Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadir tuğcu bu değerlere demir kullandırmıyor sizin değerler çok iyiymiş tütütü maşallah. Bizim hgb 9,3 düşün ona bir doz kullan dedi. Ayrıca demirin referans aralığı niye öyle anlayamadım erişkin değeri bakmışlar gibi aralık. 9 aylık için demir referans değeri alt sınırı 34 diye biliyorum ki sizin onun üstünde yine. Sen bir testi yapan kuruluşla görüş istersen canım.canım HGB 11,2 (referans aralığı 10,2- 12,7)
Ferritin 23,3 (5-204)
Demir 38 (referans aralığı 50-170).
HGB gayet iyi de demir düşük baya. Ama sidefer yeterli sanırım.
Canım benim değerler senin gibi çıksa vermezdim takviye ama yanlışa sürüklemekte istemem. Nohutu başta sade yap canım eğer içine ilave edeceksen kıyma yerine parça et koy bence. Sende yersin miss. Bebişe de eti tiftik eder verirsin. Özellikle kuzu gerdan eti çok güzel oluyor yumuşacık benim kızlar çok seviyor. Tavsiye ederim.Hayır:) kıymalı nohut dimi? Yarın öyle yapayım yeter ki yesin şu kıymayı. Ben demir takviyesi vermiyorum hala. Doğru mu yapıyorum acaba? Demir depoları boş neredeyse hatırlarsan.
Siz çorba deyince içim gitti benim kızlar çorba içmiyor ufaklık kaşığa ağzını açmıyor.Hergün yiyecek diye birşey yok canım,
Herşeyden ver yesin
Çorbayı da katı yap
alsana katı yemek :)
Aynen yaaa ablam 150 ben 170 :) yanında fil gibi kalıyorum o da yavrum :)))İnşallah canım. Kardeşler ablalardan uzun oluyor sanki genelde. Ben de ablamdan uzunum bazen beni abla onu kardeşim sanıyorlardı bu nedenle![]()
Benim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.Bugün kızım kendi rekorunu kırdı, tam 7 saat uyanık kaldı. Sonra da ağlıyor niye uyumamış, sanki ben tuttum uyumasın diye.
hahaaha :)))Benim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.
Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım
( hep benim hatam
![]()
Çalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
Kızım için kıymalı nohutlu soğan sarımsakli kabak yaptım. İçine salça bile koydum. Kimyon ve z.yagi da. Yemedi...
Emeğime mi aciyayim, aç kalmasına mi, kıymaya mi... Sinirim bozuldu
Siz çorba deyince içim gitti benim kızlar çorba içmiyor ufaklık kaşığa ağzını açmıyor.
Yok canım küçük yassı pillerden. Oyuncak pilleri varya ondanÇok geçmiş olsun şimdi nasıl? Kalem pil mi yuttu
ayy iyi zehirlememiş allah korusun
Ben Trukid aldım kullanma fırsatım olmadı daha ama memnun kalan çok.Arkadaşlar güneş koruyucu olarak ne tavsiye ediyorsunuz ne alayım? Trukid den memnun musunuz?
medicalpark bahçelievler de yapıldı test canım. o doktora da gittiğime pişman oldum. hiç bişi bilmiyo demiri düşük kullan dedi. ben soruyorum şu nasıl bu nasıl burasına da bakın. ben söyleyince bakıyo. indimli muayene fiyatı 170 tl bi de :/ neyse bu sidefer i bitereyim de sonra keserim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim canım senin bebiş de hemen toparlar inşallah :*Kadir tuğcu bu değerlere demir kullandırmıyor sizin değerler çok iyiymiş tütütü maşallah. Bizim hgb 9,3 düşün ona bir doz kullan dedi. Ayrıca demirin referans aralığı niye öyle anlayamadım erişkin değeri bakmışlar gibi aralık. 9 aylık için demir referans değeri alt sınırı 34 diye biliyorum ki sizin onun üstünde yine. Sen bir testi yapan kuruluşla görüş istersen canım.
Birkaç çeşiti var sanırım everyday play mi aldığın?Ben Trukid aldım kullanma fırsatım olmadı daha ama memnun kalan çok.
Benim kızım da kaşıktan nefret ediyor ama binbir şebeklikle yedirebiliyorum nadiren, yemezse ekmeği çorbaya batırıp elimle veriyorumSiz çorba deyince içim gitti benim kızlar çorba içmiyor ufaklık kaşığa ağzını açmıyor.
+1Benim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.