlu veya olumsuz bir duruma hazırlı olmak için yaptırdık.tarama testleriyle kafamızı karıştırmak istemedik yanıltıcı olabiliyor diye.Peki bi risk olduğu için mi sadece istediğiniz için mi ve kaçıncı haftada
Hosgeldinn aramiza. Hastane cantasi hazirlamadm henuz sanki hazirlayinca doguracakmisim gibi geliyor :)). Susleme konusunda da annem bu isi yapiyor her turlu fikir verebilirim. Benim hazirliklarima basladi bile.Herkese merhaba,
Bende ara ara yazdıklarınızı okuyarak takip ediyordum sizleri artık bende paylaşımlarınıza katılmak istiyorum
24 haftalık ikizlerime hamileyim ve doğuma hazırlık süreci için fikir alışverişi yapmak istiyorum özellikle hastane çantası ve süsleme ikramlıklar ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var..
Evet Can'ım ben de 9 eylülden bir profa gidiyorum.alsancakta muayenehanesi.Evet canım sen de mi izmirdesin.ben ege unv. den prof mert kazandıya gidiyorum.
Hosgeldinn aramiza. Hastane cantasi hazirlamadm henuz sanki hazirlayinca doguracakmisim gibi geliyor :)). Susleme konusunda da annem bu isi yapiyor her turlu fikir verebilirim. Benim hazirliklarima basladi bile.
Ben de özenmek istiyorum ama dediğin gibi çok korkuyorum.zaten hastaneye ailemiz dışında kim gelecek ki ikram hazırlayacağız.ben sadece biraz oda süsü alırım.bir de eve gelenler için çikolata ve Bebek şekeryaptırırım. Tek dileğim sağlıkla kucağıma almakTeşekkür ederim siz ne gibi süslemeler yapacaksınız aslında bizi neyin beklediğini bilmediğimden çok hazılıkta yapmak istemiyorum belkide erken doğacaklar kuvöze girecekler sepetleri boş kalırsa üzülürüm diyorum.
ikramlıkta çok bişey yapmıyacağım öyle açık büfe gibi abartı geliyor bana hem kış ayına denk gelecek bizim doğumlar nasipse.
birde bu işler nedense biraz pahalı en basiti lohusa terliğine 100 tl istediler düşünün.
Hosgeldinn aramiza. Hastane cantasi hazirlamadm henuz sanki hazirlayinca doguracakmisim gibi geliyor :)). Susleme konusunda da annem bu isi yapiyor her turlu fikir verebilirim. Benim hazirliklarima basladi bile.
Ben acikcasi kuvezi goze almisim kendimi alistiriyorum. Simdiye kadar da hazrlik yapmadim. Susleme sadece bebek sekeri degilki. Yatagim hazirlanacak incili fln. Alt lohusa terligi, kemeri, taci hazirlaninca foto atarim size. Bebislere alt acmalar, onlara yatak. Sepet yapmicz modasi yok pek. Minik suslu tepside ikram etmeyi dusunuyorum. Bebislere kundak- battaniye turu biseyler.Teşekkür ederim siz ne gibi süslemeler yapacaksınız aslında bizi neyin beklediğini bilmediğimden çok hazılıkta yapmak istemiyorum belkide erken doğacaklar kuvöze girecekler sepetleri boş kalırsa üzülürüm diyorum.
ikramlıkta çok bişey yapmıyacağım öyle açık büfe gibi abartı geliyor bana hem kış ayına denk gelecek bizim doğumlar nasipse.
birde bu işler nedense biraz pahalı en basiti lohusa terliğine 100 tl istediler düşünün.
Bu arada ben saglik calisaniyim. Hastanede ziyaretcim cok oluyor. Evet saglikla alalim kucagim8za da. Oglumun dogumunda kuaforde hazirlanp gitmistim. Cok da guzel gecmisti. Insallah sizin de benimde oyle gecer. Kotu dusunmeyelim kotu olmasin ins.Ben de özenmek istiyorum ama dediğin gibi çok korkuyorum.zaten hastaneye ailemiz dışında kim gelecek ki ikram hazırlayacağız.ben sadece biraz oda süsü alırım.bir de eve gelenler için çikolata ve Bebek şekeryaptırırım. Tek dileğim sağlıkla kucağıma almak
Ahh cnm nasıl da ilerlemş seninki :-( hiç yanılmamışım o zaman bu illet geçmiyo. Geçer gibi oluyo tekrar geliyor. Ben antibiyotk kullanmadm monurol şaşe veriyolar. Birde vajinal fitille travazol krem verdi. O fitil öldürdü beni. Parmağını vajinaya sokma meselesi iğrenç :'( hadi geçse tmm diicemde tekrar peydahlıyo ..çok su içmeme rağmen geçmiyor.ben şunu merak ediyom bu illetten dolayı erken doğum yapan gerçekten var mı?Cnm benimde var hamileligimden oncede vardi. Hatta bu hafta enfeksiyonum yayilmis bobreklerime kadar cikmis kanima gecmis 39 derece atesle 4 5 gun dolastm antibiyotik igneler ates dusuruculer kullandm yeni yeni toparladim ama enfeksiyon doktoru ve kendi doktorum bunun gecmicegini sdce bu ignelerle ayda bir oluyosan 1 bucuk ayda ol diye ugrasicaz dediler. Bi cozumu yok malesef ben 3 ay antibiyotik tedavisi gordum yinede gecmemisti doktor zaten onda gecmedyse hamilelikte gecmesini hic bekleyemeyiz dedi erken dogum riski oluyo iste o korkutuyo benimde su 28i falan bi gecsem rahatlicam biraz
Vallahi nette buldum olanda etrafimda yok ama hem enfeksiyon doktorum hemde kadin dogum doktorum boyle devam ederse erken dogum yapcagimi soyledi. Gercektende dogru sanirim cunku 4 5 gun 39 derece atesle gezdim saat basi artti dustu cikti falan karnim tas gibi oldu sanki karnimda tas tasiyodum agriyodu megerse enfeksiyon sanci yapiyomus doktor dedi. Her ay duzenli idrar kulturu test yapiyo varmi diye hemen mudahele ediyo bekletmedenAhh cnm nasıl da ilerlemş seninki :-( hiç yanılmamışım o zaman bu illet geçmiyo. Geçer gibi oluyo tekrar geliyor. Ben antibiyotk kullanmadm monurol şaşe veriyolar. Birde vajinal fitille travazol krem verdi. O fitil öldürdü beni. Parmağını vajinaya sokma meselesi iğrenç :'( hadi geçse tmm diicemde tekrar peydahlıyo ..çok su içmeme rağmen geçmiyor.ben şunu merak ediyom bu illetten dolayı erken doğum yapan gerçekten var mı?
Diyetisyen diyet menüsü verdi onu uygulucam, hergün cihazla kan şekerimi ölçücem evde dikkat edicem. Değerler düşmezse insülin verecekmiş ama kullanmak istemiyorum onu. Normalde hiç tatlı şeyler yemem sevmem hep tuzlu ekşi şeyler severim nasıl çıktı çok tuhafima gitti. Gebeligin 24 ile 28 haftasinda şeker değerleri yukseliyormus zaten bizim ikiz olduğu icin daha fazla artmış tabi öyle dedi.Yaaaa gercekten miii nolcakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?