- 23 Ocak 2016
- 35.103
- 51.060
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Yaaa ne güzel iyi günlerde kullanınOkul forması 700 tl tuttu canim , cantasi beslenmesi kalemligi set aldik 1.400 tuttu oda suluk da iyi bir şey olsun dedim koku yapmasin 300 tl ye aldim , şimdikiler çok fena ille kendileri seçecek :)
Tesekurler canim benimYaaa ne güzel iyi günlerde kullanın
Gule gule giyinsin fistikBugün okul kıyafetlerimizi aldık okul kiyafetlerimiz eşofman takımından farksız ben şort etek tarzı bir şeyler çok hayal ediyordum
Peki takımda neler var kaça aldık ;
1 adet kısa kollu polo yaka lekost tişört (1 tane de yedek aldık)
1 adet uzun kollu polo yaka lekost tişört
1 adet eşofman altı
1 adet kapşonlu hırka
5 parça kıyafet toplam fiyatı 1025 TL
Sağol canım inşallahGule gule giyinsin fistik
Anaokulu haftaya başlar sanırımAnaokuluna başlayan varmı ya bize mesaj bişey gelmedi veli bilgilendirme sisteminde anaokulu kaydı görünüyor ama sabahçı öğlenci öğretmen kim bilgim yok daha okula mı gitmeliyim
Baya deneyimli bi ogretmen bizim ki de 12 yıllık iyi tatlı bi kadin diGünaydınnnn
Biz bugün okula başladık sınıflarımız belli oldu. 1 C şubesine seçildik öğretmenimiz bayan 27 yıllık öğretmen olduğunu söyledi 40 dk kadar bir konuşma yaptı. Yarın öğrencilerimle başbaşa 40 dk tanışma yapacağım dedi. Hayırlı bir yıl olur insallah
Canım merhaba bizim uyum haftamızda yarın başlıyor. Forma ile mi gittiniz ve çanta vs götürdünüz müYaa hayırlı olsuninşallah güzel bir yıl geçiririz 4 Eylülde uyum haftası için gidecekmişiz bakalım
Yok gündelik kıyafetlerimizle gittik çantaya falan gerek yok bugün veli toplantısı gibi oldu yarın da öğretmen öğrencilerle tanışıp okulu gezdirecekmis sizin de hayırlı olmasını diliyorum mutlu başarılı bir yıl dilerimCanım merhaba bizim uyum haftamızda yarın başlıyor. Forma ile mi gittiniz ve çanta vs götürdünüz mü
Çok teşekkür ederiz hepimiz için mutlu başarılı bir yıl olsun inşallahhhYok gündelik kıyafetlerimizle gittik çantaya falan gerek yok bugün veli toplantısı gibi oldu yarın da öğretmen öğrencilerle tanışıp okulu gezdirecekmis sizin de hayırlı olmasını diliyorum mutlu başarılı bir yıl dilerim
Bizimki biraz anlatımından anladığım titiz biri çok ödev vermem ama verdiğim de düzgün olmalı dedi veli öğretmenle iyi anlaşmalı savcı bile olsa veli ayırt etmem dedi şimdilik iyi görünüyor inşallah öyledir.Baya deneyimli bi ogretmen bizim ki de 12 yıllık iyi tatlı bi kadin di
Çok iyi inşallah dediği gibi olur , bizimkide ben disipline çok önem veriyorum dedi bakalim :)Bizimki biraz anlatımından anladığım titiz biri çok ödev vermem ama verdiğim de düzgün olmalı dedi veli öğretmenle iyi anlaşmalı savcı bile olsa veli ayırt etmem dedi şimdilik iyi görünüyor inşallah öyledir.
Bizim de sevdiği bir arkadaşı ile aynı sınıfa denk geldi geçen seneki gibi cıngar çıkaracak diye çok korktum şimdilik iyi çok şükürÖnceden de tanıdığım bir öğretmen seçtim memnun kalacağım şimdiden belli gibi okula severek gidiyor şimdilik bu kadar bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?