Amin tek duam oo inanİnş canım inş... Sağlıklı nur topu gibi evlatlarımız olsun inş 2017 de
Ewd.Yumurtaliklarin iyi olduğunu ultrason a bakarak mi söyledi
İlk olduğu için insan artık bi zorunluluk hissediyor.soranlara istemiyoruz düşünmüyoruz demek istemiyorum.zaten inanmıyorlar daBenimde ilk bekliyoruz yüce Rabbim büyüktür beklicez
Amin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inş ... bende hamileyim inş sizlerde bana dua edin sağlıklı kucağıma alayım bebeğimi. Biraz sıkıntılar var ... Allahım hepinize sağlıklı hayırlı salih ve Saliha evlatlar versin . Kimseyi evlatsızlıkla sınamasın ...
İlk olduğu için insan artık bi zorunluluk hissediyor.soranlara istemiyoruz düşünmüyoruz demek istemiyorum.zaten inanmıyorlar da
İnşallah canım 2017 bize şans ve bebek getirir inşallah : )Olur canım bugün bol bol dua edicem hepimiz için bebişlerimiz kapıdadır inş sende üzülme cnm pozitif düşün :)
İnşallah canım : )Kızlar Bebek isteyenler için hep dua etmişimdir sancılanırken bebeğimi emzirirken ilk kucağıma aldığımda ve hala hep . İnşlh güzel yavrularınız olucak seneye sizi böyle görmek istiyorum inşlh
canm keske kan testi yaptrsaydn ilk ogrendiginde, kimyasal mi ustune gorme mi oldugunu ancak kan degerlerini takip ederek anlayabilisinYa bu gün bişey farkettim.Ben geçen ay regl olduktan hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ama ertesi gün hcg düştü kimyasal gebelik oldu.normalde ayda bir adet olurum yada geç gelir bi hafta on gün falan ama hiç erken gelmezdi.bu ay kimyasal mi etkiledi bilmiyorum beklediğimden erken adet oldum.İlk günü kahverengi leke oldu sonraki uc gün regl gibi olup bitti.Ama geçen ay başıma gelenden dolayı gebelik testi yaptım dün ilk yaptığımda bişey yoktu bugün baktığımda çok hafif bi çizgi gördüm.sizce yine mi kimyasal gebelik geçirdim yada yine geçen ay ki gibi üstüne görme gibi olabilir mi?
Geçen ay normal adet gördüm ama hamileymisim yani üstüne görme bence çünkü adetim bitti aradan bikac gün geçti hamile olduğumu öğrendim fakat bi gün sonra yine kanama oldu hcg düştü. Şimdi yine adet oldum ama sanki normalden az geldi.acaba yine geçen ay ki gibi mi oldum bilmiyorum bikac gün geçsin yine test yaparım bişey çıkarsa doktora giderimcanm keske kan testi yaptrsaydn ilk ogrendiginde, kimyasal mi ustune gorme mi oldugunu ancak kan degerlerini takip ederek anlayabilisin
Aynen canım bende öyle düşündüğüm için 1bucuk yıl korundum ama 6aya yakındır uğraşıyoruz gecen ay kimyasal oldu dahada hala yok.İnşallah 2017hepimize bebisli bir yıl olur :)Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 6 Aylık evliyim bebiş istiyoruz bizde bu ay umutluydum ama tutmadı evlenmeden önce çok kolay olduğunu düşünüyordum ama zormuş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah bi an önce güzel haberi alırsın canım kimyasal nasıl oluyor pek bilgim yokta canım bide benim kafam çok karıştı ben eşim çok istiyoruz fakat çevreden erken daha diyenler var buda etkiliyor insanı haliyleAynen canım bende öyle düşündüğüm için 1bucuk yıl korundum ama 6aya yakındır uğraşıyoruz gecen ay kimyasal oldu dahada hala yok.İnşallah 2017hepimize bebisli bir yıl olur :)
Yok canım hiç erken değil bence şahsen ben bu kadar zaman bekledigime pişmanım ama benimde eşim istemedi ışte. O da isteyince hemen olcak sanıyordu ama oda anladı hemen olmadigini..neyse canım kimyasal gebelik şöyle oluyor mesela test yapiyorsun pozitif çıkıyor kan veriyorsun yine kandada gebelik hormonu çıkıyor ama kese falan oluşmadan o değer düşüyor ve kanaman oluyor adet gibi. Hamilelik te kolay sanıyordum ama değilmiş önce kanda cikcak sonra kese oluscak sonra kalp atışını duycaksin ki ancak o zaman tam olarak gebeyim diyebilirsinİnşallah bi an önce güzel haberi alırsın canım kimyasal nasıl oluyor pek bilgim yokta canım bide benim kafam çok karıştı ben eşim çok istiyoruz fakat çevreden erken daha diyenler var buda etkiliyor insanı haliyle
Anladım canım inşallah bu yıl hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza ben niye bu kadar stres yapıyorki insanlar diye düşünüyordum ama şimdi anladım regl olunca resmen ağlamak istedimYok canım hiç erken değil bence şahsen ben bu kadar zaman bekledigime pişmanım ama benimde eşim istemedi ışte. O da isteyince hemen olcak sanıyordu ama oda anladı hemen olmadigini..neyse canım kimyasal gebelik şöyle oluyor mesela test yapiyorsun pozitif çıkıyor kan veriyorsun yine kandada gebelik hormonu çıkıyor ama kese falan oluşmadan o değer düşüyor ve kanaman oluyor adet gibi. Hamilelik te kolay sanıyordum ama değilmiş önce kanda cikcak sonra kese oluscak sonra kalp atışını duycaksin ki ancak o zaman tam olarak gebeyim diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?