2017 de İkiz Annesi Olucaklar

bol c vitamini almak lazım bende de oluyordu bir de sirkeli su ile taharetlenmeninde faydası var canım bu da dr tavisyesi bol su iç ve idarara çıktığında da mesaneni iyice boşaltmaya bak

değil mi? bende çok olmadığını düşünüyorum yani sürekli acıkıyoruz sonuçta ne yapalım:))

21. haftada 6 kilo aldım diye çok dedi bana ebe

Merhaba;
eşinle beraber tetkilerinin yapılacağı bir yere gitmeni tavsiye edeb

Çok teşekkür ederim hepimizin bebeişleri hayırlı olsun inşallah..yani doğum kışa geleceği için çok fazla ziyaretçide olmaz diye ben süsleme veya ikramı abartmak istemiyorum lohusa şerbeti çikolata kolonya belki birde kurabiye sizin gibi.
çocukarın koyulacağı sepete etek kurdele benim yatağa kurdele belki bir iki balon yaparım.

Çantaya gelince okadar çok şeyden basediyorlarki hepsi gereklimi yoksa fuzulimi inanın aklım karışık.

Çok kilo almışsın canım, bana da bugün dr.um 9 kilo aldım deyince çok dedi diyet verdi

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 mg lik içecek içtim elmalı çok şekerliydi zorlandım içerken aç karnına gitmedi. Sonuç: gebelik şekeri çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdi. Hergün şekerimi ölçücem :/

Yaaaa gercekten miii nolcakmis

Peki bi risk olduğu için mi sadece istediğiniz için mi ve kaçıncı haftada
Yanlış hatırlamıyorsam 11 hafta falandı.herhangi bir risk için değil.olumlu veya olumsuz bir duruma hazırlı olmak için yaptırdık.tarama testleriyle kafamızı karıştırmak istemedik yanıltıcı olabiliyor diye.

Hosgeldinn aramiza. Hastane cantasi hazirlamadm henuz sanki hazirlayinca doguracakmisim gibi geliyor :)). Susleme konusunda da annem bu isi yapiyor her turlu fikir verebilirim. Benim hazirliklarima basladi bile.

Hosgeldinn aramiza. Hastane cantasi hazirlamadm henuz sanki hazirlayinca doguracakmisim gibi geliyor :)). Susleme konusunda da annem bu isi yapiyor her turlu fikir verebilirim. Benim hazirliklarima basladi bile.

Teşekkür ederim siz ne gibi süslemeler yapacaksınız aslında bizi neyin beklediğini bilmediğimden çok hazılıkta yapmak istemiyorum belkide erken doğacaklar kuvöze girecekler sepetleri boş kalırsa üzülürüm diyorum.
ikramlıkta çok bişey yapmıyacağım öyle açık büfe gibi abartı geliyor bana hem kış ayına denk gelecek bizim doğumlar nasipse.
birde bu işler nedense biraz pahalı en basiti lohusa terliğine 100 tl istediler düşünün.

Ben de özenmek istiyorum ama dediğin gibi çok korkuyorum.zaten hastaneye ailemiz dışında kim gelecek ki ikram hazırlayacağız.ben sadece biraz oda süsü alırım.bir de eve gelenler için çikolata ve Bebek şekeryaptırırım. Tek dileğim sağlıkla kucağıma almak

Neler yapıyor arada foto atar mısın? Ben hiç yapmadım süs falan ama ne nerden alınır nasıl yapılır bilmiyorum çok ağırlaşmadan halletsem iyi olacak şu an bile dışarı çıkınca yürümelerin azaldı

Ben acikcasi kuvezi goze almisim kendimi alistiriyorum. Simdiye kadar da hazrlik yapmadim. Susleme sadece bebek sekeri degilki. Yatagim hazirlanacak incili fln. Alt lohusa terligi, kemeri, taci hazirlaninca foto atarim size. Bebislere alt acmalar, onlara yatak. Sepet yapmicz modasi yok pek. Minik suslu tepside ikram etmeyi dusunuyorum. Bebislere kundak- battaniye turu biseyler.

Bu arada ben saglik calisaniyim. Hastanede ziyaretcim cok oluyor. Evet saglikla alalim kucagim8za da. Oglumun dogumunda kuaforde hazirlanp gitmistim. Cok da guzel gecmisti. Insallah sizin de benimde oyle gecer. Kotu dusunmeyelim kotu olmasin ins.

Ahh cnm nasıl da ilerlemş seninki :-( hiç yanılmamışım o zaman bu illet geçmiyo. Geçer gibi oluyo tekrar geliyor. Ben antibiyotk kullanmadm monurol şaşe veriyolar. Birde vajinal fitille travazol krem verdi. O fitil öldürdü beni. Parmağını vajinaya sokma meselesi iğrenç :'( hadi geçse tmm diicemde tekrar peydahlıyo ..çok su içmeme rağmen geçmiyor.ben şunu merak ediyom bu illetten dolayı erken doğum yapan gerçekten var mı?

Vallahi nette buldum olanda etrafimda yok ama hem enfeksiyon doktorum hemde kadin dogum doktorum boyle devam ederse erken dogum yapcagimi soyledi. Gercektende dogru sanirim cunku 4 5 gun 39 derece atesle gezdim saat basi artti dustu cikti falan karnim tas gibi oldu sanki karnimda tas tasiyodum agriyodu megerse enfeksiyon sanci yapiyomus doktor dedi. Her ay duzenli idrar kulturu test yapiyo varmi diye hemen mudahele ediyo bekletmeden

Yaaaa gercekten miii nolcakmis
Diyetisyen diyet menüsü verdi onu uygulucam, hergün cihazla kan şekerimi ölçücem evde dikkat edicem. Değerler düşmezse insülin verecekmiş ama kullanmak istemiyorum onu. Normalde hiç tatlı şeyler yemem sevmem hep tuzlu ekşi şeyler severim nasıl çıktı çok tuhafima gitti. Gebeligin 24 ile 28 haftasinda şeker değerleri yukseliyormus zaten bizim ikiz olduğu icin daha fazla artmış tabi öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…