- Katılım
- 22 Mayıs 2017
- Mesajlar
- 157
- Emoji Skoru
- 233
- Puanlar
- 53
- Yaş
- 43
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş her yere yastık koyacağız bu gidişle biz nereye yatacağız bilmem.
Aynen öyle. Sagol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş her yere yastık koyacağız bu gidişle biz nereye yatacağız bilmem.
kollarında sıklıkla bi kaç tane de bacaklarında az da yüzünde var gövde de yokHadi ya çok geçmiş olsun. Nerelerde çıktı benekler tüm vücutta mı?
ilk verdigimde benimkinde de oldu. biraz bekleyip. tekrar ver eger olmassa vucut onu tanidi demektir olursa alerjiktirkollarında sıklıkla bi kaç tane de bacaklarında az da yüzünde var gövde de yok
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun..Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık
Çok çok geçmiş olsunn..kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.
Bizim doktor gıda allerjisinde genelde ağız kenarlarında, yanaklarda çıkar demişti ondan sordum canım. Tabi vücutta da olabilir. Çok geçmiş olsun.kollarında sıklıkla bi kaç tane de bacaklarında az da yüzünde var gövde de yok
Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kaybolduHadi ya geçmiş olsun canım. Acaba başka bir doktora mı gitseniz? Samsun’a filan?
Öncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsunKızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Nitrit ne çıkıyo tahlillerde?Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu![]()
Negatif çıkmıştı canım iki kez. Şimdi kültür bekliyoruzNitrit ne çıkıyo tahlillerde?
Ay ye tabiki teyzesi ben de sabah akşam yiyorum tutamıyorum kendimiÖncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsun
Negatif çıkmıştı canım iki kez. Şimdi kültür bekliyoruz
geçmiş olaun canım idrarı verebildiniz öiBebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu![]()
Niye bu kadar uzun sürdü kiyamam yaBebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu![]()
Canım isilik olabilir mi? Sıcaktan olmuş olabilir.Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Kuzum yaa kıyamam. Sebebini bulsalar iştahı yerine gelir ama sebebini bulamamaları kötü olmuş :-/Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu![]()