2017 de isteyen herkesin anne olmasi dilegiyle..

2016 bitiyor ama hala anne olamadım. İnşallah 2017 şanslı gelir ve isteyen herkes anne olur.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah..
Aminn inşallah canım sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebek bekliyoruz 2017 den.

2016 bitiyor ama hala anne olamadım. İnşallah 2017 şanslı gelir ve isteyen herkes anne olur.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah..

Amin canım inş 2017 uğurlu gelir bize bebeklerimiz olur inş :)

Amin canım inş 2017 uğurlu gelir bize bebeklerimiz olur inş :)
İnşallah ya bu ayda kirmizilari görünce yine basladim ağlamaya.moralim çok bozuk dokunsalar aglicam nerdeyse. Ama napalim zamanı var demekki ki .insallah yeni yıl hepimize şans getirir

İnşallah ya bu ayda kirmizilari görünce yine basladim ağlamaya.moralim çok bozuk dokunsalar aglicam nerdeyse. Ama napalim zamanı var demekki ki .insallah yeni yıl hepimize şans getirir

Aglama canm soğan kürüne başla benimde az kaldı eğer olmazsa bende başlıcam inş tutar ALLAH büyüktür canm :) kirpiklerin birbirine karışmışmı benimki öle mesala bu da hamilelik belirtisiymiş öle duydum ama test yapmaya korkyrm işte

Guzel dilegin insAllah gerceklesir.

Soğan kuru de kimisinde kist yapıyormuş diye duydum canım. Ben daha önce gittim kadın dogumcuya pek ilgilenmedi.bu sefer başka bi doktora gidicem bakalım ne dicek. Ultrasonla bakıyor bişey yok diyor ama burda okuyorum adetin ikinci günü gidilmesi gerekiyor muş bazı testler için. Ya 25yasindayim bu 6.ayim hala olmadı normal değil demi bu kadar zaman

Sogan kuru degil cnm o. Tam aksine sogan kuru kisti eritiyor. Benimde 9 ay oldu hala gelen giden yokk

Ben de uğraşıyorum canım 5 aydr norml çnkü kafama cok takyrm ondn takmasam olucak inanyrymda elimde degil işte :)

Evet canım kist varsa eritiyormus ama yoksa aksine kist de yapabiliyormus bende burda paylasanlardan duymuştum.sen hiç doktora gittim mi peki canim?
Gittim. Yumurtaliklar iyi hormon testi yapalim dediler. Benim adetlerim kisalmaya baslamisti birde. Hormondada sorun yoksa buyuk ihtimal sorun sende degildir dedi

Ben de uğraşıyorum canım 5 aydr norml çnkü kafama cok takyrm ondn takmasam olucak inanyrymda elimde degil işte :)
Aynen bende çok takiyorum takmasam olcak sanki.geçen ay kimyasal oldu bu ay yine hüsran ilk çocuk olcagi için takiyorum aslında psikolojik olarak da baskı hissediyorum kendimde zaten çok istiyorum doğal olarakta takiyorum.ikinci düşünüyor olsam hiç takmazdim

Benimde ilk bekliyoruz yüce Rabbim büyüktür beklicez

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ... bende hamileyim inş sizlerde bana dua edin sağlıklı kucağıma alayım bebeğimi. Biraz sıkıntılar var ... Allahım hepinize sağlıklı hayırlı salih ve Saliha evlatlar versin . Kimseyi evlatsızlıkla sınamasın ...

Amin arkadaşım hamilenin duası kabul olurmuş inş bizim bebeklerimiz seninde sıkıntıların düzelir inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…