Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık
kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.
Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu
Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Öncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsun
Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu
Öncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsun