2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

Benimde 5.gun ben zaten cok fazla agri sanci cekmedim iki kere biraz kendini hissettirir sekilde adet agrisi oldu.sonra ara ara ama hafif adet agrilari oldu ama gecti gibi artik insallah tutunmustur.
Canim seninle durumumuz aynı. Ben de 5. Gun deyim. Öyle bi belirti melirti yok. Milletin kasiklari agriyo felan.

Kizlar kan testine 4 günüm kaldi cok fena karnim agriyoo agrisi bacagima vuruyo ara ara oluyo. Sanki adet olucam insallah olmam

Mrb kızlar bugün devam eden kaşık ağrılarım soddetlenince korkup Dr a gittim benim sonucum negatif Allah bekleyenlere sabır versin pozitif çıkanlara da Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin duaların sizinle

Hayirlisi olsun.Rabbim hayirli zamanda hayirli evlat versin arkadasim.ne kadar zor oldugunu bilirim.iki negatif tup ve bir negatif asilamam var.yarin da test yaptiricam.3. Denememin 10. Gunu yarin.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.Hukmu karsisinda riza gosteren kullardan olmayi nasip etsin arkadasim.yoksa hayat her daim zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…