• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar ben eve gittikten sonra oğlana pek bişey yedirmiyorum daha çok emsin die ama artk büyüdüler akşam öğününe ihtiyacı var die düşünüyorum sizler saat kaçta ne yediriyosunuz bizim ki
çıkmadan emziriyorum
kahvaltı
süt uyku
çorba
süt
meyve
süt uyku
yoğurt
meme
meme meme şeklinde sabaha kdr akşam kaşık maması muhallebş gibi bişey mi eklemeli bu çocuk ne zaman taneli yicek yahu köfte fln yemio benm ki diliyle dışarı atıyo

genelde erken rezervasyonlarda oluyo iptal şansı ama zorluyoruz bakalım inş problem çıkmaz
hepsinden önemlisi inşallah babam ameliyattan iyi çıkar bnm babam akciğer kanseri hastası 1. ameliyatla kanserli bir lob alındı peşine kemoterapi gördü sonra enfeksiyon toplanmış die 2. ameliyatı oldu şimdi yine enfeksiyon sebebiyle 3. ameliyata giricek. ilk ameliyatta 1 hafta 2. ameliyatta 5 hafta hastanede yattı tabi evdeki iileşme süreci çok daha uzun bebeğe de annem bakıodu kv mi çağırdık şehir dışından
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hiç sıkıntı olmadan sapasağlam çıkar hastaneden

genelde erken rezervasyonlarda oluyo iptal şansı ama zorluyoruz bakalım inş problem çıkmaz
hepsinden önemlisi inşallah babam ameliyattan iyi çıkar bnm babam akciğer kanseri hastası 1. ameliyatla kanserli bir lob alındı peşine kemoterapi gördü sonra enfeksiyon toplanmış die 2. ameliyatı oldu şimdi yine enfeksiyon sebebiyle 3. ameliyata giricek. ilk ameliyatta 1 hafta 2. ameliyatta 5 hafta hastanede yattı tabi evdeki iileşme süreci çok daha uzun bebeğe de annem bakıodu kv mi çağırdık şehir dışından
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Allah hepinizin yardımcısı olsun

Antbyotik öyle bişeyki bulaşınca bırakmk çk zor oluyo oğlum geçen sene kreşte 12 kere kullandı ateş bnm fobim aslında iyi bişe ama ateş olunca gdyo tadım tuzum küçük bebekte daha da zor olur artık dirençli antibiyotiklere bakteriler sanırım çişini kontrol et cnm sen biliyosundr da ztn idrar yolu olablr senin kızda acil şifalar diliyorum sen ne zmn kızım ateşlendi desen yüreğim hop ediyo kıyamıyorum hiç ,küçük kuzuşş ya..
Canım kızımın kulağı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Çocuk kulağına dokurtmuyor. Bende bu akşam ilk kez süt damlattım. İyimi ettim kötümü bilmiyorum. Eli devamlı kulağında. Adam gibi doktorda yokki götüreyim :(

İnşallah ameliyat iyi geçer canim allah yardımcısı olsun

Canım kızımın kulağı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Çocuk kulağına dokurtmuyor. Bende bu akşam ilk kez süt damlattım. İyimi ettim kötümü bilmiyorum. Eli devamlı kulağında. Adam gibi doktorda yokki götüreyim :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ya.. inşallah bir an önce iyileşir kıyamam

selam kızlar, zafrina89 zafrina89 canım geçmiş olsun, benimde moralim çok bozuk :KK43: Kızın yine sabah ateş 38.3 tü.. Antibiyotiği bırakalı 5 gün oldu daha.. Bu çocuk niye böyle ateşleniyor anlamadım.. Burun akıntısı vs falanda yok. çıldıracağım artık. Geceden belliydi zaten hiç uyumadık yine..

Çok geçmiş olsun :(

selam kızlar, zafrina89 zafrina89 canım geçmiş olsun, benimde moralim çok bozuk :KK43: Kızın yine sabah ateş 38.3 tü.. Antibiyotiği bırakalı 5 gün oldu daha.. Bu çocuk niye böyle ateşleniyor anlamadım.. Burun akıntısı vs falanda yok. çıldıracağım artık. Geceden belliydi zaten hiç uyumadık yine..

Gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun kiyamam bebislerine yazik yaa ve Boyle olunca Sen daha cok yipraniyorsun Rabbim guc kuvvet versin sana insallah toparlanirlar biranevvel

Canım kızımın kulağı sıkıntılı anladığım kadarıyla. Çocuk kulağına dokurtmuyor. Bende bu akşam ilk kez süt damlattım. İyimi ettim kötümü bilmiyorum. Eli devamlı kulağında. Adam gibi doktorda yokki götüreyim :KK43:
Evet hatrladm şimdi demştin daha öncde kulak işi çok huzursuz ediyo,ben o dönem siprogut damla kullanmıştım bide 1 hfta hergün soğan suyu yap cnm kulak çöpüyle değdir bi iki damla gitsin.bide doktorunu bulursan işitme testi yaptırmnı tavsye ederm ben de yaptrcm inş.şimdi nasıl ateşi?

Evet hatrladm şimdi demştin daha öncde kulak işi çok huzursuz ediyo,ben o dönem siprogut damla kullanmıştım bide 1 hfta hergün soğan suyu yap cnm kulak çöpüyle değdir bi iki damla gitsin.bide doktorunu bulursan işitme testi yaptırmnı tavsye ederm ben de yaptrcm inş.şimdi nasıl ateşi?
Canım soğan suyunu bir arkadaşta söyledide korkumdan yapamadım. Sen nasıl yaptın kulak çöpüne batırıp kulağının içinemi değdirdin? Off çok zor kulak ağrısı. Babamda kulağından ameliyat olmuştu o yüzden hep korkarım :KK43: akşam 5te calpol vermiştim. Şuan yok ateşi 5 saat geçti.

Çok zor iş arkadaşım Allah kolaylık versin. Değişik de olsa kafa kalıyorsa ne ala buna da şükür ben bazen kafayı yemiş gibi hissediyorum :-)
Misafr geldi en son çay koydum bi ara gitmişler hbrim yok:)) kızım durmuyodu odaya çekldik uyutma çabaları derken zmn geçti bizde de şöyle oluyo denk gelir de tel e bakablrsem arkdşlarım illa görüşelim dyo bi Allahın kulu da bize gelin demiyo benden teklf bekliyolar tmm misafr severim de 2 aşırı harektli çocukla pert oluyorum gerçi baska eve gtsem de yine bişe anlamıyorum onların peşinde dolanmktan

Canım Allah şifa versin. Kulaktaki bu sıkıntılar burundaki yapısal bozukluktan da kaynaklanıyor(ablamın öyle oldu yıllarca hiçbir doktor çözemedi), acaba çocuk doktoru yerine iyi bir kbbciye mi göstersen bir de?

Canım soğan suyunu bir arkadaşta söyledide korkumdan yapamadım. Sen nasıl yaptın kulak çöpüne batırıp kulağının içinemi değdirdin? Off çok zor kulak ağrısı. Babamda kulağından ameliyat olmuştu o yüzden hep korkarım :KK43: akşam 5te calpol vermiştim. Şuan yok ateşi 5 saat geçti.
Bi dene bu sene soğana sarımsağa sardım :) çeyrek soğanı cam rendeden geçir kulak çöpünü batrıp bikaç kez gezdr kulagında derine götrme Çöpü bu işleme 5-7 gün dvm et.ya da damlalıkla 1 damla damlat ,çıkmaz inş ateşi rahat geçsin geceniz

Back
X