- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Alerji mi acaba dedim ama değişik birşey vermedim sanırım sinek ısırığı:/
Eowynn_arwn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel taktikmiş denerim ben deİnşallah canım, emzirmek için sen oto koltuğunun tepesine çık kucağına alma o şekilde uyuyakalınca uyanıncaya kadar dinleniyorsun en azından.. İnsanoğlu böyle işte bende sıkıldım diyordum , şimdi evimde kalamıyorum diye üzülüyorum..
bizim doğumdan beri var,yaz kış hep var.sadece sayısı azaldı ilk 3aya göre. 16sinda cildiyeden randevu aldım ben deBende canım özlemişim sizleri :)))rica ederim :*
Rabbim yardımcın olsun amin canım.hayirli güzel yolculuklar diliyorum :*
Arada bizde de oluyor canım bende anlam veremedim bigun içinde kaybolup başka yerde çıkıyor bizimki biraz daha küçük
Sıcaktan mi oluyor acaba ya ?
Haklısın amin inşallahbiz başından beri iyi bir doktor bulamadık, mecburen gidiyoruz o yüzden ne ilaç verse araştırıp, sorup öyle karar veriyorum,güvenmiyorum. inşallah başka dertleri olmasın bunlar büyüdükçe geçecek
Masallah bin kere.. demir yetişmemiş boya posa masallah. Son cümleni anlamadım şu an 2 yaş mı giyiyor?Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..
Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
Sağsalim gidip işini halletmene çok sevindim canım inşaallah bir an evvel hayırlı sonuçlar da alırsın ve eşinle biraraya gelirsiniz.Masallah bin kere.. demir yetişmemiş boya posa masallah. Son cümleni anlamadım şu an 2 yaş mı giyiyor?
1 kür derken ne demek?
Bu arada çok teşekkür ederim söylediğin şekilde konsolosluğa gittim önünde indim çok rahattı Allah razı olsun canım
Pil mi ?!!!Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım
( hep benim hatam
![]()
Canım küçük yassı pillerdenPil mi ?!!!
Canım çok geçmiş olsun.nerde buldu pili büyük pil mi ? Ay Allah korumuş![]()
Çoook geçmiş olsunCanım küçük yassı pillerdenablasının tacının içinde vardı. Onu kırmış. 3 taneden 1 tanesini yutmuş. İyiki yutmuş ya nefes borusunu tıkasaydı
(( çok perişanım şuan. Nolur sizler çok dikkat edin
Benim doktorum da b12 d vitamini çinko vs istemedi dün kontrolümüz vardı sordum özellikle.. bunlara rutin bakılmaz , bu çocuğu araştırmaya ne gerek var dedi , hatta bunları rutinde isteyen mi varmış diye şaşırdı.. Sonra eşime göz kırpmış, annemizi tanıyoruz artık bize ilerde tahlil yolu gözüktü ilerde eksik çıkarsa beni yer dedi..ne cins doktorlar var ya. Sizin değer çok iyi maşaallah.
Amanınnn çok geçmiş olsun görünmz kaza,sedasyonla mı yaptılar endoskopiyi?Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım
( hep benim hatam
![]()
Vitaminci anne Amerika’dan getirtiyor Novaferrumu, Demir içeriği yüksek içinde paraben bha falan yok ama sodyum benzoat varmış..Sideferin Demir oranını diğer ürünlerle karşılaştırmadım doğrusu ama lezzetli ve kabız vs yapmıyor(katılaştırdı biraz).mercimek_16 @zafrina89 sizin önerdiklerinizi araştırayım ben de. Demir sorunu bizde de var.
Bizim camlar filmli birde BİM’e perde gelmişti onlardan taktık mis gibi oldu:))Güzel taktikmiş denerim ben dedışarıdan görünmem inşallah
)
Diş olabilir kuzum benim ya, canı yanıyordur kaşımıyordur Allah yardımcınız olsun..kızlar çıldırmak üzereyim.oglum uyanıyor kucağıma aldiğimda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor, zaptedemiyorum üstünü cekistiriyor ağlarken sanki bir yeri kopmuş gibi Allah korusun. tam uyuyor yatağına koyarken uyanıyor. 1saattir 3defa uyuttum uyandı, şimdi yatırabildin. sıcaktan uyuyamıyor ona mı ağlıyor, üst dişler mı çıkacak, gaz mı anlamadım gitti.
Çok geçmiş olsun canım benim, çıkmış ya şükürler olsun..Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım
( hep benim hatam
![]()