- Konu Sahibi cocukoloji
-
Bu defa güzel haberler getiririz inşallah canım benim2017 ekim ayında tüpbebek yaptırıcaklar toplanalım burda dertleşelim konuşalımyasminsay
Bu defa güzel haberler getiririz inşallah canım benim
Tabikiii her zman hayirli ugurla baslasin tedavimiz gelsinnnn bol bolll bebislerr....Ben eylülde basladım ama.transferim.ekimde olacak Allah ın izniyle :) bende gbu gruba dahil olabiliyormuyum :))
Hayirli ugurlu olsun gelsin bol bol bebisss haberleriiiiiBendeee geçtiğimiz perşembe günü ilk tüp bebek tedavime başlamış bulunuyorum
Aminn canım benimTabikiii her zman hayirli ugurla baslasin tedavimiz gelsinnnn bol bolll bebislerr....
Hayırlısı olsun canım hakkındaKendimi ve tedavi sürecimi anlatarak başlamak istiyorum.
36 yaşındayım ve 12 senelik evliyim, bu sürede hiç gebe kalamadım. 3 defa özelde tedavi gördüm fakat hiç yumurtam gelişmedi, ta ki psikolojik tedavi görene kadar. O zamana kadar adetimde düzensizdi.
Ve bu sene itibari ile devletten rapor hakkımı da kullanmaya karar verdim. İlk hakkımı şubat ayında kullandım ve 2 yumurta oluştu, 1 i döllendi fakat transfer gününe erişemedi.
2. hakkımı Temmuz'da kullandım, 11 yumurta oluştu, 8 i dolu çıktı, 5 i döllendi, 3 ü 5. güne erişti, 2 si transfer oldu, kalan 1 embriyo 6. gün donduruldu. Sonuç negatif.
Şimdi bu ay regl olursam şayet, bu arada 4 gün gecikmedeyim, tekrar süreç başlayacak inşallah. Dondurulmuşla mı yoksa yeni tedavi ile mi devam edeceğime doktorum karar verecek.
Bende durumlar bundan ibaret.
Sizlerinde hikayelerini bilmek isterim.
Ay insallahh çift embriyo transfer edilecek allahim hayirlisini versin.
Hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim.Hayırlısı olsun canım hakkında
Hayirla ugurla gelsin bebisin cnm guzel haberlerini alalimm bu topikten..Merhaba kizlar bende kisaca anlatayim 41 yasindayim 1 asilama negatifm var... tup be ek tedavisine mayis ayinda basladim ilk denemede 5. Gune gelen embriyom olmadigi icin tedavim iptal oldu.. dr genetik istedi yas dolsyisiyla.. 2 denemede 11 yumurta toplandi 5 tanesi olgundu dollendi. Sadece 2 ganesi 5. Gune gitti genetige ispanyaya gitit 1 tanesi pozitif geldi ve simdi transfer icn hazirlaniyorum yarin 2. Kontrolum var sanirim transfer gunu brlirlenecek bakkimizda hayirlisi insallah. Bu topik ugurlu grlir hepimize.. sevgiler
Nemde pgt ye yolladım yumurtaları acaba bizimkilerde mi ispanyaya gidiyorMerhaba kizlar bende kisaca anlatayim 41 yasindayim 1 asilama negatifm var... tup be ek tedavisine mayis ayinda basladim ilk denemede 5. Gune gelen embriyom olmadigi icin tedavim iptal oldu.. dr genetik istedi yas dolsyisiyla.. 2 denemede 11 yumurta toplandi 5 tanesi olgundu dollendi. Sadece 2 ganesi 5. Gune gitti genetige ispanyaya gitit 1 tanesi pozitif geldi ve simdi transfer icn hazirlaniyorum yarin 2. Kontrolum var sanirim transfer gunu brlirlenecek bakkimizda hayirlisi insallah. Bu topik ugurlu grlir hepimize.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?