Evet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inşMerhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim
Evet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inşMerhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim
Böyle böyle tek tek hergün birinin heyecanını paylaşarak günleri eksiltecegiz bakalım benim ki senden 1 gün önce benim şafak 3.5Transferim 8 martta yapildi tek embriyo dondurulmus. Test tarihim 17 mart.bekliyorum heyecanla ve umutla
Amin insallahEvet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inş
Amin insallah hastanedeyim simdi bekliyorumIdrar testine aldanma canim insallah yarin yaptiracagin kan testinde pozitif sonucu alirsin insallah bebegin sana simsiki tutunmustur.
Tuttuğu anlamına gelmiyor canım benim ilk tedavimde kanamam olmadı ama bebiste yoktu ilacı kestim bir kaç gün içinde sokuldumKizlar gunaydin.bu kullandigimiz jel ve estrofem adetin gelmesini engelliyormu yani normal adet gunumuzu gecerse tutmustur diyebilirmiyiz sizce
Yani ilaclar adeti engelliyor o zamanTuttuğu anlamına gelmiyor canım benim ilk tedavimde kanamam olmadı ama bebiste yoktu ilacı kestim bir kaç gün içinde sokuldum
Rahim duvarını kalinlastiriyor yani adet olmayı da engelliyorYani ilaclar adeti engelliyor o zaman
Canim ne yaptin hayirli sonuclarini bekliyoruz insallah pozitiftirrAm
Amin insallah hastanedeyim simdi bekliyorum
Sonuc bekliyorum ogrenince yazicam hemenCanim ne yaptin hayirli sonuclarini bekliyoruz insallah pozitiftirr
Belirtin varmiydi canimSonuc bekliyorum cok he
Sonuc bekliyorum ogrenince yazicam hemen
Naptn cnm merak ettim sonucuHeyecan, korku, stres hepsi mevcut :)
Dua ediyorum inşallah olur canım en az senin kadar heyecanlıyımSonuc bekliyorum cok he
Sonuc bekliyorum ogrenince yazicam hemen
Sen ne yaptın cnm sonuç aldın miÇok söyledim sıpaya, tutun dedim ama bakalım dinledi mi beni :)
Benim tüp bebek bir kizim var.simdi kardes icin deniyoruz.kizimda cok sancim olmustu.bunda o kadar olmadi.ama sanirim o ilaclardan ve gecirilen operasyonlardan kaynaklaniyoBelirtin varmiydi canim
Yaa kismetten ötesi yok cnm hayırlısı buymuş üzülmeMalesef koca bir negatif
İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün canım. Ama üzülme allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.Malesef koca bir negatif
353,20 çıktıNaptn cnm merak ettim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?